Nieuws

Sarah Hyland reageerde op een trol die haar verlovingsring op de best mogelijke manier bekritiseerde

Sarah Hyland reageerde op een trol die haar verlovingsring op de best mogelijke manier bekritiseerde

Sarah Hyland is begrijpelijkerwijs dolgelukkig nadat ze eerder deze week verloofd was met haar vriendje van twee jaar, Wells Adams.

Er zijn er echter een paar die zouden regenen op haar parade. Vooral één commentator liet een nogal onaardige opmerking achter op de Moderne familie star's Instagram-pagina nadat ze haar fans een close-up en persoonlijke blik op haar adembenemende ovaal gesneden verlovingsring had gegeven.

lЂњGeblind door de 🌞 of de 💍? ЂќЂќ legde ze op donderdag 18 juli een video van zichzelf vast op Instagram, waarop ze haar ogen tegen de elementen afschermde met haar nieuw versierde hand terwijl ze met haar verloofde op het strand lag. "Het is zo zonnig!" zei ze in de eerste clip.

Een tweede video zoomde nog dichter in op het stuk Bachelorette alum, 35, hoort zeggen: "Het schijnt."

"Ja, dat is het", Hyland, 28, reageerde.

Terwijl de clips veel bewondering oogstten van vrienden zoals Bachelor opleiding alum Carly Waddell (IS IS) en Het kantoor's Angela Kinsey ("Gurrrl !!"), bekritiseerde een vrouw de beslissing van de actrice om te pronken met haar nieuwe bling.

De meeste irritante verloofde dipsh * t award gaat naar je !!!! de vrouw schreef.

In plaats van mama te blijven of met een lage slag te reageren, reageerde Hyland met humor. Ze schreef. Ik ga voor de meest irritante !!!!! Hoe wist je dat ??

E! Nieuws meldde dat haar verbluffende rots ruwweg 5-karaat lijkt te zijn en waarschijnlijk tussen de $ 175.000-200.000 zou kosten, volgens Andrew Brown, CEO van WP Diamonds.

Het echtpaar ging naar Instagram om hun gelukkige nieuws te delen op dinsdag 16 juli, nadat Adams de vraag naar de Tot ziens in Valhalla ster met een romantisch voorstel aan het strand.

- Ik zal Johnny zijn, jij bent juni. Maar voor altijd heeft Adams een lieve video van zijn grote moment vastgelegd.

Hyland plaatste ook een galerij met foto's die haar aanstaande bruidegom op één knie liet zien. "Dat kan niet eten, kan niet slapen, reiken naar de sterren, over het hek, dingen uit de wereldreeks," strompelde ze.

De volgende dag deelde ze een foto van de shirtloze 'Je favoriete ding' podcast cohost knuffelde haar van achteren, schrijven, mijn verloofde © mijn FIANCГ ‰ Ђ¦‰ MYYYY FIAAANCГ ‰ Г ‰ Г ‰ Г ‰ Г ‰ !!!! ”Ђќ

Haters opzij, het duo heeft veel steun van hun familie en vrienden. Iedereen van Moderne familieis Julie Bowen ook De vrijgezelChris Harrison, Hannah Brown, Jason Tartick, Kaitlyn Bristowe en Raven Nicole Gates feliciteerden het tweetal met hun verloving.

Niemand was echter meer opgewonden dan Ben Higgins: "Ik snik," schreef hij. "Ik ben dol op deze twee. Je moet ook. Als je niet van @Sarah_Hyland en @WellsAdams houdt, ben je niet iemand die ik wil wees vrienden met. Holy moly Ik ben jacked. Gefeliciteerd! Ook, @WellsAdams en @Sarah_Hyland ben ik je grootste fan. "

Bekijk meer: De etiquette van het pronken met uw verlovingsring