Nieuws

Meghan Markle stuurde DJ Idris Elba een afspeellijst om te draaien op de koninklijke bruiloft

Meghan Markle stuurde DJ Idris Elba een afspeellijst om te draaien op de koninklijke bruiloftWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Meghan Markle is een vrouw die weet wat ze wil! We wisten al dat een buitengewoon niveau van planning haar bruiloft in mei 2018 aan prins Harry van de kant van de bruid ging, maar volgens bruiloftsgast Idris Elba, die ook de affaire had, had de koninklijke hand ook een hand bij het kiezen van enkele onverwachte details van hun avondreceptie - zoals haar bruiloftspeellijst!

De Hobbs & Shaw acteur, 46, onthulde in een nieuw interview met de BBC's Radio 1Xtra dat de vorige Pakken star, 37, gaf hem een ​​lijst met nummers om op de afterparty te spelen.

"Veel deuntjes gingen af," herinnerde Elba zich aan het evenement. Weet je, Meghan heeft me een afspeellijst gestuurd

Hoewel de "Ballie" -zanger weigerde te veel details te geven uit respect voor het paar, onthulde hij wel dat er wat "West Coast" -muziek op de lijst stond, evenals een klassieke Whitney Houston-jam-Wanna Dance With Somebody.

Elba besprak het landen van het optreden De Ellen DeGeneres-show in februari 2019. "Harry en ik, we hebben een paar keer rondgehangen door zijn vader - het goede doel van zijn vader, de Prince's Trust heeft me als jonge acteur geholpen. Dus ik werk veel met hen, Harry en Prins William , een paar keer, "legde hij uit. "Harry kwam naar een paar feesten die ik DJde, en hij zei:" Hé man, wat doe je op de date? " En ik had zoiets van 'Niets'. Hij zegt: 'Hmm, zou je DJ willen zijn op mijn bruiloft?' Ik had zoiets van: 'Is dit een grapje? Maak je een grapje?' En hij is zo serieus. "

Serieus, hij was: Prins Harry en Meghan sneden een tapijt met 200 gasten, waaronder Serena Williams, George en Amal Clooney en Leugenaars ster Troian Bellisario, om er maar een paar te noemen, bij hun tweede receptie in Frogmore House na hun eerdere, meer ingetogen lunchreceptie, met een optreden van Elton John en een onconventionele toespraak van de bruid zelf.

Naast Elba Wekelijks meldde dat er een tweede DJ bij de hand was om house muziek te spelen terwijl de aanwezigen zich tegoed deden aan een driegangendiner en een 'Drinks of the World'-thema-bar, inclusief een gember- en rumcocktail genaamd' Harry Met Meghan '(Awww!)

De hertog en hertogin van Sussex zijn echter niet de enigen die weten hoe ze een swingend feest moeten geven: de Avengers: Age of Ultron star sprak ook met de BBC over zijn eigen huwelijk met vrouw Sabrina Dhowre Elba in april, die drie dagen achter elkaar duurde!

"Het was een van de mooiste drie dagen van ons leven," zei de muzikant. - We hebben heel wat tijd besteed aan het voorbereiden van deze bruiloft en we wilden onze hele familieband hebben - mijn vrouw Sabrina heeft een groot gezin, ik heb een groot gezin, we hebben een groot netwerk van vrienden en werk, mensen die met ons werken- en dus brachten we iedereen samen naar Marokko, we hadden gewoon de meest geweldige tijd

Voordat ze op 26 april hun 'dosos' uitbrachten bij de Ksar Char Bagh Hote in Marrakesh, gingen het tweetal helemaal uit met een enorm repetitiediner in Amanjena. Er was een enorm feestelijk feest met kamelen en vuurdansers en dansen, vertelde een bron Mensen.

De dag na de bruiloft, maakte de groep kennis met een op een festival geïnspireerd wit feest.

En het plezier stopte daar niet voor de bruid en bruidegom! Elba en Dhowre vertrokken voor een huwelijksreis safari in Afrika, waar ze verbleven in de Singita Grumeti lodges.

Serieus, zou hij worden een koeler? Zucht.

Bekijk meer: 40 bruiloft after-party liedjes en afspeellijst