Verloving

De etiquette van het pronken met uw verlovingsring

De etiquette van het pronken met uw verlovingsringWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vanaf het moment dat je verloofd bent, zullen mensen-vrienden, kennissen, die dame achter je in de rij op de sapplaats, eisen, "Laat me de verlovingsring zien!" En dit kan follow-ups veroorzaken, zoals Hoeveel karaat? en kan ik het passen? en, cringe, OMG hoeveel heeft dat gekost ?! Inmiddels is de #RingSelfie een legitieme manier om uw nieuws aan te kondigen.

Als dat opschort, voelt Myka Meier van Beaumont Etiquette in New York City aan om een ​​portret te plaatsen waarin je linkerhand toevallig zichtbaar is. Natuurlijk worden dingen in het echte leven lastiger, vooral wanneer mensen, ahem, geen filter hebben. Als dat niet iets is waar je een probleem mee hebt, voel je dan vrij om door te gaan (en zo maar door) over hoeveel je liefde je ring in al zijn schoonheid, aantal karaten en zo. Maar als je het liever wat terughoudender speelt, raadt Meier algemene reacties aan, zoals: "Ik ben niet zeker van de grootte, maar ik vind het gewoon geweldig!" En "Sorry, ik ben bijgelovig om anderen mijn ring te laten passen."

En een ding dat je misschien niet hebt overwogen - als je rots een beetje enorm is (jij arme ding), trek het uit voor sollicitatiegesprekken. Je wilt tenslotte niets dragen dat de aandacht van je af zou kunnen trekken, vooral niet terwijl je je geweldige kwalificaties aanpakt! "

Bekijk meer: 91 Verlovingsring Selfies waar we van houden