Nieuws

Katherine Schwarzenegger pronkt met haar elegante trouwring na het trouwen met Chris Pratt

Katherine Schwarzenegger pronkt met haar elegante trouwring na het trouwen met Chris Pratt


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Meghan Markle is niet de enige die nieuwe bling rockt! Pasgetrouwde Katherine Schwarzenegger stapte op woensdag 12 juni uit met een beetje extra schittering in de vorm van een glanzende nieuwe trouwring.

In foto's verkregen door Mensen, Schwarzenegger, 29, stak haar hand op naar haar kin terwijl ze in L.A. onderweg was en gaf fans een glimp van wat een eenvoudige zilveren ring leek te zijn.

Hoewel niet flitsende, het stuk perfect aangevuld met de minimale band van Schwarzenegger's ruwweg 5-karaats, kussen gesneden verlovingsring.

Haar man, 39, pronkte ondertussen met zijn grotere gouden trouwring terwijl hij in een Instagram-verhaalvideo door Fox Sports-commentator Jay Glazer in de sportschool verscheen.

- Mijn kerel is dit weekend getrouwd en is al aan het trainen in de sportschool. Buddy, je ziet eruit als een totaal andere kerel, zei de verslaggever Avengers: Endgame ster.

Dat is wat 12 pond. van bruidstaart zal doen met je, de acteur grapte in de clip.

Schwarzenegger en Pratt zeiden hun "I dos" op San Ysidro Ranch in Montecito, Californië, op 8 juni.

"Het was een zeer romantische setting voor een bruiloft," vertelde een insider Mensen van de trouwlocatie van het paar.

De bruid liep door het gangpad in een prachtige Armani PrivГ © -jurk met een vloeiende kanten trein en een op maat gemaakte geborduurde sluier die ooit werd gedragen door haar moeder, Maria Shriver, op haar eigen trouwdag.

Schwarzenegger veranderde later in een tweede Armani-jurk voor haar ontvangst, zij het in ivoorsatijn met gedrapeerde mouwen en een laag uitgesneden rug.

Volgens Wekelijks, er werd volop gedanst bij de bruiloft. - Ze raakten meteen de dansvloer toen een live band de 'Five Want You Back' van Jackson Five en 'Sweet Caroline' van Neil Diamond speelde, zei een bron.

Een dag later deelden het tweetal een prachtige foto van hun grote dag op Instagram. "Gisteren was de beste dag van ons leven!" schreven beide partijen. • We werden man en vrouw voor God, onze families en degenen van wie we houden. Het was intiem, ontroerend en emotioneel. We voelen ons zo gezegend om aan dit nieuwe hoofdstuk van ons leven te beginnen. We zijn onze families en vrienden die bij ons hebben gestaan ​​zo dankbaar en de heer Giorgio Armani dankbaar, die een unieke jurk voor me heeft gemaakt om te dragen, en voor Chris, het perfecte pak. Vanmorgen voelen we niets anders dan gezegend

Bekijk meer: 78 Trouw- of verlovingsbanden voor meisjes die geen verlovingsring willenOpmerkingen:

  1. Beldan

    Ik heb een vergelijkbare situatie. Ik nodig je uit voor een discussie.

  2. Celdtun

    Tussen ons is dit naar mijn mening duidelijk. Ik zal niet over dit onderwerp spreken.Schrijf een bericht