Nieuws

Zie de schitterende verlovingsring van Jenna Johnson van Dancing With The Stars

Zie de schitterende verlovingsring van Jenna Johnson van Dancing With The StarsWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Dansen met de sterren profs Val Chmerkovskiy en Jenna Johnson zullen hun dansbewegingen van de balzaal naar het gangpad brengen, en Johnson rockt een aantal serieus verbluffende nieuwe bling voor het grote evenement.

Het paar, dat sinds 2016 aan het daten is, verloofde zich donderdag in Venetië, Italië, E! rapporten. Chermkovsky ging op één knie zitten in het midden van een openbaar plein en bood zijn nu verloofde een prachtige diamant aan.

"Ik kan niet wachten om je mijn vrouw te maken," schreef hij op Instagram naast een foto van het voorstel. Nadat Johnson hem enorm had geschokt, zei hij ja, ze sloten de deal af met een kus.

"Ik wist op het moment dat ik je ontmoette, jij was de man van mijn dromen en ik wilde voor altijd bij je zijn", schreef ze in haar eigen aankondigingspost op Instagram en vervolgde het sentiment in het Russisch. "Bedankt voor het laten uitkomen van mijn sprookje vandaag! Kan niet geloven dat ik je mijn FIANCГГ mag noemen !!!! #verloofd"

De ring heeft een kussengeslepen steen op een zilveren of platinaband met een eenvoudige halo. Chermkovsky was naar verluidt sterk betrokken bij het selecteren van de ring, en bracht tijd door op de locatie van Jacob the Jeweler in New York City, het uitzoeken van het perfecte stuk om de vraag mee te beantwoorden, E! rapporten. De ring wordt geschat op vier karaat, en de detailhandel tussen $ 60.000 en $ 65.000. 'Hij heeft er een ring omheen', schreef ze op een andere foto met de steen.

#instagram: //www.instagram.com/p/BkBaODUnx0K/?taken-by=dance10jenna

#instagram: //www.instagram.com/p/BkDX-ipnpEo/?taken-by=dance10jenna

Chmerkovskiy en Johnson begonnen in 2016 te daten en maakten hun romance officieel met een openbare kus in een aflevering van Dansen met de sterren. "Mijn leven is door haar veranderd," vertelde Chmerkovskiy Mensen van zijn toekomstige vrouw. • En ik merk dat ik de beste versie van mezelf ben die ik ooit ben geweest. Ze is geweldig

Hoewel het onduidelijk is wanneer het paar van plan is om het officieel te maken, is één ding zeker: dat zal er gebeuren Vast en zeker enkele serieuze bewegingen zijn op die dansvloer.

Afbeelding afkomstig van Instagram / @ iamvalc