Nieuws

Will Smith realiseerde zich net dat hij en Jada Pinkett Smith samen zijn geweest voor "More Than Our Life"

Will Smith realiseerde zich net dat hij en Jada Pinkett Smith samen zijn geweest voor "More Than Our Life"We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Will Smith en Jada Pinkett Smith zijn een van die beroemdhedenparen waarop we altijd kunnen vertrouwen om een ​​regelmatige dosis huwelijksinspiratie op te dienen, en hun nieuwste Instagram-eerbetoon aan elkaar is vrijwel gegarandeerd zelfs de koudste harten. Op woensdag nam Will de gram om een ​​openbaring te delen die hij had gehad over hun relatie. "Ik realiseerde me net ... Dit jaar zijn we meer samen dan HALF ONZE LEVEN!" hij schreef aan zijn vrouw van 21 jaar, samen met een selfie van de twee die zich nestelden.

Het paar begon te daten in 1995 en trouwde in 1997, waarmee ze hun totale tijd als een paar op 23-jarige leeftijd zetten, wat ja, precies de helft is van de 46-jarige Jada's tijd op aarde, hoewel Will, het is vermeldenswaard, eigenlijk 49 is . Zijn halverwege, dan zal gebeuren in drie jaar, wanneer hij 52 is en al 26 jaar bij Pinkett Smith werkt. Het aftellen begint!

Pinkett Smith antwoordde op de sentimentele post van haar man met een lief briefje van haarzelf. "Hoe zijn we vandaag van rol gewisseld ??? Je schrijft iets sentimenteel en ik probeer grappig te zijn op mijn Insta LOL," de Girls Trip star schreef in de comments. 'Maar kun je het geloven? Heel veel groei en wonderen onderweg. Ik ben trots op ons.'

Hoe "aww" -inducerend deze uitwisseling ook moge zijn, niet alleen leuke Instagram-tributen hebben het huwelijk van Will en Jada na meer dan twee decennia samen sterk gehouden. "Echt, uiteindelijk is het gewoon niet stoppen," onthulde Smith in 2015, kort voordat hij en Jada samen 20 jaar vierden. "Je kunt niet verwachten dat het gemakkelijk zal zijn. Het is alsof ons huwelijk het moeilijkste, afmattendste en meest ondraaglijke is dat we ooit in ons leven hebben aangenomen. En weet je, we zijn gewoon geen opgevers."

Hij voegde eraan toe: "Als er een geheim is, zou ik zeggen dat we nooit in onze relatie zijn gaan werken. We hebben alleen aan onszelf gewerkt en hebben ons dan beter aan elkaar gepresenteerd dan voorheen." En daar heb je het, mensen: het geheim van eeuwige liefde.

Bekijk meer: Alle beroemdheidsparen die de knoop hebben gelegd in 2018, tot nu toe!


Bekijk de video: ZEITGEIST: MOVING FORWARD. OFFICIAL RELEASE. 2011 (Augustus 2022).