Nieuws

Erfgename Andi Potamkin beschuldigd van het vervalsen van $ 1 miljoen "schijn" bruiloft als PR-stunt

Erfgename Andi Potamkin beschuldigd van het vervalsen van $ 1 miljoen "schijn" bruiloft als PR-stuntWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Andi Potamkin, een erfgename van de Potamkin Auto Group, en beroemdheden-kapper William - Jordanan Blackmore had in 2015 een bruiloft voor de boeken, met een rijkelijk woestijnviering in Canyon Point, Utah, dat vier dagen duurde en alles omvatte van paardrijden tot privé vliegtuigen. Maar volgens de bruidegom was het allemaal een "sham.”"

Volgens wettelijke documenten verkregen door de New York Post, Blackmore had geen idee dat zijn huwelijk met Potamkin niet legaal was, omdat hun trouwofficier, Dana Rizer, naar verluidt was gevraagd om niet wettelijk door Potamkin te worden geordend.

Blackmore, die $ 2 miljoen schadevergoeding zoekt, beweert dat zijn echtgenoot tegen Rizer heeft gelogen om haar mee te laten gaan met het plan en haar vertelde dat het niet nodig was omdat het paar officieel in New York voor de Utah zou trouwen affaire-een stap die een bron voor de Post zegt nooit gebeurd.

De haargoeroe beweerde ook dat de vader van zijn toekomstige vrouw, Alan Potamkin - waarvan Blackmore beweert dat hij zich zorgen maakte over zijn aarzeling om een ​​prenup te ondertekenen - deelnam aan de 'actieve,' actieve deelname aan en het helpen van zijn dochter, ondanks het feit dat Blackmore uiteindelijk ondertekende de papieren.

Voor Andi was er naar verluidt een ander motief: goede pers.

• De waarheid was dat Andi nooit met Jordan wilde trouwen; ze wilde gewoon een weelderige huwelijkservaring, een public-stunt en de daarbij behorende aandacht, staat in de documenten.

Aandacht, het echtpaar kreeg zeker: hun huwelijk werd bijgewoond door gasten, waaronder Elizabeth Olsen en Kaartenhuis ster Alexis Nicole Smith, die in suites verbleef die omhoog liepen van $ 2.600 tot $ 4.350 per nacht.

Gedurende de dag regelden de $ 1 miljoen huwelijksprijzen van het paar voor de aanwezigen om deel te nemen aan wandelen, 's nachts poker en losbandigheid,' karaoke, films 'onder de sterren,' een barbecue en s'mores buffet, en lunch bij het zwembad.

En voor het geval dat niet genoeg was, was er ook yoga- en waterverfschilderij.

De bruid, die frequente outfitveranderingen onderging, verbluft in topontwerpers, zoals Dior en Oscar de la Renta, haar adembenemende tweedelige jurk had een bralettetop met knopen en een extravagante wit-naar-roze ombrГ © rok.

Gasten kregen ondertussen de opdracht om alleen woestijnkleuren te dragen (perkament, duin ecru en eucalyptus, om er maar een paar te noemen).

Na de ceremonie begonnen de veronderstelde pasgetrouwden aan een huwelijksreis van $ 25.000 in Californië.

Ze leefden echter niet lang en gelukkig. Blackmore beweert dat Andi naar verluidt in december 2018 met hem uit elkaar ging na een affaire, op welk punt ze onthulde dat hun unie louter symbolisch was.

De advocaat van Blackmore, Matthew Coogan, vertelde de publicatie dat zijn cliënt "tot zijn kern werd geschud door de ontdekking van wat Andi en Alan Potamkin heimelijk met hem deden".

Nu de Post meldt dat het tweetal daadwerkelijk een juridische ceremonie doormaakt met als enig doel om juridisch te kunnen scheiden met een mogelijke financiële regeling: volgens de outlet hebben zowel Andi als Blackmore papieren ingediend om hun huwelijk legitiem te maken.

• Beide partijen zijn het erover eens dat ze een prachtige bestemmingshuwelijk hadden, dat ze erg verliefd waren en dat ze samenwoonden als man en vrouw, ”zei de advocaat van Andi, Jennifer Altman, in een verklaring.

Minds, officieel geblazen.

Bekijk meer: Huwelijksvergunningen en certificaten: Alles wat u moet weten