Mode schoonheid

Wat iemand overweegt om vóór de bruiloft plastische chirurgie te weten

Wat iemand overweegt om vóór de bruiloft plastische chirurgie te weten


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Elke toekomstige bruid wil de beste versie van zichzelf zijn op haar trouwdag (en echt, elke dag, toch?). Voor sommigen kan dit betekenen zweten voor de bruiloft, het veranderen van hun huidverzorgingsregimes en het proberen van kapsel na kapsel totdat ze de perfecte hebben gevonden.

Maar hoe zit het met degenen die meer permanente wijzigingen of verbeteringen van hun uiterlijk overwegen? Plastische chirurgie en procedures vóór het huwelijk zijn niets nieuws. We praatten met plastisch chirurg John Diaz om deskundig advies te krijgen voor diegenen die een procedure overwegen voor hun huwelijk.

Jouw motief

Iedereen die plastische chirurgie overweegt, moet nadenken waarom ze het voor elkaar willen krijgen. "Het belangrijkste om te overwegen bij de beslissing om al dan niet plastische chirurgie te ondergaan is uw motief," adviseert Diaz. "Het moet nooit gedaan worden om iemand anders te plezieren. Sommige patiënten willen bijvoorbeeld plastische chirurgie omdat ze door hun partner onder druk worden gezet om een ​​procedure te krijgen, "zegt hij." Hun partner heeft hen misschien direct een slecht gevoel over zichzelf gegeven, door vernederende opmerkingen te maken, of indirect, door grapjes te maken en plagen. Als iemand om deze reden een procedure ondergaat, zullen ze nooit blij zijn met de resultaten omdat ze het voor iemand anders hebben gedaan, en niet voor zichzelf.

Een ander ding om in gedachten te houden is de lange termijn en niet alleen focussen op de trouwdag. Elke vorm van plastische chirurgie moet zorgvuldig worden overwogen met een vooruitstrevende mentaliteit. • Iedereen die een procedure overweegt, moet nadenken over hoe het resultaat er over een jaar, vijf jaar en 20 jaar uit zal zien, "zegt Diaz." Een jonge vrouw van begin twintig die bijvoorbeeld borstvergroting overweegt, kan in de verleiding komen om zeer grote implantaten. Het is echter belangrijk om na te denken over hoe je je zou kunnen voelen met die maat wanneer je in de dertig en veertig bent. Sommige vrouwen zijn misschien OK met een grotere maat naarmate ze ouder worden, maar de meeste vrouwen betreuren het dat ze heel grote implantaten hebben gekregen na het trouwen en het krijgen van kinderen.

Jouw levensstijl

Sommigen beschouwen plastische chirurgie als een snelle oplossing, maar veel procedures vereisen ook een verplichting tot positieve veranderingen. Diaz legt uit, met name liposuctie, moet alleen worden overwogen als u ook bereid bent om positieve veranderingen in uw dieet en lichaamsbeweging na de operatie aan te brengen. Als u vóór de operatie geen gezond eetpatroon en oefeningspatronen vaststelt, zult u zeer teleurgesteld zijn als u na een jaar al weer aankomt. Plastische chirurgie moet dus worden gezien als een aanvulling op uw levensstijl, niet als vervanging daarvan

Uw budget

Electieve plastische chirurgie kan duur zijn zonder de voordelen van een verzekering, die alleen medisch noodzakelijke behandelingen en procedures dekt. Weten hoeveel u comfortabel kunt betalen, is een ongelooflijk belangrijke factor in het besluitvormingsproces. Diaz beveelt aan vooruit te plannen voor kosten en betaling. "Er zijn talloze bronnen online die het prijsbereik geven dat elke procedure kost", zegt hij. "Het zou een goed idee zijn om een ​​ballpark-nummer te krijgen voor de procedure die u voor ogen hebt. Zodra u dit doet, onderzoekt u uw financiën en zorgt u ervoor dat dit iets is dat binnen uw mogelijkheden ligt. Sommige mensen geven er de voorkeur aan om hun procedure in de loop van de tijd te betalen en er zijn verschillende financieringsmaatschappijen die gespecialiseerd zijn in cosmetische chirurgie en u kunnen helpen bij het bedenken van een betalingsplan.

