Relaties

5 slechte seksgewoonten om nu te breken

5 slechte seksgewoonten om nu te brekenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het is geen geheim dat relaties hard werken is, maar wist je dat dit ook je seksleven omvat? We hebben de neiging om seks te vergeten wanneer we door middel van relatiehindernissen werken. Seks neemt een achterbank in voor meer "dringende" kwesties zoals emoties en intimiteit. Terwijl deze heuvels en valleien aandacht behoeven, doet seks dat ook.

Seks is een cruciaal onderdeel van gelukkige huwelijken. We moeten het belang ervan erkennen en er gewicht aan hechten in ons dagelijks leven. Er zijn valkuilen in de slaapkamer die de hele tijd opduiken, we realiseren ons gewoon niet dat ze er zijn totdat het vaak in onze geest en ons lichaam is geïnfiltreerd.

Denk je dat je een dader bent van deze seksuele situatie? Vermijd deze 5 slechte seksgewoonten voor een heter en meer bevredigend seksleven.

Je seksroutine zo comfortabel maken dat je het vergeet

Je houdt van wat je leuk vindt. Er is niets mis met het eindeloos verkennen van die voorkeuren. Als je je seksuele routine onder de knie hebt en er elke seconde van houdt, is dat geweldig, maar dat betekent niet dat je seksleven volledig van je radar moet vallen. Het avontuur verlaten voor een comfortabele routine lijkt misschien het gemakkelijkste, maar soms heeft het negatieve effecten. Als je niet incheckt met je partner (en jezelf) over hoe ze zich voelen over je seksleven, kom je misschien in een situatie terecht die het niet echt meer voor je doet. Wanneer dat gebeurt, kan het moeilijk zijn om uzelf uit de sleur te trekken.

Hoe vertel je je partner dat je seksleven saai wordt? Doe in plaats daarvan een bewuste poging om alles onder controle te houden. Als de routine werkt, geweldig. Als je iets nieuws wilt proberen, ga er dan voor. Als je een geweldige pornoscene ziet en denkt: "Hm, dat vind ik misschien leuk" - vertel je partner hierover!

De slaapkamer een heilige ruimte houden

Er is heel veel onderzoek dat aantoont dat werken in bed verschrikkelijk is voor je gezondheid en je seksleven. We zijn zo verpletterd met deadlines en projecten dat we de neiging hebben ze ons leven in te halen. Wanneer je een carrièreopdracht hebt, is het erg verleidelijk om de laptop naar bed te brengen en tot in de vroege uurtjes te werken.

Dit is uiterst giftig en u zou het niet moeten doen. Je slaapkamer moet een rustige, kalmerende ruimte zijn - een ruimte die je associeert met freaky worden. Doe dingen om de heiligheid van de slaapkamer te waarborgen. Koop een zoutlamp voor zacht licht en genezende eigenschappen, brand kalmerende wierook voor het slapen gaan (en seks) en bespuit uw linnen met een hypoallergene lavendelolie. Boven alles: blijf uit de slaapkamer. Seks heet houden betekent ervoor zorgen dat je de ruimtes beschermt waar je het hebt.

Seks overslaan

Je zou kunnen denken dat al het andere in het leven van primair belang is en seks secundair is. Het kan een beetje triviaal lijken als je veel te doen hebt. Als je kinderen hebt, is dit probleem slechts tienvoudig.

Het hebben van een regelmatige seksroutine is van cruciaal belang voor gelukkige huwelijken. Het klinkt misschien niet als het meest opwindende waar je ooit van hebt gehoord, maar onderhoudsseks helpt je de nabijheid met je partner te herbevestigen en nauwere banden te vormen. Sla seks niet over. Markeer een aangewezen tijd om het minstens één keer per week aan te doen.

Je hebt nooit spijt van seks als je eenmaal de echte seks hebt, is de grootste strijd van allemaal.

Je partner niet vertellen dat iets je opwond

Als iets echt voor u werkt, laat het uw partner weten. Wanneer we een rustig begrepen set van seksbewegingen hebben, kunnen we vergeten onze partners eraan te herinneren hoeveel we dat ene ding dat ze met haar heupen doet leuk vinden.

Herinner je partner er bovendien aan hoe heet hij of zij is. Laat hem weten dat hij zo vaak mogelijk een sexy beest is. Het hebben van meer seks (en betere seks) vereist eerst een goed gevoel over jezelf. Een egoboost heeft niemand kwaad gedaan.

Je partner moet elkaar beantwoorden. Sexy huwelijken beginnen met zich sexy voelen. Dit kan zo simpel zijn als: "Lieverd, je zag er zo goed uit in de X-positie gisteravond" of "Je ziet er echt heel erg goed uit vandaag."

Verwacht dat de andere persoon altijd zal initiëren (of vice versa)

Nu is er niets mis met één persoon die de seksuele regeert. Als je je meer dominante of onderdanige rollen in de slaapkamer hebt, is dat oké, maar dit betekent niet dat je altijd moet beginnen om intiem te zijn. Er zijn veel manieren om je partner te laten weten dat je geïnteresseerd bent in seks. Je hoeft niet op zijn of haar schoot te klimmen als je dat niet wilt. Een eenvoudige make-out-sessie kan ervoor een volledige seks-fest-go worden.

Ga niet gewoon zitten wachten tot hij of zij naar u toe komt. Als jij degene bent die altijd dingen op gang moet brengen, zeg dan iets. Laat je partner weten dat het goed voelt om zich gewenst te voelen. U zult merken dat deze eenvoudige verandering van tempo het moreel van de slaapkamer echt ten goede kan komen.

Gigi Engle is een seksuele voorlichter en schrijver die in Chicago woont. Volg haar op Instagram en Twitter op @GigiEngle.