Nieuws

Ashley Iaconetti en Jared Haibon willen een televisie-bruiloft met alle vrijblijvende voordelen

Ashley Iaconetti en Jared Haibon willen een televisie-bruiloft met alle vrijblijvende voordelen

Ashley Iaconetti en Jared Haibon hebben elkaar voor het eerst ontmoet op Bachelor in het paradijs in 2015, een spin-off realityshow die deelnemers van beide samenbrengt De vrijgezel en De vrijgezellin om nieuwe koppels te vormen binnen Bachelor Nation. Sindsdien hebben de twee een tumultueuze on-off, off-again relatie, maar hebben het eindelijk allemaal samen terug in maart en zijn nu gelukkig verloofd. De verloving - die natuurlijk een door Neil Lane ontworpen ring omvatte - zal allemaal verschijnen in het komende vijfde seizoen van de show waar hun liefde voor het eerst begon.

En omdat hun relatie bloeide op camera, geven Bachelor opleiding fans drie jaar boeiende wendingen, lijkt het logisch dat de twee ook "camera" zouden zeggen - en het lijkt erop dat dat gewoon zou kunnen gebeuren. "Ik denk dat we allebei naar beneden zijn voor een bruiloft op televisie, maar onze waarschuwing is dat we zoveel gasten willen als we willen en we willen daar niet toe beperkt zijn", zei Iaconetti, 30, in een recente aflevering van zij en die van Ben Higgins Bijna Beroemd podcast, per Wekelijks. "Dus als we het niet zouden kunnen krijgen zoals we ons hadden voorgesteld, is dat de enige reden waarom we het niet zouden doen" We willen het, we willen het. "

Iaconetti onthulde ook dat ze totaal verrast was door het voorstel. - Ik had een flauw vermoeden, ik was ongeveer 50-50. Ik dacht dat het een paar weken zou gebeuren voorafgaand aan het, en toen de week van, iedereen me eraf gooide, zei ze. • Dus ik wist dat Jared het aan mijn vader zou vragen, hij zei altijd dat hij het aan mijn vader zou vragen. Maar ik sprak met mijn ouders en ze waren van: 'Ashley, hij heeft niet gebeld.' Totaal rechte gezichten. Maar hij heeft gebeld. Mijn ouders zijn blijkbaar echt goede acteurs. "Blijkbaar is Jared ook geweldig in het houden van een pokergezicht." Dat is het andere gekke deel is dat hij helemaal niet nerveus leek, zei Iaconetti. "Ik weet echter dat hij een goede acteur is."

Ongeacht of de bruiloft op de televisie wordt uitgezonden of niet, de officiant zal zeker iemand zijn die fans allemaal kennen. "We houden het in de Bachelor-familie", liet Iaconetti vorige week weten. Haibon zei ook dat de persoon iemand is die 'heel dichtbij en ons dierbaar is'. We kunnen hier niet op wachten Bachelor opleiding versie van een koninklijk huwelijk!

Bekijk meer: Ashley Iaconetti-gerechten op haar topgeheim voorstel met Jared Haibon

Bekijk de video: Ashley I's The Story of Us. Ashley & Jared (September 2020).