Nieuws

Katherine Heigl heeft het beste idee voor een vervolg op 27 jurken

Katherine Heigl heeft het beste idee voor een vervolg op 27 jurken

Het is 11 jaar geleden dat Katherine Heigl van bruidsmeisje naar bruid ging 27 jurken, en nu is ze klaar om de hoofdrol op zich te nemen in een vervolg.

Zij en de rest van de cast herenigd voor een recente uitgave van Wekelijks entertainment, en Heigl onthulde dat ze graag deel zou uitmaken van een tweede deel van de film, die eindigde met zij en James Marsden (en Malin Ackerman en Ed Burns) die nog lang en gelukkig leefden. En het beste deel? Ze heeft al een idee. - Ik denk dat het geweldig zou zijn om serieus te zien hoe hun leven eruit ziet 10 jaar later? Lopen ze samen? Ik denk persoonlijk dat ze dat deden, "zegt ze. "Ik denk dat Tess en George drie kinderen hebben, en zij heeft Jane elke keer de peettante gemaakt, dus Jane moet de doopfeesten en de babydouches en de gender-onthullingsfeesten plannen, maar dan ook alle andere bruidsmeisjes maak haar de meter. Maar Jane en Kevin kunnen niet zwanger worden. "Dit formaat weerspiegelt dat van de originele film, waarin Heigl 27 keer bruidsmeisje speelde (inclusief voor haar zus), droomde van het vinden van een eigen persoon om te trouwen. Eindelijk - na enkele klassieke rom-com-momenten, waaronder een meezingende karaoke - wordt ze verliefd en mag ze zelf door het gangpad lopen.

Het idee van Katherine Heigl is best goed, toch ?! Regisseur Anne Fletcher lijkt het ook te denken, want volgens Heigl is ze mogelijk geïnteresseerd in het realiseren van de film. Maar voorlopig is dat alle informatie die we over dit onderwerp hebben.

Aangezien 27 jurken leerde ons vrijwel alles wat we ooit moesten weten over een bruidsmeisje zijn - en het is gewoon een heerlijke, feel good film - het vooruitzicht op een vervolg is serieus opwindend. Wil iemand anders een petitie starten om het te laten gebeuren ?!

Lees verder: Malin Akerman moest een echt huwelijksgeval oplossen tijdens het spelen van een Bridezilla in 27 jurken