Nieuws

Prins Harry en Meghan Markle verschijnen als jonggehuwden op Prins Charles's 70e verjaardagspartij

Prins Harry en Meghan Markle verschijnen als jonggehuwden op Prins Charles's 70e verjaardagspartijWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Met slechts dagen voorbij sinds het koninklijk huwelijk van 19 mei, hebben we nauwelijks tijd gehad om te herstellen van al het geschreeuw, geschreeuw en gehuil over de sprookjesceremonie van Meghan Markle en Prins Harry - dus we kunnen ons alleen maar voorstellen hoe de bruid en bruidegom zich moeten voelen! Maar ondanks hoe moe Meghan Markle en Prins Harry moeten zijn na hun koninklijk huwelijk en twee recepties, de nieuwe hertog en hertogin van Sussex hebben koninklijke taken te vervullen, waarvan de eerste een familieaangelegenheid was, aangezien Prins Harry en Meghan Markle net hun debuut verschenen als pasgetrouwden op het 70ste verjaardagfeest van Prins Charles. En geen verrassing hier - ze schommelen die pasgetrouwde gloed alsof het niemand aankomt.

Zes maanden voorafgaand aan de feitelijke 70e verjaardag van Prins Charles in november, viert de koninklijke familie het evenement vandaag met een tuinfeest in Buckingham Palace. Voordat je het vraagt, ja, vieren sommige royals hun verjaardagen twee keer per jaar. Zou je niet, als je kon? Dagelijkse mail meldt dat men gelooft dat de vroege feesten te wijten zijn aan de wens voor lenteweer voor een dergelijke gelegenheid, omdat koninklijke feesten vaak buitenevenementen omvatten. Naar verluidt was koning George II de eerste die zijn verjaardag twee keer vierde, ver terug in 1748.

Getty-afbeeldingen

Getty-afbeeldingen

Ondanks het feit dat er twee gelegenheden zijn om te vieren, kan Meghan Markle en Prins Harry zelfs de vermoeidheid van vandaag niet in de weg staan. Ze kwamen gloeiend en prachtig aan bij Buckingham Palace. Vers van haar grote dag droeg Meghan een lichtroze zijden crêpe jurk van Goat met een bijpassende hoed van Philip Treacy en de sirenepompen van Tamara Mellon. Haar haar werd teruggetrokken in een knot (een niet-rommelige!), Terwijl ze trots haar verlovingsring en nieuwe trouwring droeg en giechelde met haar nieuwe schoonouders toen haar man (!) Het podium betrad.

"Pa, hoewel ik weet dat je hebt gevraagd dat het vandaag niet om jou gaat, moet je me vergeven als ik niet naar je luister - net zoals toen ik jonger was - en in plaats daarvan vraag ik iedereen hier om een ​​grote dank te zeggen jij voor jou, voor je ongelooflijke werk gedurende bijna 50 jaar, "zei Prins Harry tegen de menigte, nadat hij de tragedie in Manchester had erkend die een jaar geleden plaatsvond, de overlevenden en leden van de hulpdiensten. "Werk dat zelfvertrouwen en kansen heeft gegeven aan duizenden jonge mensen die misschien niet de beste start in het leven hebben gehad; of om zaken als klimaatverandering te verdedigen lang voordat bijna iemand erover sprak; en bovenal voor uw visie en het vermogen om mensen samen te brengen om verandering mogelijk te maken. "

"Je hebt William en ik geïnspireerd, en als je hier vandaag naar buiten kijkt, is het duidelijk te zien dat we niet alleen zijn," ging Harry verder. "U hebt een ongelooflijke hoeveelheid werk gecreëerd die zoveel verschil heeft gemaakt en blijft maken voor het leven van zoveel mensen, zowel hier als over de hele wereld. Dames en heren, alsjeblieft, kan ik u vragen om met mij mee te doen ik wens de Prins van Wales een heel gelukkige verjaardag, zes maanden voor zijn 70e verjaardag!

Zoals eerder gemeld, stellen de hertog en hertogin van Sussex hun huwelijksreis in de wacht totdat ze enkele koninklijke plichten op hun zak hebben. Nog geen woord over waar het paar uiteindelijk hun pasgetrouwde vakantie zal hebben, maar bestemmingen zoals Namibië, Botswana en Nevis kunnen mogelijk de cut maken.