Huwelijk

15 dingen om te doen zodra je een bruidsmeisje wordt

15 dingen om te doen zodra je een bruidsmeisje wordtWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De eerste paar dagen dat je je nieuwe rol als bruidsmeisje op je neemt, kan je het gevoel krijgen dat je aan de top van de wereld staat. Je bent enthousiast over een toekomstige vrijgezellenfeestreis naar een exotische plek, kijkt uit naar winkelen voor een bruidsmeisjesjurk en wil de bruid helpen met alles en nog wat ze nodig heeft. Maar na een week of twee begin je je misschien af ​​te vragen wat je vervolgens moet doen. Dus als je klaar bent met het vieren van je bruidsmeisje-status voor een paar dagen, ga je naar deze lijst met de top 15 dingen die je moet doen zodra je een bruidsmeisje wordt.

1. Stel een persoonlijk budget in

Een bruidsmeisje zijn kan een dure rol zijn. Kijk goed naar je persoonlijke financiën en beslis hoeveel je realistisch kunt besteden als bruidsmeisje voor deze bruiloft. Als het minder is dan je dacht, is dat oké. Er zijn manieren om kosten te besparen als bruidsmeisje; U kunt bijvoorbeeld zelfgemaakte huwelijksgeschenken maken in plaats van ze uit het register te kopen en ervoor kiezen om uw bruidsmeisjesjurk te huren in plaats van het voor de volledige prijs te kopen.

2. Vraag de bruid om meer informatie

Weet precies wat er van je wordt verwacht als je lid wordt van de almachtige bruidsploeg. Vraag de bruid hoe vaak ze op je zal vertrouwen voor huwelijkshulp en hoe betrokken ze wil dat je bent. Maak kennis met de details van haar trouwplannen tot nu toe, zodat je volledig op de hoogte bent van alles wat met bruiloft te maken heeft.

3. Blokkeer tijd in uw agenda

Zodra je de datum van de bruiloft en andere belangrijke datums weet, zoals wanneer het vrijgezellenfeest of vrijgezellenfeest zou kunnen zijn, blokkeer het dan in je agenda. Omdat je de bruid en het bruidsfeest veel gezichtstijd zult geven voordat de bruiloft plaatsvindt, noteer deze, zodra je weet over belangrijke datums, zodat er later geen conflicten meer zijn.

Bekijk meer: Elke bruidsfeestvraag die je ooit hebt gehad, beantwoord

4. Reik uit naar de andere bruidsmeisjes

De mensen die met je door het gangpad zullen lopen op de trouwdag zullen ook de mensen zijn die met je samenwerken om de bruid voor de bruiloft te helpen. Leer het bruidsfeest kennen voordat je ze persoonlijk ontmoet. Stuur een hallo-e-mail of zelfs een verzoek om een ​​Facebook-vriend.

5. Stuur een bedankbriefje

Gekozen worden als bruidsmeisje is een geweldige eer, zelfs als het iets is dat je al zo vaak eerder hebt gedaan voor andere vrienden. Vergeet niet om de bruid te laten weten hoe dankbaar je bent en hoe opgewonden je bent voor de bruiloft. Een bedankbriefje of een leuk cadeautje helpt de toon te zetten voor uw bruidsmeisje-ervaring.

6. Geef de bruid een kop

Als je plotseling merkt dat je niet veel tijd of geld hebt om bij te dragen aan het huwelijksproces, laat het de bruid weten. Wees open en eerlijk over wat je doormaakt en de beperkingen die je hebt. Op die manier zal iedereen op dezelfde pagina zijn en zal de bruid niet denken dat je MIA bent gegaan om een ​​reden die ze niet kan achterhalen.

7. Bepaal waar u het meest mee wilt helpen

Als er een bepaald onderdeel van de bruiloftsplanning is waar je dol op bent, zoals helpen bij het uitkiezen van decoraties of het maken van de zitplattegrond, geef je tijd om te helpen dat te laten gebeuren. Laat de bruid weten waar je het beste in bent en waar je graag mee helpt.

8. Bespaar wat geld

Zelfs als u een budget instelt voor uw rol als bruidsmeisje, kunnen de kosten uit het niets opduiken. In het geval dat gebeurt, begin je wat geld te besparen, zelfs als dat betekent dat je tijdens het bruiloftsavontuur een week minder latte- of avocadotoost geniet.

9. Volg uw vluchten

Als je uit de staat woont of uit de staat gaat voor het vrijgezellenfeest, begin dan met het volgen van vluchten zo vroeg als je kunt. Je krijgt meldingen over aanbiedingen en prijsverlagingen, zodat je de beste prijs kunt pakken voor je jet setting-avontuur.

10. Boek accommodaties

Of u nu een hotelkamer boekt voor de huwelijksnacht of accommodatie voor het vrijgezellenfeest, probeer uw reisplannen zo vroeg mogelijk te boeken. U kunt last-minute prijssprongen en hoofdpijn bij uitverkochte hotels voorkomen.

11. Onderzoek bruidsmeisje jurk opties

Zelfs als de bruid niet heeft besloten wat voor soort bruidsmeisjekleding ze wil dat je draagt ​​voor de bruiloft, kun je beginnen met onderzoek. Kijk naar verhuur bruidsmeisjesjurken, kledingwinkels met grote kortingen, of zelfs stijlen waarmee elk bruidsmeisje zijn eigen jurk kan uitkiezen. Presenteer deze opties aan de bruid en ze kan heel blij zijn dat je hebt geholpen met deze taak.

12. Hulp bij de verlovingspartij

Een van de eerste hoofdevenementen van de bruiloft is het verlovingsfeest. Vraag de bruid of je kunt helpen met een van de plannen, of het nu gaat om DIY-decoraties, het bedenken van een hashtag voor het feest of zelfs het ontwerpen van de speciale cocktail van het paar.

13. Gooi rond Vrijgezellenfeestopties

Denk aan vijf plaatsen waar de bruid dol op zou zijn voor vrijgezellenfeestopties. Als ze niet zeker weet waar ze heen moet, kan je onderzoek nuttig zijn. Zoek ook plaatsen op die geschikt zijn voor alle budgetten van het bruidsmeisje of speciale aanbiedingen hebben voor grote groepen.

14. Verzamel leuke bruids douche spellen

Ga op zoek naar leuke spellen die kunnen worden gespeeld bij de vrijgezellenfeest of word creatief en maak je eigen spel. Bruidsdouchegames moeten interactief zijn, de persoonlijkheid van het paar bevatten en alle gasten laten lachen voor een middag plezier.

15. Neem de tijd om te ontspannen

Hoewel het misschien lijkt alsof je rol als bruidsmeisje betekent dat je constant iets doet, neem je de tijd om te ontspannen. Een bruidsmeisje zijn kan veel werk zijn, maar er zijn momenten waarop je niet wordt gevraagd om iets te doen dat je kunt genieten van de broodnodige downtime.