Nieuws

Prinses Eugenie draagt ​​de verlovingsschoenen van Meghan Markle

Prinses Eugenie draagt ​​de verlovingsschoenen van Meghan MarkleWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Prinses Eugenie volgt letterlijk de voetsporen van haar nieuwe neef, Meghan Markle. Tijdens een evenement in Londen op woensdag om de 100ste verjaardag van Nelson Mandela's geboorte te vieren en te eren, werd de 28-jarige koninklijke vrouw gezien met hetzelfde paar pumps dat Meghan droeg toen ze haar verloving met Prins Harry in november aankondigde.

De hakken in kwestie zijn afkomstig van Aquazzura, een Italiaans schoenenmerk dat Meghan al meerdere keren eerder heeft gedragen, en zijn naakte puntige pumps met een gekruiste vetersluiting aan de enkel. Toen Meghan de schoenen afgelopen herfst voor het eerst droeg, combineerde ze ze met een smaragdgroene jurk onder een witte Line the Label-wikkeljas. Deze week combineerde prinses Eugenie exact dezelfde schoenen met een driekwartjurk van Osman met driekwart mouwen in een lichtere tint groen.

De schoenen passen goed bij vrijwel alles, en beide koninklijke vrouwen wiegden de look. De echte vraag is, hebben Meghan en Eugenie dezelfde schoenmaat? En, zo ja, duiken ze in elkaars schoenenkasten?

Samir Hussein / Getty Images

Kan Nguyen / REX / Shutterstock

Karwai Tang / Getty-afbeeldingen

Meghan droeg nog een paar Aquazzura-hakken op een van de belangrijkste dagen van haar leven, haar huwelijk met Prins Harry afgelopen mei. Maar de pompen die ze bij die gelegenheid droeg, waren natuurlijk wit. Prinses Eugenie is ondertussen druk bezig zich voor te bereiden op haar eigen koninklijk huwelijk. Ze is van plan om haar oude vriend, Jack Brooksbank, in oktober te trouwen in de St. George's Chapel, dezelfde locatie waar Meghan en Harry eerder dit jaar de knoop legden.

Bekijk meer: Wordt het koninklijk huwelijk van prinses Eugenie publiekelijk uitgezonden?

Nog geen woord op welke chique paar trappen prinses Eugenie zal sporten op haar voeten op haar grote dag. Dat gezegd hebbende, Aquazzura is duidelijk de laatste tijd erg goed geweest voor de vrouwen van de koninklijke familie, dus het zou geen verrassing zijn om nog een paar Italiaanse schoenen dit najaar door het gangpad bij St. George te zien lopen.