Nieuws

Koningin Elizabeth II vonkt vals koninklijk babyalarm met roze dekens en Motorcade

Koningin Elizabeth II vonkt vals koninklijk babyalarm met roze dekens en Motorcade

Met Meghan Markle elke dag te wijten, ondertekent dat de nieuwste koninklijke wereld zijn weg naar de wereld heeft gevonden zowat overal kan worden gevonden - vraag het maar aan koningin Elizabeth II!

De monarch, 93, veroorzaakte een absolute waanzin toen ze op vrijdag 3 mei een autorace naar Windsor Castle nam om een ​​dienst van de Royal Victorian Order in de St. George's kapel te presenteren voor een publiek van 1200.

Terwijl haar begeleiders normaal genoeg waren, waren de ladingroze dekens van de koningin in het raam - samen met wat voorzichtig rijden voldoende om voorbijgangers ervan te overtuigen dat het eerste kind van de hertog en hertogin van Sussex was gearriveerd.

Financieel medewerker Tamoor Ali sprak met De zon over zijn vermoedens: We waren van de M4 af en een politiemotor stopte ons en vroeg ons om naar links te trekken. Toen zagen we een voertuig met roze parafernalia aan de achterkant van de voorruit voorbijrijden - het ging heel langzaam over verkeersdrempels, zei hij. - Het leek alsof er iemand was die geen verkeersdrempels aankan - een baby. Het lijkt mij dat de baby hier is en ze hebben het nog niet aangekondigd. '

Het paleis ontkracht snel het gezoem dat de eerstgenoemde Pakken actrice was een dag eerder bevallen in een verklaring aan CBS News, waarin werd aangekondigd dat de baby nog niet is geboren.

Eind vorige maand veroorzaakte een ambulance bij Meghan en Harry's huis in Frogmore Cottage ook een vals alarm, waarbij velen speculeerden dat Meghan moet bevallen.

Telegraaf's Camilla Tominey ontkende echter de geruchten, en zei dat de chauffeur een vehicleЂњtraining-voertuig bemand dat eten ophaalde voor studenten terwijl hij de hele dag op pad was, volgens South Central Ambulance Service. Service

Het internet ook raakte in paniek op maandag 29 april, nadat het Royal Instagram-account een foto had geüpload van Sophie, gravin van Sussex, voorovergebogen om te glimlachen naar een baby die door een verpleegster wordt vastgehouden.

Degenen die de tijd namen om het bijschrift te lezen, realiseerden zich echter al snel dat Sophie in India was tijdens haar laatste buitenlandse tournee als vice-patroon van de Queen Elizabeth Diamond Jubilee Trust.

Meghan zei dat ze rond april terug is.

Koninklijke ITV-editor Chris Ship vertelde Goedemorgen Groot-Brittannië dat de baby elke dag na 26 april zou kunnen komen: "We weten dat de baby moet komen, ik kan je zelfs vertellen dat de uitgerekende datum vrijwel vandaag is," onthulde hij aan kijkers. "Vandaag, morgen, zijn we echt in het rijk van de naderende aankomst."

En natuurlijk zijn er ook de theorieën dat de baby al is geboren en gewoon wordt verborgen gehouden in een poging om de privacy van het gezin te beschermen.

Ondertussen klinkt het alsof iedereen één grote, collectieve diepe ademhaling kan gebruiken!

Bekijk meer: De naam van Meghan Markle en prins Harry's baby zou zich kunnen verbergen op de koninklijke website