Huwelijk

Wie moet er bij je eerste blik zijn?

Wie moet er bij je eerste blik zijn?We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Je bruiloft is een dag vol bijzondere momenten, maar als jij en je partner hebben besloten om een ​​eerste blik te werpen, is die eerste dag van de ontmoeting vlak voor jou en de liefde van je leven voor altijd de belangrijkste.

Het is meestal een scène van intense emotie, van tranen van vreugde tot glimlachen van hoop voor de toekomst. Voor sommige paren is het een ervaring die ze willen delen met degenen die het dichtst bij hen staan, terwijl anderen liever de heilige interactie volledig privé houden.

Lees verder om erachter te komen welke verschillende opties u heeft voor uw eerste look en hoe u uw voorkeur kunt communiceren met uw bruidsfeest en naaste familieleden.

Maak het één op één

Zodra je in de ogen van je partner kijkt, is het voelt alsof je de enige twee mensen ter wereld bent, maar als je letterlijk de enige in de kamer wilt zijn, zeg dat dan. Laat verkopers (planners, fotografen en videografen), bruidsfeest en familieleden het ruim van tevoren weten. Als ze bezwaar hebben, vertel ze dan dat je hier lang op hebt gewacht en het je altijd hebt voorgesteld als een paar intieme minuten exclusief voor jou en je verloofde. Vul ze dan in op andere speciale trouwdagfeesten waar ze getuige van kunnen zijn of waar ze deel van uit kunnen maken - je in je jurk helpen, het op de dansvloer verscheuren of deelnemen aan een grootse exit. Door ze iets leuks of zinvols te geven om naar uit te kijken, zal ze de teleurstelling van het missen van de eerste blik afleiden.

Als u de uitwisseling nog steeds wilt documenteren, vraag dan uw fotograaf en / of videograaf om vooraf een camera in de ruimte te plaatsen en getimede opnamen of een continue opname in te schakelen.

Vraag het maar aan enkele verkopers

Als je de dingen er rustig uit wilt laten zien, maar een zwaardere hand wilt hebben bij het beveiligen van de eerste look, is deze goed gedocumenteerd en kan deze probleemloos verlopen, dan kun je een paar leveranciers vragen aanwezig te zijn. Heb je zowel een fotograaf als een videograaf? Laat ze van tevoren samenwerken om de perfecte locatie te vinden, de verlichting in te stellen en alles wat ze nodig hebben te orkestreren om ervoor te zorgen dat de eerste look perfect wordt vastgelegd.

Een dagje coördinator of een bruiloftsplanner kan ook helpen door ervoor te zorgen dat de persoon met wie je trouwt zich met zijn of haar rug naar jou bevindt, dus er is dat epische moment van verrassing nadat hij of zij zich heeft omgedraaid.

Heb gehouden van degenen in de buurt

Er is een goede kans dat uw naaste familieleden hebben vermeld dat de eerste blik iets is dat ze absoluut zouden willen observeren. Als ze dat niet hebben gedaan - en je hebt niet specifiek met hen gesproken over een verzoek om privacy - kun je wedden dat je meer dan een paar verstopt in de bosjes probeert te krijgen hoe dan ook. Om hen de doornen te besparen, laat uw fotograaf of planner u helpen een plek in de buurt aan te wijzen zodat ze toeschouwers kunnen zijn zonder dat u ze daar merkt. Als alternatief, als u het niet erg vindt om zich bewust te zijn van hun aanwezigheid, kunt u ze op voldoende afstand plaatsen zodat hun reacties worden vastgelegd in de video en foto's.

Nogmaals, het maakt niet uit wat je uiteindelijke plan is, laat het iedereen weten voordat het tijd is voor de start. Op die manier is alle betrokkenen voorbereid en aan boord.

Bekijk meer: De voors en tegens van First-Look trouwfoto's

Plan een groot moment

Laten we zeggen dat u en uw toekomstige echtgenoot nooit gelukkiger zijn dan wanneer u samen bent en omringd bent door degenen waar u het meest om geeft. Dat betekent 1) jij bent werkelijk ga van je trouwdag houden en 2) je eerste look kan iets zijn waar je naar op zoek bent om iedereen uit te nodigen die daar wil zijn. Als je van je eerste look een flinke deal wilt maken, met je hele bruiloftsfeest en ook naaste familieleden, wil je een locatie verkennen die voldoende ruimte biedt voor een handvol mensen. Inmiddels kent u de oefening: regel dit vooraf met uw leveranciers, zodat ze de onthulling kunnen opvoeren om minder op chaos te lijken en meer op een viering van liefde waarbij al uw favoriete mensen zijn betrokken.