Relaties

Degene die je relatie nodig heeft voordat je de knoop legt

Degene die je relatie nodig heeft voordat je de knoop legtWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Vraag vier mensen om wat je nodig hebt voordat je de knoop legt, en je krijgt waarschijnlijk vier verschillende antwoorden. Hier, wat vier experts denken, is het belangrijkste dat je moet hebben voordat je gaat trouwen - en we denken dat ze dat zijn allemaal even belangrijk.

De mogelijkheid om eerlijk te vechten

"Stop en denk na over het laatste meningsverschil of het meest recente argument dat u met uw partner had", zegt Terri Orbuch, Ph.D., relatie-expert en auteur van 5 eenvoudige stappen om uw huwelijk van goed naar geweldig te brengen. Heb je vies gevochten of in tranen uitgebroken? "Conflict is een natuurlijk onderdeel van alle relaties, maar de sleutel tot een gezond conflict is hoe je elkaar behandelt wanneer je het niet eens bent."

Hoe je nu vecht, is een vrij nauwkeurige voorspeller van hoe of als je zult conflicten in de toekomst oplossen. "Als jij en je partner op een destructieve manier consequent met conflicten omgaan, zoals schreeuwen, onderbreken, schreeuwen of de andere namen noemen, laten onderzoeken zien dat je in de loop van de tijd meer dan twee keer zoveel kans hebt om te scheiden", zegt Orbuch. "Een goede relatie is waar je constructief met het conflict omgaat: je vecht eerlijk, weet wanneer je een ruzie moet aangaan en wanneer je het zonder wrok kunt laten gaan, noem geen naam, valideer elkaars gevoelens en kalmeer wanneer je praat. "

Veel en veel vertrouwen

"Voordat je gaat trouwen, moet je relatie vertrouwen hebben", zegt Jane Greer, Ph.D., relatie-expert en auteur van En ik dan? Voorkom dat egoïsme je relatie verpest. Dat betekent dat wanneer hij uitgaat met de jongens, je niet roddel naar de meisjes over wat hij zou kunnen doen - je weet het al. "Je moet je veilig voelen en ervoor zorgen dat de persoon met wie je je leven wilt doorbrengen, je rug heeft en de toewijding nakomt", zegt Greer. "Vertrouwen is essentieel - zonder dat is het alsof je over een hoge draad loopt zonder een vangnet."

Liefde voor je partner op zijn of haar slechtst

Je hebt je partner op zijn best gezien, maar je moet wel van hem houden op zijn of haar manier slechtst. "Het belangrijkste voor je gaat trouwen is om voldoende tijd door te brengen en diep genoeg te communiceren met je partner om hun angsten, onzekerheden, uitdagingen, verslavingen, humeur, geestelijke gezondheidsproblemen, spijt, schaamte en alle kwaliteiten die deel uitmaken van te zien hun schaduwkant, "zegt Alisa Ruby Bash, in Malibu gevestigde erkende huwelijkstherapeut. "Naarmate de tijd verstrijkt - met huilende pasgeboren baby's, slapeloze nachten, de griep, financiële problemen, werkstress en onvermijdelijk mensen die elkaar in de steek laten - die schaduw gaat zijn lelijke kop achterna." Het is noodzakelijk om te weten dat je naast elkaar kunt staan ​​als je niet je beste zelf bent. "Kennen elkaars fouten en kunnen ze accepteren", zegt ze. "Dat is wat u moet weten voordat u door het gangpad loopt."

Open communicatie

Je hoeft niet non-stop te praten, maar je moet het wel allemaal uitlaten als je aan het praten bent. "Er moet vloeiende communicatie zijn", legt Lynn Gilliard uit, relatie-expert en auteur van Laat hem je achtervolgen. "Dus huwelijken worden slecht omdat het paar niet weet hoe ze dingen moeten bespreken en argumenten moeten oplossen zonder dat het escaleert. Je moet lang genoeg samen zijn voordat je gaat trouwen om ten minste één groot meningsverschil te hebben gehad en te bewijzen dat jullie in staat zijn om werk het met succes uit. "