Huwelijk

Hoe u uw verloofde kunt vertellen om hem te regeren als ze ver boven budget gaan

Hoe u uw verloofde kunt vertellen om hem te regeren als ze ver boven budget gaanWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Heb je je ooit afgevraagd welke gedachten door je hoofd gaan tijdens het plannen van de bruiloft? Zelfs als je dat niet hebt gedaan, de vrouwen bij Brides zeker hebben (wacht, doet hij werkelijk geven om dahlia's versus pioenen ?! Onduidelijk.). Gelukkig hebben we de jongens bij The Plunge om ons enig inzicht te geven in de (vaak cryptische) innerlijke werking van het binnenkort te trouwen mannelijk brein.

Wanneer onze betere helften bij BRIDES vroeg The Plunge om een ​​verhaal te schrijven met de titel 'Hoe je verloofde te vertellen' om het te regeren als ze het budget te boven gaan, we kregen een heel specifieke opmerking: 'Zonder een lul te zijn.' Hmmmmmm. OK, dus Plan A staat al van de tekentafel. En Plan B, verdomme, het is gewoon te dicht bij Plan A. Maar kom op, we zijn allemaal vermoedelijk volwassenen hier.

Dus voordat we hierop ingaan, moeten we beoordelen wie voor deze bruiloft betaalt. Schuldigt een familielid het grootste deel van de rekening? Of betalen jullie twee het allemaal uit je eigen (waarschijnlijk) niet zo diepe zakken? Als het de eerste is, dan is dit nu echt meer hun probleem. Dus we gaan het hen schoppen om ermee om te gaan. Nu, als dit het laatste is, zadel dan partner op, want je moet deze onmiddellijk corrigeren.

Luister, geld maakt dat mensen zich grappig voelen, zoals ongemakkelijk, maar niet zo ongemakkelijk als John Mulaney. Het openbaren van loonstroken en het opslaan van accounts (of het ontbreken daarvan) kan een moeilijk gesprek zijn om met uw accountant te hebben, laat staan ​​met uw potentiële echtgenoot. Geld kan de aanzet zijn voor een eindeloos aantal razende argumenten. Deze bruiloft wordt een van de grootste uitgaven van je leven, precies daar met het huis, school voor de kinderen, en je AI tweede gezin (vermoedelijk binnenkort in de nabije toekomst). Dus, ja, het kwalificeert zeer zeker als een gevoelig onderwerp.

Geld, in het bijzonder uw geld, is een eindige hulpbron, vooral als het uitsluitend via legale middelen wordt verkregen. Je maakt wat. Je verloofde maakt wat. Iemand kan meer verdienen en iemand minder. Als je samen een bruiloft plant, heb je de boeken schijnbaar voor elkaar geopend. Je weet wat je hebt en je weet wat je kunt uitgeven (hopelijk zonder dieper in de schulden te duiken of je krediet te verpesten). De kans is groot dat je meer uitgeeft dan je hebt toegewezen. Het is een bruiloft, er zijn veel verborgen en onvoorziene kosten. Maar die kosten, nou, je bent geneigd ze samen tegen het lijf te lopen.

Wanneer u dat bruiloftsbudget aanmaakt, voegt u een bedrag in dollar toe voor mogelijke overschotkosten. Zie dit als het lampje van de gastank op het dashboard. Het zou je net genoeg moeten laten om naar huis te gaan (denk er niet eens aan om weer bij de bank te tanken, ga gewoon naar huis, loop zo nodig naar de bruiloft). Behandel dat geld als een bonus. Als je eraan werkt om dat budget te halen, dan kan dat extra geld meteen de huwelijksreis, een huisfonds of een nieuwe hond binnengaan. Als u het moet gebruiken, gebruik het dan verstandig. Of deel het onder jullie beiden om het naar eigen inzicht te gebruiken voor alles wat met het huwelijk te maken heeft. Jullie krijgen allebei een belachelijke uitgave!

Nu, als je dit allemaal in gedachten hebt gehouden en hebt geprobeerd wat schijn van een budget na te streven, en iemand gaat nog steeds in het rood met elke aankoop, dan is het tijd voor een serieus gesprek (ja, een van die). Dit kan een indicatie zijn voor problemen met het geldbeheer tijdens het huwelijk, om nog maar te zwijgen over andere ongewenste punten.

Aan deze aankopen is veel emotie verbonden, omdat het tenslotte een heel speciale gelegenheid is. Er kunnen redenen worden gegeven zoals, "Maar het is onze bruiloft, het is alleen deze keer!" Of de gevreesde "Kan het je niet schelen?" Dat is niet eerlijk en dat is zeker niet hoe volwassenen met deze dingen moeten omgaan. Probeer de emotie uit het geld te halen. Het gesprek is dit: als je het ergens over eens bent, moet je je eraan houden. Het bouwt vertrouwen en betrouwbaarheid - weet je, die twee dingen die elke gezonde relatie ondersteunen.

Bekijk meer: Wat je bruidegom echt denkt van je bruiloft Pinterest-bord

Bewust over budget heen gaan en je partner vervolgens bedriegen zijn leerboek dick moves, of het nu onderdeel is van je anatomie of niet. Toegegeven, net zo groot van een lulbeweging doet zich voor als een van jullie niet zo betrokken is bij de planning en alleen je stem verheft als het gaat om de rekening. Of wanneer iemand erop staat, "het maakt me niet uit hoeveel dit Pabst Blue Ribbon 1844 geïmporteerd uit China kost, we krijgen het!" (Het kost $ 44 per fles, FYI!)

Als u hieraan samenwerkt, hebt u de mogelijkheid om al die redelijke, onverwachte kosten en zelfs enkele van de onredelijke kosten te benaderen en correct af te handelen. Zoals, wat als de Spice Girls (met Posh natuurlijk) weer bij elkaar komen en plotseling beschikbaar zijn voor de receptie? Beslissingen beslissingen. Zig-a-zig-ah.