Nieuws

Prinses Victoria van Zweden droeg haar moeders jurk 23 jaar later

Prinses Victoria van Zweden droeg haar moeders jurk 23 jaar laterWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Kroonprinses Victoria van Zweden eerde haar moeder, koningin Silvia, met de beste erfenis. Tijdens de Nobelprijsuitreiking 2018 in Stockholm droeg ze de dezelfde jurk die haar moeder droeg dezelfde evenement in 1995, wat zorgt voor de ultieme koninklijke re-creatie.

De roze, gouden en zilveren Nina Ricci baljurk met kleurblokkering, die een enorme glamoureuze strik aan de achterkant heeft, zag er net zo opvallend uit op maandag als 23 jaar geleden. Destijds combineerde de koningin het met de tiara van koningin Sofia, volgens Mensen, die ook bekend staat als de Nine-Prong Tiara voor zijn unieke ontwerp.

Voor de replica van 2018 droeg prinses Victoria de Connaught Tiara, die vijf lussen heeft met een diamanten hanger in elk. Dit haartoebehoren was niet alleen complementair, maar ook sentimenteel. Het is dezelfde als die koningin Silvia droeg voor haar eerste openbare optreden tijdens haar pre-bruiloftsgala, voordat ze trouwde met koning Carl XVI Gustaf.

Victoria en haar man, Prins Daniel, zaten achter de koning en de koningin voor de ceremonie en creëerden zo een mooie optische illusie.

Getty-afbeeldingen

Bekijk meer: Zweedse Royals Prins Carl en prinses Sofia stelen de show op het huwelijk van vrienden

Naast het koninklijke moeder-dochter-duo waren ook Prins Carl Philip en Prinses Sofia aanwezig. Sofia bleef bij het TBT-thema en droeg haar huwelijkstiara voor de speciale gelegenheid - maar de tiara was een beetje anders in deze omgang. De prinses heeft sindsdien de smaragdgroene versieringen van haar grote dag verwisseld met parels.