Huwelijk

Hoe een trouwwebsite te maken die uw gasten enthousiast maakt voor de grote dag

Hoe een trouwwebsite te maken die uw gasten enthousiast maakt voor de grote dag


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Uw trouwwebsite is meer dan alleen een formaliteit: het is een belangrijke bron die uw gasten op de hoogte houdt en hen helpt hun schema's en transport-betekenis te plannen, ze kunnen gemakkelijk de stad in en weten waar en wanneer te vieren! Van must-have details tot etiquette faux-pas om te vermijden, dit is wat je op je trouwwebsite moet zetten, wat je moet vermijden en bruiloftwebsite-ideeën om ervoor te zorgen dat de jouwe echt voor je werkt.

Volg gewoon onze negen handige tips hieronder en u zult een gestroomlijnde site hebben die niet alleen de details van de grote dag overbrengt, maar ook uw gasten enthousiast zal maken voor het plezier dat komt.

Blijf bij je thema.

Je hebt zoveel moeite gedaan om het thema en het palet van je bruiloft te plannen, dus maak er het beste van! Gebruik ook dezelfde stijl bij het ontwerpen van uw trouwwebsite. "Als het country-chic of een verfijnd black-tie-evenement is, moet de site dit van nature duidelijk maken", zegt beroemdheidshuwelijk en evenementenspecialist Donnie Brown.

GEEN gebeurtenissen die alleen op uitnodiging zijn vermeld.

Ja, iedereen die toegang heeft tot uw website staat op uw bruiloftsgastenlijst, maar dat betekent niet dat ze aanwezig zijn allemaal de gastenlijsten. Als je exclusieve evenementen hebt, zoals een repetitiediner dat alleen voor het bruiloftsfeest of een bruidsmeisje-lunch is, laat die dan van de site en deel die informatie afzonderlijk zodat je andere gasten zich niet buitengesloten voelt. "Het kan onbeleefd zijn om dit te doen, vooral wanneer de gast een lange afstand reist om met je te vieren", merkt Tracie Domino op, oprichter van Tracie Domino Events.

Gebruik een wachtwoord.

De meeste platformen voor huwelijkswebsites geven u de optie om uw site met een wachtwoord te beveiligen, en het is een optie die wij u aanbevelen te gebruiken. Trouwwebsites bevatten privéinformatie, van uw locatie en trouwdatum (veevoeder voor huwelijkscrashers!) Tot uw postadres (voor niet-geregistreerde geschenken). Gebruik dus die toegangscode die uw platform biedt - of upgrade naar een aangepast wachtwoord dat gasten gemakkelijker kunnen onthouden - om ervoor te zorgen dat alleen uw uitgenodigde gasten de details zien.

Gebruik geen online RSVP's.

Hoewel deze functie verleidelijk lijkt, moet je denken aan de laatste keer dat je een evenement op Facebook hebt geplaatst. De kans is groot dat je veel vrienden hebt laten zien op je verjaardagsfeestje die niet hebben gereageerd, evenals vrienden die zeiden dat ze erbij zouden zijn en vervolgens worden gered. Ja, uw gasten weten dat uw bruiloft meer officieel is dan een borrel, maar online RSVP's worden niet zo serieus genomen als papieren kaarten, dus het is het beste om de formele route te volgen. Bovendien kunnen uw oudere of minder technisch onderlegde gasten mogelijk niet succesvol online reageren op RSVP, wat betekent dat uw telling mogelijk is uitgeschakeld of de antwoorden te laat zijn. (We ondersteunen echter volledig het gebruik van online RSVP's voor meer informele bijeenkomsten zoals uw ochtend-na-brunch, waar u op zoek bent naar een geschat aantal gasten en geen formele RSVP.)

Neem gedetailleerde reisinformatie op.

Of je feest nu lokaal is of je een verre bestemmingshuwelijk hebt, er zullen gasten komen van buiten de stad, dus het is een goed idee om ze de 4-1-1 te geven over reizen en accommodaties. Geef informatie over de dichtstbijzijnde luchthaven of de beste manier om naar de stad te gaan, evenals de websites, telefoonnummers en boekingscodes voor lokale hotels waar u een kamerblok heeft. Vergeet geen kortingen die u heeft gekregen voor shuttles op luchthavens of huurauto's!

Vergeet de tijdlijn niet.

Als je evenementen hebt gepland rond je trouwdatum (waarvoor iedereen is uitgenodigd), zorg er dan voor dat je deze op je website zet. Voeg de tijd, locatie en dresscode voor elk evenement toe, zodat gasten dienovereenkomstig kunnen inpakken en zorgen dat ze op tijd zijn. Als u vervoer voor uw gasten hebt geregeld, zet dit dan ook op uw website. Laat de gasten weten waar ze de shuttle kunnen ontmoeten, wanneer en hoe vaak de shuttles vertrekken en wanneer er vervoer naar hun accommodatie beschikbaar is.

Beveel lokale activiteiten aan.

Je besteedt je trouwochtend aan het krijgen van ruzie, maar dat geeft je gasten een paar uur om te doden voordat ze naar de ceremonie gaan. "We houden ervan aanbevelingen voor gasten van buiten de stad op te nemen, met een gids voor de trouwlocatie en de favoriete locaties en dingen van de koppels om te doen", zegt Kelsey Doorey, oprichter en CEO van Vow to Be Chic. "Als lokale plekken een speciale betekenis voor jou en je SO hebben, laat het iedereen dan weten! Als je elkaar bijvoorbeeld hebt ontmoet, op je eerste date bent geweest, verloofd bent of zelfs hebt gekust voor de eerste keer in de buurt van de trouwlocatie, kunnen dat leuke feiten zijn delen."

Schrijf geen roman.

Trouwwebsites zijn een leuk kijkje in het paar, hun liefdesverhaal en wie er op het trouwfeest zijn, maar houd het kort en krachtig. Geef een snel overzicht van elk bruidsmeisje en stalknecht (bedenk hoe jullie twee elkaar hebben ontmoet en een leuk feit), en ga met de versie met lang verhaal over hoe jij en je partner elkaar ontmoetten, verliefd werden en verloofd raakten. Raak de hoogtepunten, maar sla de nitty-gritty over!

Bekijk meer: 42 dingen die alle bruiden moeten doen in de week van hun huwelijk

Voeg registerinformatie toe.

Het is een etiquette nee-nee om uw registerinformatie op uw uitnodigingen te plaatsen, maar uw trouwwebsite is de perfecte plek voor alle details. Neem directe links op naar uw online registers zodat gasten eenvoudig kunnen doorklikken en klikken op “buy.” Vragen voor bijdragen aan een huwelijksreis of huisfonds, of donaties aan goede doelen? Voeg een paar regels toe over hoe u het geld wilt gebruiken, zodat gasten die cheques schrijven zich verbonden kunnen voelen met het leven dat u samen opbouwt.


Bekijk de video: Finley het Witte Huis (Juni- 2022).


Opmerkingen:

 1. Leonel

  Daarin is er iets. Ik dank duidelijk voor de informatie.

 2. Gardagore

  Mijn excuses, maar naar mijn mening vergist u zich. Laten we bespreken. Schrijf me in PM, we zullen communiceren.

 3. Gregorio

  Als u geïnteresseerd bent, schrijf dan naar de mail :)

 4. Tozragore

  Excuseer, dat ik me ermee bemoei, er is een aanbod om de andere kant op te gaan.

 5. Arashishicage

  Je maakt een fout. Ik kan het bewijzen. Mail me op PM, dan praten we verder.Schrijf een bericht