Relaties

Wat betekent het als je geen seks hebt tijdens je huwelijksreis?

Wat betekent het als je geen seks hebt tijdens je huwelijksreis?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als je tijdens je huwelijksreis de heetste seks van je leven verwacht, word dan lid van de club. "Koppels hebben vaak hoge verwachtingen van seks tijdens hun huwelijksreis", zegt Madeleine Castellanos, M.D., seksexpert en auteur van Willen willen: wat doodt je seksleven en hoe het in leven te houden. "Als ze tot het huwelijk hebben gewacht om deze belangrijke stap te zetten, kunnen ze de indruk hebben dat het allemaal magie is en geen strijd. En zelfs als ze al een actief seksleven hebben, kunnen ze de verwachting hebben dat de kwaliteit van hun seks zal op de een of andere manier anders zijn tijdens de huwelijksreis. "

Dus je kunt je voorstellen wat een paniek-opwindende tegenspoed het zou kunnen zijn als je helemaal geen seks hebt tijdens deze zo belangrijke vakantie. Maar, "koppels moeten niet vergeten dat huwelijksreis seks niet altijd aan deze verwachtingen voldoet, en het is echt een houding van verbondenheid, focus en ontspanning in opwinding die meer plezier brengt", zegt Castellanos.

En als je seksuele realiteit niet voldoet aan je huwelijksreisfantasieën, betekent dit niet dat je seksleven gedoemd is. Hier zijn een paar redenen waarom je misschien geen seks hebt gehad tijdens je huwelijksreis die niets te zweten zijn - en nog een paar redenen om je zorgen te maken.

Je was uitgeput

Je zet uren en uur in het plannen van uw grote dag en de vakantiedagen die daarop volgden. "En veel paren vinden dat ze gewoon te moe zijn om veel of geen seks te hebben tijdens hun huwelijksreis", zegt Castellanos. "Dit is meestal het geval voor koppels die lange afstanden reizen voor een huwelijksreis, waar ze zich te jetlagged vinden of op verschillende tijdschema's om seks echt soepel samen te laten komen. Anderen pakken rondreizen in en willen het grootste deel van hun tijd gebruiken om echt een bestemming, waardoor ze behoorlijk pijnlijk en uitgeput achterblijven. " Haal wat broodnodige Zs in en je seksleven zou ook weer moeten inhalen.

Je werd ziek

Het is een onaangename realiteit dat het vieren van je pasgetrouwde geluk kan betekenen dat je te hard feesten, wat leidt tot een kater of een verzwakt immuunsysteem. "Zeker, te veel drinken kan seks moeilijk of zelfs onmogelijk maken, en een huwelijksreis is geen uitzondering," zegt Castellanos. "En zelfs als je geen zwaar feestje bent, vergroot reizen naar verschillende plaatsen met verschillende klimaten en het eten van verschillende gerechten de kans om fysiek ziek te worden, wat ook een flinke domper kan zijn voor huwelijksreis seks." Het is waarschijnlijk vanzelfsprekend dat als je immuunsysteem terugkeert naar normaal, zo ook je seksleven.

Je hebt je menstruatie

Je dacht dat je je pil-packs perfect had getimed. Maar op een of andere manier slaagde het universum erin om zelfs je best gelegde menstruatieplannen te doorbreken, "en je menstruatie komt precies op tijd voor de huwelijksreis", beschrijft Castellanos. "Dit is niet altijd een probleem voor koppels, maar als ze liever geen seks hebben tijdens haar menstruatie, of als ze krampen heeft, kan dit hun plannen voor hun ideale seks op huwelijksreis verpesten." Krijgen gebrek aan huwelijksreis seks tot pech en goedmaken van verloren tijd (en ervaringen) wanneer tante Flo de stad verlaat.

Je was te angstig

"Voor mannen en vrouwen is angst de grootste boosdoener als het gaat om problemen met seks", zegt Castellanos. "Angst kan de opwinding, erectie, vermijding en zelfs pijn aanzienlijk beïnvloeden. En angst beïnvloedt niet alleen het vermogen om seks te hebben, maar ook de hoeveelheid sensatie die een persoon tijdens seks voelt." Helaas kan angstgevoelens over je seksleven je na de huwelijksreis naar huis volgen, en dit kan reden tot zorg zijn. "Als je merkt dat angst echt je seksleven verpest, wacht dan niet om dit aan te pakken met een gekwalificeerde sekstherapeut", zegt Castellanos. "Hoe eerder je ermee omgaat, hoe gemakkelijker het is om het op te lossen."

Jij was boos

Reizen kan zwaar zijn (denk aan: lange rijen, turbulente vluchten en proberen te navigeren als je de moedertaal niet spreekt). Als je tijdens je huwelijksreis vocht en boos naar bed ging, zonder seks, zou dat een rode vlag kunnen zijn, waarschuwt Castellanos. "Veel mensen willen het conflict van discussie of onenigheid vermijden", zegt ze. "Als het onopgelost blijft, kan woede veranderen in wrok, wat op lange termijn negatieve gevolgen heeft voor je seksleven en je relatie in het algemeen."Opmerkingen:

 1. Dovev

  Wat vertelde dit jou?

 2. Conley

  Tijdig antwoord

 3. Akinozuru

  Het spijt me, het benadert me niet absoluut. Wie anders, wat kan er vragen?

 4. Dalyell

  Ik geloof dat je het mis hebt. Ik stel voor om het te bespreken. E -mail me op PM, we praten.

 5. Keary

  Het spijt me, dat heeft zich verstoord ... ik hier onlangs. Maar dit thema staat heel dicht bij mij. Schrijf in PM.Schrijf een bericht