Nieuws

Oprah Winfrey sluit Saks af om afgestudeerd te worden aan haar trouwjurk op school

Oprah Winfrey sluit Saks af om afgestudeerd te worden aan haar trouwjurk op school


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Oprah Winfrey gaf een van haar oud-studenten net de bruidsbehandeling van beroemdheden: naar verluidt sloot ze een Saks Fifth Avenue in Beverly Hills af voor een van de afgestudeerden van de Oprah Winfrey Leadership Academy voor meisjes in Zuid-Afrika om de perfecte trouwjurk te vinden.

"Ik ken deze meisjes sinds ze 12 en 13 waren en naar mijn school kwamen. Afstuderen aan de universiteit. Grad school. Nu onze eerste bruiloft," schreef Winfrey naast een foto met de aanstaande bruid en haar bruidsploeg, die ook leden van de inaugurele afstudeerklasse van de Oprah Winfrey Leadership Academy. "Op zoek naar de perfecte jurk. #Biglifemoment"

Op de foto houdt de bruid, Glori Rapalalani, een bruidsjurk van $ 10.000 omhoog uit Berta, volgens de Dagelijkse mail. Maar deze jurk kreeg blijkbaar geen goedkeuring van Oprah; op haar Instagram-verhaal plaatste Rapalalani nog een foto met het opschrift 'Mama O like,' Nooooo, dat kan het niet zijn, Glori. '"

Met dank aan Instagram / @ glori__r

Met dank aan Instagram / @ glori__r

Hopelijk was Winfrey net zo gul met trouwadviezen als zij met trouwjurkadviezen. Eerder dit jaar schreven Winfrey en haar BFF Gayle King in een video voor Oprahmag.com relatieadvies uit.

Winfrey deelde een mislukte poging om dingen te kruiden met haar oude liefde Stedman Graham, en bood in plaats daarvan het advies aan, "Vraag hem wat pittig zou zijn."

Terwijl een negligé niets voor Graham deed, deelde ze in plaats daarvan dat haar vaardigheden in de keuken meestal volstaan. "Voor mij moet ik zeggen dat het maken van maïsbrood het doel dient," zei ze. 'Ik heb gisteren wat maïsbrood gemaakt, en je zou gedacht hebben dat ik mezelf ontbloot heb uitgekleed. Een beetje maisbrood en erwten met zwarte ogen gaat ver in mijn huis.'

Bekijk meer: Oprah pleegde bijna een grote faux pas op het koninklijk huwelijk

Als ze zo openhartig werd met het hele internet, kunnen we ons alleen maar voorstellen welk advies ze privé met Rapalalani deelde.Opmerkingen:

 1. Lathrop

  Dank u dank u

 2. Subhi

  Het is jammer, dat ik nu niet kan uiten - het is erg bezet. Ik zal terugkeren - ik zal noodzakelijkerwijs de mening over deze vraag geven.

 3. Arasida

  Het spijt me, maar ik denk dat je het mis hebt. Laten we dit bespreken.

 4. Jacot

  De prop is ontvangen

 5. Morly

  Ja inderdaad. Ik onderschrijf al het bovenstaande. Laten we dit probleem bespreken. Hier of bij PM.

 6. Rabi

  the Excellent Phrase

 7. Hekli

  Laten we een kijkje nemen op onze vrije tijdSchrijf een bericht