Verloving

Een spiekbriefje voor het nagelen van uw bestemmingsvoorstel

Een spiekbriefje voor het nagelen van uw bestemmingsvoorstelWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Sommigen beweren dat het voorstellen aan je eeuwige iemand bijna net zo belangrijk is als je trouwdag. Het gebaar zelf is monumentaal. Het is een regelrechte afkondiging van je liefde en een oprechte uitnodiging om je relatie naar het volledig toegewijde niveau te brengen. Waar u de vraag ook stelt, u wilt dat de dag speciaal is en zonder een hik begint. Bestemmingsvoorstellen zijn ultraromantisch, maar reizen kan presenteren enkele onverwachte complicaties en curveballs. Vrees niet, we vroegen een handvol experts om te wegen om ervoor te zorgen dat uw reisvoorstel vlekkeloos is.

Kies een bestemming waar jullie allebei dol op zullen zijn

• Uw voorstel dag zal voor altijd een speciale plek in uw hart hebben, dus kies een plek die betekenisvol is voor zowel u als uw verloofde. Pas het voorstel aan op basis van wederzijdse belangen, en laat u niet omringen door sociale verwachtingen van wat een voorstel zou moeten zijn, zegt Kathryn Money, de vice-president van de strategie bij Brilliant Earth. "Wees origineel en maak je eigen geheugen."

Misschien is het een locatie waar je altijd al van gedroomd hebt te gaan, of misschien is het een plek die je eerder hebt bezocht en waar je altijd al naar terug wilt keren. Het hoeft geen typische romantische stad te zijn, zoals Parijs of Florence, en het hoeft niet overdreven te zijn. Het belangrijkste is dat jullie allebei enthousiast zijn om daar te zijn.

Vertel je hotel of resort wat er te gebeuren staat

Dit is optioneel, maar wel een die uw voorstel wellicht zou kunnen verhogen.

• Veel all-inclusive resorts die bekend staan ​​om hun romantische accenten, bieden geweldige voorstelpakketten om van te profiteren. Sommigen bevatten een speciale feestelijke champagnetoost nadat je de vraag hebt gesteld, terwijl anderen een exclusieve fotograaf bieden om het grote moment vast te leggen, zegt Jennifer Avey, vice-president marketing bij Destination Weddings Travel Group.

Ze zegt dat de kans groot is dat, zolang je resort op de hoogte is van de speciale gelegenheid, je suite de volgende ochtend wordt uitgedost met romantische accenten en voorzieningen zoals rozenblaadjes en ontbijt op bed.

Doe je onderzoek voordat je weggaat

Zelfs als u normaal gesproken een vlieg bij de stoel van uw broek-soort planner bent, vereist een bestemmingsvoorstel een beetje meer vooruitziende blik. Allereerst wil je op de hoogte zijn van eventuele culturele tradities of no-nos. Een ding om op te merken is dat in veel landen het voorstellen in een heilige tempel wordt afgekeurd, en je wilt weten over de lokale openingstijden en de beste romantische plekjes of schilderachtige uitkijkposten.

• Als u bijvoorbeeld van plan bent een voorstel te doen in een bekende toeristische bestemming, is het essentieel om na te denken over de geluidsniveaus van de locatie van het voorstel en de drukte die aanwezig zal zijn. Word je gestoord door straatverkopers die je iets proberen te verkopen? Zullen andere toeristen je voorbij duwen om de perfecte foto van de site te krijgen? Als uw verloofde u niet kan horen wanneer de vraag wordt gesteld, of als er teveel afleidingen rondom plaatsvinden, kan dit zeker de magie wegnemen, zegt Money.

Kortom, denk aan alle logistiek.

Verzeker je ring voordat je instapt

Er gebeurt iets. Een steen kan eruit vallen of, God verbied het, je verlovingsring raakt misplaatst tijdens je reizen, zegt Kristen Gosselin, de eigenaar en creatief directeur van KG Events & Design. • Een verzekeringspolis voor de ring is niet alleen financieel verantwoordelijk, maar beschermt ook het sentiment van de ring zelf, dat van onschatbare waarde is.

Ze zegt dat je navraag moet doen bij de juwelier of navraag moet doen bij de verzekering van je huiseigenaar om te zien hoe je de ring-specifieke polis kunt toevoegen. Het is een zeer kleine hoeveelheid inspanning met een enorme gemoedsrust. Ook ga je het uiteindelijk verzekeren, dus je kunt het net zo goed doen zodra het in je bezit is.

Stop de verlovingsring niet in uw ingecheckte bagage

Steek uw hand op als u, of iemand die u kent, ooit verloren bagage heeft behandeld. Hoewel bagage meestal dagen of maanden later opduikt, kan het verlies van de ring zelfs tijdelijk je plannen ernstig ondermijnen.

• Steek nooit de ring in een ingecheckte tas als u in een vliegtuig stapt. Je hebt maar één paar nieuwsgierige handen nodig om je tas te openen en verleid te worden door een ringdoos of een verloren tas om je in een waanzinnige te sturen, zegt Money. Met zoiets belangrijks, is het het risico niet waard

Stel de vraag vroeg in uw reis

Tenzij je echt een goede reden hebt om te wachten tot het einde van je reis samen, kun je merken dat het beter gaat als je al vroeg een voorstel doet.

"Dit verkleint niet alleen de kans dat u de ring mogelijk misplaatst, het zorgt er ook voor dat uw zenuwen en kriebels uit de weg worden geruimd, zodat u geen nerveus wrak bent", zegt Avey. • Het wordt verdacht voor je partner als je tijdens de reis anders gaat handelen als je tot het einde wacht. Bovendien, hoe eerder in de vakantie je de vraag stelt, hoe meer tijd je hebt om je verloving samen op een geweldige locatie te vieren.

Als je de kriebels krijgt en je een beetje langer wilt wachten - of als je gewoon wacht op het perfecte moment - bewaar de ring dan in een kluis terug in de hotelkamer. Je zult je beter voelen als je weet dat de bling is vergrendeld terwijl je met bae op verkenning gaat.

Vermijd voorstellen tijdens een grote excursie

Voorstellen tijdens een activiteit betekent dat u veel meer bewegende delen moet bijhouden. Hoe eenvoudiger u dingen kunt bewaren tijdens een bestemmingsvoorstel, hoe beter.

• Eerst moet u de ring naar uw excursieplek veilig krijgen. Dan moet je er rekening mee houden dat de ringmaat perfect past, zodat deze niet eraf valt terwijl je bijvoorbeeld een waterval afdaalt, of uit je zak, wat dat betreft, zegt Avey. • We raden een niet-actieve instelling aan om de stress te elimineren van het verliezen van de ring ergens waar u deze niet meer terug kunt krijgen

Bekijk meer: Onze hands-down favoriete voorstelverhalen van echte bruiloften

Op die opmerking, Money merkt op dat ongeacht waar je reist of waar je gaat voorstellen, het bijhouden van je bezittingen (inclusief ring) super belangrijk is.

En ten slotte, zegt ze, "probeer niet te veel rond de ring te flitsen en laat de overtollige handtassen en boodschappentassen in het hotel achter tijdens het voorstel, zodat er minder dingen bij te houden zijn terwijl je je magische moment viert."

Veel succes daar, we weten dat je voorstel voor een bestemming perfect zal zijn!