Nieuws

Lea Michele en Zandy Reich zijn getrouwd en de bruiloft was een vrolijke reünie

Lea Michele en Zandy Reich zijn getrouwd en de bruiloft was een vrolijke reünieWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Waarom gewoon een bruiloft houden als je een bruiloft kunt hebben en een vrolijkheid reünie allemaal samengevoegd? Dat leek het sentiment te zijn op de bruiloft van Lea Michele en Zandy Reich die plaatsvond op zaterdag 9 maart. Het echtpaar legde de knoop in Noord-Californië, waar naar verluidt de bruid vrolijkheid Costars waren aanwezig.

Zoals gemeld door Mensen, Michele en Reich zijn officieel getrouwd en hebben dit weekend getrouwd. "We zijn zo opgewonden om te trouwen en dankbaar te zijn omringd door onze vrienden en familie," vertelde de bruid en bruidegom Mensen. "En vooral, we zijn zo blij om de rest van ons leven samen door te brengen." Het echtpaar deelde ook een trouwfoto met de outlet, waarin Michele op zoek is naar de rol van een mooie bruid. Voor de gelegenheid trok ze een strapless baljurk trouwjurk met een gelaagde rok aan, bond haar haar terug in een laag knotje en droeg een geheel wit boeket. Reich, haar nu echtgenoot en president van AYR kledingbedrijf, koos voor een marineblauwe look, compleet met een strikje.

Volgens de foto (zie het hier!), de ceremonie lijkt buiten te hebben plaatsgevonden onder een weelderige boog van groen en bloemen. Wat prachtig!

De bruiloft klinkt ook als een bonafide vrolijkheid hereniging volgens Wekelijks die meldt dat voormalige vrolijkheid Sterren Becca Tobin, Darren Criss en Jonathan Groff waren allemaal aanwezig. De maker van de show, Ryan Murphy, voerde zelfs de ceremonie uit. Vorige maand deelde Michele met Brides dat Murphy het optreden scoorde. (En we weten zeker dat hij het gewoon geweldig heeft gedaan!)

Lid zijn van de vrolijkheid familie als bruiloft officiant lijkt enigszins een trend voor de cast. Op de bruiloft van Becca Tobin in 2017 had Jane Lynch de eer de ceremonie uit te voeren.

Het huwelijk van Michele en Reich komt een maand na het vrijgezellenfeest van Michele in Hawaii met vrienden JoAnna Garcia Swisher, Jamie-Lynn Sigler en Emma Roberts, en minder dan een jaar nadat het paar zich verloofde in april 2018.

Bekijk meer: Lea Michele's onthult de must-have items in haar huwelijksregister