Jouw tijdlijn

Veel procedures hebben tijd nodig om te genezen en voordat volledige resultaten zichtbaar worden. Daarom is timing uiterst belangrijk. Een jaar na je bruiloft is de beste tijd om procedures zoals borstvergroting, neuscorrectie, liposuctie of andere procedures te overwegen. Dit zal u genoeg tijd geven om een ​​grote chirurg te vinden en genoeg tijd om volledig te genezen om definitieve resultaten op lange termijn te zien vóór de grote dag, zegt Diaz.

Diaz beveelt aan dat zes maanden voorafgaand aan uw gang door het gangpad de ideale tijd is voor zowel goede huidverzorgingsregimes (zonnebrandcrème, oogcrèmes, peeling, actuele vitamine C-serums en retinol of voorgeschreven tretinoïne, omdat het ongeveer 30 dagen duurt voor de huid om te wennen aan producten en twee tot drie maanden voor merkbare verschillen) en behandelingen op kantoor (maandelijkse gezichtsbehandelingen, medium tot diepe chemische peelings, The Vi Peel en Clear & Brilliant laserbehandelingen).

Zes maanden vooruit is ook een goed moment voor degenen die CoolSculpting overwegen, wat volgens Diaz een niet-chirurgische behandeling is die ongewenst vet oplost. Het wordt gedaan zonder verdoving of het gebruik van incisies. Het heeft geen downtime en geen herstel. U kunt na de behandeling onmiddellijk weer aan het werk en activiteiten gaan. Dit is een geweldige behandeling om voor je bruiloft te doen om hardnekkige vetophopingen te verwijderen. Het is niet zo krachtig als liposuctie en vereist twee of drie behandelingen om de een tot twee maanden om maximale resultaten te zien

Voor degenen die nog steeds chirurgische procedures overwegen, is het ook tijd om het zo snel mogelijk te plannen voor een optimale genezingstijd.

Naarmate je grote dag nadert, zegt Diaz dat drie maanden de tijd is voor lichte chemische peelings, injectables, fillers en voortzetting van niet-chirurgische vetreductiesessies. Hij waarschuwt dat het merkteken van drie maanden ook de absolute minimumtijd is die je jezelf moet gunnen voor je herstel voor een bruiloft, voor last-minute chirurgische ingrepen.

Met nog een maand te gaan, wordt aan bruiden geadviseerd om hun laatste filler, beeldhouwen en / of laserbehandelingen te zoeken en hun huidverzorgingsroutines bij te houden. Diaz waarschuwt, het wordt afgeraden om chirurgische ingrepen te ondergaan minder dan een maand voor uw huwelijk. Hoewel het kan worden gedaan, wordt het niet geadviseerd

Laatste gedachten

Het ondergaan van plastische chirurgie is geen beslissing die licht moet worden genomen. Bij het nemen van de beslissing adviseert Diaz bruiden verder te denken dan hun trouwfoto's. Hij herhaalt, "Plastische chirurgie moet uw levensstijl verbeteren, niet vervangen." Bijvoorbeeld, voor bruiden die fit willen zijn en afgezwakte lichaamsbouw, kunnen plastische chirurgie zeker worden gebruikt om ongewenste vetzakken te verwijderen en kan iemand helpen dicht bij hun doel. Niets mag echter een gezond dieet en lichaamsbeweging vervangen

Diaz benadrukt, als bruid, wil je de geweldige gewoonten vastleggen die ervoor zorgen dat je er geweldig uit blijft zien lang nadat de bruiloft voorbij is. Wanneer u een procedure overweegt, moet u nadenken over de andere manieren waarop u uw resultaten kunt behouden en verbeteren, zodat u de rest van uw leven van uw nieuwe look kunt genieten.Opmerkingen:

 1. Mercer

  Ik doe mee. Alle bovenstaande vertelde de waarheid. Over dit thema kunnen we communiceren.

 2. Geza

  Ik ben niet bezorgd.

 3. Griffith

  Neem me niet kwalijk, deze variant past niet bij mij.

 4. Thinh

  Ik doe mee. Al het bovenstaande is waar. Laten we deze kwestie bespreken. Hier of op PM.

 5. Tygotilar

  I suggest you visit the site, which has many articles on this issue.Schrijf een bericht