Nieuws

Joe Alwyn wil naar verluidt Taylor 'snel' voorstellen

Joe Alwyn wil naar verluidt Taylor 'snel' voorstellenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

2018 kan zijn geweest de jaar van beroemdheidsparen; er was een duizelingwekkend aantal beroemdheden bruiloften, verlovingen, baby's (en, helaas, uit elkaar) in de afgelopen 12 maanden. Maar wordt Taylor Swift de nieuwste (en misschien wel laatste?) Celeb van 2018 om lid te worden van de bruidsclub?

Volgens Wekelijks, Ja. Op woensdag publiceerde de outlet een "source" -account waarin stond dat Joe Alwyn, anderhalf jaar Swift, "erg enthousiast" is (we kunnen aannemen dat deze bron, zoals Alwyn, Brits is op basis van zijn gebruik van "scherp") op het voorstellen aan de zanger.

Joe is zeer enthousiast om binnenkort voor te stellen, zei de bron. "Maar hij wil het onvergetelijk en buitengewoon speciaal maken."

De bron gaat verder met te zeggen dat Swift meer dan klaar is voor het voorstel, omdat Joe 'haar droomkerel' is. Ze voegde eraan toe: Taylor zal in de wolken zijn.

En hoewel dat heel leuk klinkt voor Taylor, is de timing van het rapport een beetje te mooi om waar te zijn. Als De snede merkt op dat Alwyn niet in het midden zit, maar twee persrondleidingen voor Mary, Queen of Scots en De favoriet. En nog veel meer, de acteur heeft zeer streng elk verzoek om over zijn vriendin op de A-lijst te spreken, afgewezen. Onlangs sloot hij zich af schildknaap door te zeggen: "Ik denk dat er een heel duidelijke lijn is over wat iemand moet delen, of het gevoel heeft dat ze moeten delen, en wat ze niet willen en niet zouden moeten doen, dus de kansen van de heel privékoppel dat zoiets persoonlijks deelt als een voorstel, is slank voor niemand. (Ze liep niet eens met Alwyn over de rode loper bij de release van de film, maar ze werd gezien tijdens het drinken van een drankje op de afterparty.)

Om nog maar te zwijgen, de geruchten over Swift en Alwyn zijn meestal bijna maandelijks in omloop.

Woord aan de wijzen: als je wilt weten of Taylor verloofd is (of zelfs getrouwd is), vraag dan niet naar de media voor antwoorden-Reputatie heeft duidelijk gemaakt dat we de laatste zijn die het weten. Probeer in plaats daarvan haar volgende album te kopen; een die ze al heeft geplaagd als haar "volgende hoofdstuk" en waarschijnlijk zal doorspitten met aanwijzingen over de staat van haar relatie.

Bekijk meer: Taylor Swift verrast pasgetrouwde fans met een zoet huwelijkscadeau

Gelukkig heeft de ondertekenaar hulp nodig bij het plannen van een supergeheime bruiloft in de toekomst, we zijn er zeker van dat haar beste vrienden Karlie Kloss of Ed Sheeran een handje kunnen helpen. Kloss slaagde erin om halverwege de week bruiloft in een aangepaste Dior-jurk te maken zonder een kijkje in de pers te nemen totdat ze zelf de details had gemorst. Ondertussen was het huwelijk van Sheeran zo geheim dat de media er pas achter kwamen nadat hij in een interview op een trouwring had gesuggereerd maanden na het feit.

Maar met al dat gezegd en gedaan, moeten we ook opmerken dat de 29e verjaardag van Swift donderdag is - en een ring is een enorm populair verjaardagscadeau.