Huwelijk

Heb je echt Save-the-Dates nodig?

Heb je echt Save-the-Dates nodig?We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wanneer je de tijdlijn van al je mijlpalen voor het huwelijk bepaalt, van wanneer je verlovingsfeest zou moeten zijn tot wanneer je met je vriendinnen weggaat voor een weekend met vrijgezellenfeesten, denk je misschien aan wel of niet verstuur de datums.

Een save-the-date is een korte uitnodiging die meestal als een ansichtkaart wordt verzonden om uw gasten te waarschuwen dat ze voor uw bruiloft zijn uitgenodigd, wat de datum en locatie zullen zijn en dat u in de toekomst contact zult opnemen met meer details . Meestal sturen paren de datums een paar maanden nadat ze zijn verloofd, meestal met een recente verlovingsfoto erop, zodat gasten een kijkje kunnen nemen in het paar nadat de vraag is gesteld.

Maar het verzenden van save-the-dates is niet verplicht, en voor sommigen is het misschien niet nodig. Hier is een overzicht van de voor- en nadelen van het verzenden van save-the-dates vroeg in je bruiloftsavontuur.

Bekijk meer: Ultieme gids Etiquette voor huwelijksuitnodigingen

Voors:

Je geeft mensen de leiding

De agenda's van mensen lopen snel vol. Een van de voordelen van het verzenden van save-the-dates is dat u gasten op de hoogte kunt stellen van uw trouwdatum en -locatie. Op die manier kunnen ze meteen reizen en accommodaties boeken voor het weekend. Hoe sneller ze deze informatie kennen, hoe sneller ze reiswaarschuwingen kunnen instellen om goede deals te krijgen voor het bijwonen van uw bruiloft, als het ver weg voor hen is. Als het in de buurt is, kunnen ze het eenvoudig in hun agenda markeren en dankbaar zijn dat je ze op de hoogte hebt gesteld.

Ze kunnen nee zeggen tegen andere verplichtingen

Omdat mensen vaak worden uitgenodigd voor verschillende bruiloften per jaar of grote verplichtingen, geeft uw trouwdag op hun kalender de kans om nee te zeggen tegen andere evenementen die in de loop van de maanden opduiken. Zonder een veilige datum kunnen ze ja zeggen tegen een conferentie of een gezinsvakantie boeken gedurende die periode, waardoor ze uw grote dag niet kunnen bijwonen.

Ze weten of ze worden uitgenodigd of niet

Hoewel je misschien denkt dat je vrienden en familieleden zeker weten of je bent uitgenodigd voor je bruiloft, alleen omdat ze dicht bij je staan ​​en veel voor je betekenen, betekent dit niet dat ze dat noodzakelijkerwijs weten. Het zou een raadspel voor hen kunnen zijn en een save-the-date bevestigt zeker dat je op de gastenlijst staat. Je save-the-date bevat meestal ook of je ze een plus laat meenemen. Dit geeft hen de tijd om de best mogelijke persoon te vinden om mee te nemen naar uw bruiloft.

Nadelen:

U zult extra geld uitgeven

Het maken en verzenden van save-the-dates is een andere uitgave die u moet maken. U moet betalen om deze bewaardatums te ontwerpen, af te drukken en te verzenden naar uw gast. Afhankelijk van hoeveel u verzendt of hoe ingewikkeld ze zijn, kunnen ze u een paar honderd dollar of meer kosten.

U moet uw gastenlijst vroeg kennen

Een van de grootste nadelen van het verzenden van save-the-dates is dat je vroeg moet weten wie je uitnodigt voor je bruiloft. Dat betekent dat je maanden of een jaar voor je bruiloft een gastenlijst moet maken en je eraan moet houden. Zodra iemand zijn save-the-date heeft ontvangen, gaan ze ervan uit dat hij is uitgenodigd voor je bruiloft en kun je hem niet maanden later ongedaan maken wanneer je de officiële uitnodigingen verstuurt. Dat betekent dat je eerste gastenlijst je permanente lijst moet zijn.

U moet uw trouwgegevens vroeg weten

Naast het hebben van je gastenlijst in het kwadraat, moet je ook je huwelijksgegevens vroeg kennen. Dat betekent een datum en je locatie bepalen, beide dingen die heel moeilijk te veranderen zijn nadat je een save-the-date hebt verzonden. Dus als dat gebieden zijn waar u uw voeten sleept, wilt u misschien de opgeslagen datums overslaan en de officiële uitnodiging verzenden, vooral als de bruiloft slechts een paar maanden duurt.