Nieuws

Alle details over de verlovingsring van seizoen 22 van de bachelor

Alle details over de verlovingsring van seizoen 22 van de bachelorWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het is de ring die duizend boze tweets lanceerde. Voorzichtigheid: Spoilers vooruit als je de aflevering van gisteravond nog moet bekijken De vrijgezel.

Gisteravond keek de wereld vol afgrijzen toe terwijl Arie Luyendyk Jr. (die misschien net Juan Pablo heeft onttroond als de meest gehate Bachelor in de geschiedenis) de finalist Becca Kurfin voorstelde om zijn betrokkenheid bij de tweede plaats van het seizoen af ​​te zeggen, 25-jarige Lauren Burnham. Maar zijn besluiteloosheid bracht een hoge prijs met zich mee: de verlovingsring die hij oorspronkelijk Kurfin schonk.

Tijdens de drie uur durende finale van de show, stelde de Bachelor in seizoen 22 de vraag voor de 27-jarige finalist Kurfin en ging op één knie zitten met een ziekmakende verbluffende verlovingsring van wie anders? -Juwelenontwerper Neil Lane. Volgens Wekelijks, de vonker was een bijna vierkaraats platina-gezet diamanten ring, compleet met een halo van diamanten rond de ovaal gesneden middensteen, een prijskaartje van $ 80.000 - en nu ook een flinke emotionele bagage.

Depressief genoeg vervaagde al de glitter en glamour van die belachelijke ring snel toen de 36-jarige weken in zijn verloving besloot dat hij niet langer bij zijn nieuwe verloofde wilde zijn (ondanks het vertellen van de arme Kurfin, "Ik kies je vandaag en ik kies je elke dag, ongemakkelijk.) Na het tonen van een montage van de romantische weken van het paar samen na de verloving, nam de aflevering een donkere wending toen het sneed naar scènes van Arie die verbaasde Kurfin verbaasde met een uiteenvallen op het scherm.

Bekijk meer: Een complete geschiedenis van verlovingsringen voor bachelor-naties

Blijkbaar, nadat de autocoureur zich had omgedraaid, brak de makelaar zijn oorspronkelijke verloving af en vloog hij onmiddellijk naar de geboorteplaats van de tweede plaats om haar te smeken hem terug te nemen. De show moet het lot van het nieuwe paar nog onthullen, maar we kunnen alleen maar hopen dat er op zijn minst een redelijk gelukkige uitkomst is voor dit seizoen - en enige sluiting op die ring! We moeten weten wat er voor die supersized sterretje komt. Zal Arie het recyclen door het aan Lauren te geven ?! (Meisje, we weten dat ring een schoonheid is, maar je verdient het echt beter dan dat ...)


Bekijk de video: 'Bachelor' Season Finale: Arie's Change Of Heart & All The Details About Lauren's Ring. PeopleTV (Augustus 2022).