Mode schoonheid

De 6 huidverzorgingsstappen Zwarte bruiden mogen nooit overslaan

De 6 huidverzorgingsstappen Zwarte bruiden mogen nooit overslaan


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Met je trouwdag om de hoek, zijn er een paar dingen die je moet regelen. Hoewel het vinden van een locatie en een trouwjurk waarschijnlijk je eerste bestelling is, betekent dit niet dat je je huid tot het laatste moment in vorm moet laten. In feite zijn er een paar stappen in de huidverzorging die zwarte bruiden moeten doen nooit overspringen.

Oprichter van Urban Skin Rx Rachel Roff opende haar med spa Urban Skin Solutions al in 2006 in Charlotte, North Carolina, om huidverzorging en laserbehandelingen aan te bieden aan mensen met een donkere huidskleur. Haar bedrijf is gegroeid met de Urban Skin Rx-lijn van huidverzorgingsproducten - nu verkocht bij CVS, Target en Ulta-catering specifiek voor melanated skin en het verkrijgen van beroemde fans zoals beroemde bruid en Echte huisvrouwen van Atlanta ster Eva Marcille, die de lijn gebruikte tijdens het voorbereiden van haar huid voor haar huwelijk. Volgens Marcille corrigeerden de producten haar vlekken zonder de integriteit van haar pigmentatie op te offeren.

• Stedelijke Skin Rx bracht me zeker naar mijn bruiloft, via mijn bruiloft en naar mijn huwelijksreis - omdat huwelijksreis een make-upvrije situatie is, "legde Marcille uit Bruiden. "Je moet je make-up na je bruiloft kunnen afwassen en toch de bruid zijn die je eerder was." Marcille vermeldt de 3-in-1 Even Tone Cleansing Bar en het Super C Brightening Serum van het merk voor haar vlekkeloze trouwdaghuid.

Wat betreft het klaarmaken van je eigen huid, Roff zweert bij vitamine C voor het uitwerken van teint, bruiden aanbevelen een vitamine C-rijk product (in combinatie met een zonnebrandcrème) in de ochtend en retinol in de nacht. Roff merkt op dat het meest voorkomende huidprobleem dat ze ziet bij vrouwen met een donkere huidskleur hyperpigmentatie en donkere vlekken is, waarvan ze zegt dat producten die rijk zijn aan hydrochinon en kojiczuur kunnen helpen verlichten.

Als u de producten vindt die voor u en uw huid werken, zijn hier zes huidverzorgingsstappen waar zwarte bruiden in acht moeten nemen.

1. Verander de dingen niet minder dan twee weken voor je bruiloft

Hoewel je nieuwe wonderproduct je redding kan zijn, raadt Roff aan om twee weken voor de bruiloft niets nieuws toe te voegen aan je routine in geval van een allergische reactie of uitdrogingseffecten.

2. Begin wel minimaal zes weken voor uw bruiloft met een corrigerende behandeling

Als u last heeft van ernstige huidproblemen zoals hyperpigmentatie die tijd nodig hebben om te corrigeren, begin dan vroeg en ontwikkel een plan - of dat nu vrij verkrijgbare producten zijn of professionele behandelingen - om uw huid bruiloftsklaar te maken.

3. Gebruik een fysiek zonnescherm

Zonnebrandcrème zou een onderdeel van uw huidverzorgingsroutine moeten zijn, ongeacht uw huidskleur, maar blootstelling aan zonlicht kan alleen problemen zoals donkere vlekken en hyperpigmentatie verergeren. Roff beveelt het gebruik van een fysieke zonnebrandcrème aan, omdat deze de stralen reflecteert in plaats van ze te absorberen

4. NIET aan je huid plukken

"Ik weet het met een melaninerijke huid soms, zelfs als je een puistje krijgt en er niet aan plukt, kan het een donkere vlek achterlaten," zei Roff. Met dit in gedachten is het super belangrijk om geduldig te zijn met je huid en te voorkomen dat je puistjes pakt die opduiken. Een donkere vlek heeft meer tijd nodig om te genezen dan het puistje.

5. Probeer dermaplaning

Een van Roffs favoriete last minute behandelingen voor bruiden is dermaplaning. Het proces maakt gebruik van een scalpel om de dode huid en het haar af te scheren. "Het maakt gewoon dit superzachte canvas, en je make-up gaat vlekkeloos glad," legde ze uit. "Omdat het wordt gebruikt met een stalen mes, kunt u er geen allergische reactie op hebben, dus het is mijn eerste behandeling binnen een paar dagen vóór uw bruiloft."

Bekijk meer: Hoe u een schoonheidsschema voor uw bruiloft plant en start

6. Vind de oorzaak van het probleem

Schoonheid werkelijk is niet alleen huid diep. Voor bruiden die van hun donkere vlekken af ​​willen, raadt Roff aan om erachter te komen wat hen in de eerste plaats veroorzaakt en dat probleem te corrigeren. • We krijgen veel klanten die zeggen: 'Ik krijg ingegroeide haartjes en donkere vlekken, zullen uw producten helpen?' Ik hou van heel eerlijk te zijn en te zeggen dat je moet stoppen met wat de donkere vlek veroorzaakt voordat je het kunt vervagen, "zei Roff. Dus als je donkere vlekken van haargroei hebt, moet je laser ontharing krijgen met een laser die goed voor een donkere huid zoals een YAG-laser

Heb je dat allemaal, bruiden?Opmerkingen:

 1. Clarke

  Geweldig, heel kostbaar ding

 2. Bicoir

  Het idee is geweldig, ik steun het.

 3. Rodrigo

  Je bent een abstract persoon

 4. Gilibeirt

  Je hebt geen gelijk. Ik ben er zeker van. E -mail me op PM.Schrijf een bericht