Nieuws

Waarom de Stella McCartney-ontvangstjurk van Meghan Markle niet te zien zal zijn voor het publiek

Waarom de Stella McCartney-ontvangstjurk van Meghan Markle niet te zien zal zijn voor het publiekWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het lijkt erop dat we een beetje goed nieuws hebben, slechte nieuwssituatie als het gaat om het vooruitzicht om de iconische trouwjurken van Meghan Markle in het echt te bekijken. Het goede nieuws is dat haar op maat gemaakte Givenchy-ceremonietoga van Clare Waight Keller vanaf 26 oktober te zien zal zijn voor de hele wereld. Het slechte nieuws is echter dat haar Stella McCartney-ontvangstjurk beslist helemaal niet zal worden getoond .

Volgens een woordvoerder van The Royal Collection Trust heeft Markle ervoor gekozen om de slanke witte halterjurk als onderdeel van haar persoonlijke collectie te houden in plaats van deze aan het publiek te laten zien. "Omdat de bruiloftsreceptie van Prins Harry en Meghan privé was, zal de tweede jurk van de bruid niet worden getoond," Hallo! rapporten.

Maar hoewel de jurk die in een vintage Jaguar door de straten snelde (en een miljoen "#goals" Instagram-berichten lanceerde) voor de lange termijn zal worden weggestopt, vrees niet, koninklijke fans: je kunt nog steeds van dichtbij en persoonlijk komen met de ontzagwekkende jurk die ze droeg om door het gangpad bij de Sint-Joriskapel te lopen.

De aangepaste Givenchy-jurk - compleet met een extra lange trein - zal te zien zijn in Windsor Castle als onderdeel van de nieuwste tentoonstelling van The Royal Collection Trust, "A Royal Wedding: The Duke and Duchess of Sussex", die loopt vanaf 26 oktober 2018 , tot 6 januari 2019. Markle's schoenen, sluier, tiara en accessoires zullen er ook zijn om de look af te maken, net als de trouwdagkleding van Prins Harry. De tentoonstelling zal later in het jaar doorgaan in het Palace of Holyroodhouse van 14 juni 2019 tot 6 oktober 2019.

Met zoveel van haar trouwdag publiekelijk uitgezonden, is het logisch dat Meghan Markle één aspect van het evenement voor zichzelf zou willen houden. Of misschien (en onze vingers en tenen zijn gekruist voor deze!) Wil ze de jurk bewaren voor het toekomstige koninklijke huwelijk van zij en de hypothetische nakomelingen van Prins Harry.

Bekijk meer: 19 trouwjurken om de trouwjurklook van Meghan Markle te krijgen