Nieuws

Bruid schopt gast uit huwelijk voor het dragen van een jurk die "Misschien 5% wit" was

Bruid schopt gast uit huwelijk voor het dragen van een jurk die "Misschien 5% wit" wasWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een bruid nam het "draag geen wit op het huwelijk van iemand anders" te ver toen ze een gast eruit schopte omdat hij een jurk droeg met zo'n soort vaag wit patroon erop.

De gast heeft de situatie gepost in de thread "Am I The A ** hole" van Reddit (het oorspronkelijke bericht is verwijderd, maar iemand heeft het gekopieerd en in een nieuwe thread in het kanaal "Bridezilla" geplakt), waarin wordt uitgelegd dat haar zwager vrouw had grote problemen met de tropische bedrukte jurk die ze had gekozen voor de bruiloft. De gast had een hechte relatie met de bruidegom en werd aanvankelijk verondersteld lid te zijn van zijn huwelijksfeest, maar werd gedwongen te buigen omdat de bruid er niet 'comfortabel mee' was. Dus in plaats daarvan ging ze als gast naar de bruiloft.

"Als we daar aankomen, is de bruiloft prachtig. Alles verloopt zonder problemen, mijn MIL huilt haar ogen uit, het is echt prachtig," schreef de gast. "Dan rolt de receptie rond en BIL komt naar me op zoek geschrokken. Hij vraagt ​​me of ik iets moet veranderen. Eerst ben ik in de war, dan zie ik Ashley dolken naar me staren.

Ze ging verder: "Blijkbaar was mijn jurk wit. Ik was gobsmacked. BIL vertelde me dat hij het niet begreep en dat hij dacht dat het belachelijk was, maar het was haar dag, dus hij wilde geen ruzie veroorzaken." Ze gekoppeld aan de jurk, hierboven afgebeeld, voor context en voor wat het waard is, lijkt het patroon ongeveer 5% wit te zijn (wat de poster opmerkte), met een heleboel andere kleuren gemengd.

De gast legde uit dat ze niets hoefde te veranderen (want wie brengt een andere kleren aan op een bruiloft?), En op dit punt kwam de bruid langs en stelde de gast voor een jurk van een andere gast te lenen. "Ik vertelde haar dat er geen kans was dat een jurk van haar moeder bij me zou passen en ze vertelde me dat het ofwel gedragen was, of terug naar huis ging om te veranderen," schreef ze.

Uiteindelijk koos ze ervoor om te vertrekken en vertelde de bruid dat "als dit de manier was waarop ze me wilde behandelen, ik niet terug zou komen." Ze merkt op dat de bruid haar sindsdien een sms heeft gestuurd en een verontschuldiging heeft geëist, en passieve agressieve Facebook-memes heeft gedeeld over 'het moment stelen'.

De Reddit-gemeenschap lijkt het er unaniem over eens te zijn dat de bruiloftsgast dat niet is niet "de klootzak" in deze situatie. "Als een aanstaande bruid, kan bevestigen, dat is geen probleem. De jurk is prima", schreef de commentator. "Die jurk is groen, bloemig en helemaal niet flitsend," stemde een ander in. En vele, vele anderen merkten op dat het de perfecte bruiloftsgastjurk is en dat ze het misschien gewoon overwegen om het zelf te kopen.

Bekijk meer: Bruid vraagt ​​gasten met kinderen om haar bruiloft alleen voor volwassenen te verlaten