Nieuws

Bekijk deze fietser Straight-Up Ruin dit huwelijksaanzoek

Bekijk deze fietser Straight-Up Ruin dit huwelijksaanzoek


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Pro-tip voor alle vriendjes en vriendinnen brainstormen over uw toekomstige voorstellen, vooral buitenshuis: pas op voor fietsers. Een toekomstige bruidegom, de 25-jarige Blake Martin uit Louisville, KY, heeft deze nogal willekeurige les recentelijk op de harde manier geleerd toen een nabijgelegen fietser zijn voorstel op de foto zette.

Volgens Dagelijkse mail, Martin bracht drie maanden zorgvuldig de details in kaart voor zijn voorstel van 9 november aan vriendin (spoiler: nu verloofde) Shannon Keene. Na veel wikken en wegen besloot hij de vraag op een houten brug in het schilderachtige Cherokee Park van Louisville te plaatsen. Lokale krant Courier Journal meldt ook dat Martin van plan was om 70 van de naaste en dierbaarste van het paar uit te nodigen voor een feestelijk verlovingsfeest nadat Keene ook "ja" zei.

Nu de locatie zorgvuldig was bepaald, kwam vervolgens de kwestie om Keene, een rechtenstudent aan de Universiteit van Louisville, naar het park te brengen zonder de verrassing op te blazen. Martin stond snel op en riep de hulp in van Keene's klasgenoot en bekwame fotograaf, Christine Calacsan, die het paar eerder op camera had vastgelegd.

"Christine vertelde Shannon dat ze een nieuwe lens voor haar camera had en wilde het uitproberen door een paar foto's van ons twee te nemen," vertelde Martin Courier Journal.

De truc werkte en alles leek volgens plan te verlopen zodra de zorgvuldig samengestelde dag voorbij rolde. Met Calacsan op sleeptouw kwam het duo de vooraf bepaalde plek van Martin tegen. Daar vroeg hij Keene om alleen langs de reling van de brug te gaan staan ​​en naar de kreek te kijken voor een foto. "Hij zei dat dat een mooie foto zou zijn," legde Keene uit. "Ik vond dat een dom idee, maar uiteindelijk heb ik het gewoon gedaan."

Hier begint het voorstel hilarisch dicey te worden. Met Keene's rug naar hem toe, ging Martin onmiddellijk op één knie zitten en haalde er een verlovingsring uit. Maar toen ze zich omdraaide en Martin zei: "Ik hou van je, wil je met me trouwen", reed een nietsvermoedende fietser in een oranje jas direct in het midden van hun voorstel. Over een stemmingsmoordenaar gesproken.

"Het was precies op dit moment dat deze man zo snel voorbijvliegt op een fiets dat ik het nauwelijks heb geregistreerd," herinnerde Martin zich.

Verbaasd riep Keene uit: "What the h * ll !?" terwijl de onbedoelde verlovingsruiter wegreed. Toen hij zich eenmaal de fout van zijn wegen realiseerde, draaide hij zich echter om om zich snel te verontschuldigen. Zelfs met de onverwachte onderbreking zei Keene niet verrassend nog steeds 'ja'.

Gelukkig voor het paar, dat al vier jaar aan het daten is, fotografeerde Calacsan de hele uitwisseling. "Het was pas nadat we omhelsden dat Christine zei: 'Je zult de foto die ik kreeg niet geloven'," vertelde de toekomstige bruid Dagelijkse mail. Bekijk hier de hilarische foto!

Een ongelooflijke foto, inderdaad, het is echt een fragment dat ze voor altijd willen vasthouden. "Achteraf dacht ik: 'Wat ter wereld dacht deze man?' Toen we de foto zagen, lachten we gewoon, "voegde Martin eraan toe.

Bekijk meer: Alle virale trouwfoto's op internet werden verliefd op in 2018

Laat het bekend zijn dat het paar, dat elkaar ontmoette tijdens het volgen van Center College, helemaal geen wrokgevoelens heeft - ze willen eigenlijk hun voorstel als fotobommenwerper. "We willen absoluut nog een foto met hem en willen hem laten weten dat hij dit speciale moment nog beter heeft gemaakt dan we hadden gehoopt," vertelde Martin Courier Journal. "Ik bedoel, wie anders kan zeggen dat ze op het exacte moment dat ze verloofd zijn gefotografeerd zijn?" Misschien zal de onbekende fietser, waar hij zich ook bevindt, een uitnodiging voor de bruiloft scoren.Opmerkingen:

  1. Claybourne

    Dit is gewoon conditionaliteit, niet meer

  2. Dounris

    Ik begreep niet wat je in gedachten hebt?

  3. Bader

    Het is nutteloos.Schrijf een bericht