Nieuws

Dit is waar prinses Eugenie en Jack Brooksbank konden huwelijksreis

Dit is waar prinses Eugenie en Jack Brooksbank konden huwelijksreis

Natuurlijk, het plannen van een standaardhuwelijk is geen gemakkelijke taak, maar we kunnen niet eens beginnen met het plannen van een ceremonie van Koninklijk proporties. Van het proberen Koningin Elizabeth te behagen tot volledig in de publieke belangstelling te staan, prinses Eugenie en verloofde Jack Brooksbank hebben hun werk gedaan voor hen in de aanloop naar hun bruiloft van 12 oktober. Vanzelfsprekend hebben we ons door deze enorme onderneming afgevraagd waar het echtpaar naartoe zal gaan na de bruiloft, sinds de planning van deze aard Vast en zeker vraagt ​​om veel broodnodige O&O. Hoewel we niet zeker weten welke locatie Eugenie en haar nieuwe echtgenoot zullen selecteren, zijn hier een paar uitvoerbare opties.

1. Verbier, Zwitserland

Gavin Hellier

Een skiresort schreeuwt misschien niet echt "post-wedding bliss" voor sommigen, maar dit is de plek waar het allemaal begon - Princess Eugenie en Brooksbank ontmoetten elkaar voor het eerst op vakantie op deze locatie in 2010. Volgens Spiegel, bezoekt de toekomstige koninklijke bruid jaarlijks deze plek, waar haar vader, Prins Andrew, zelfs een chalet bezit.

2. Tahiti, Frans-Polynesië

Met dank aan de Brando

De huidige aanstaande moeder Pippa Middleton waagde naar verluidt naar het Tahitiaanse eiland Tetiaroa voor haar eigen huwelijksreis. Zonder gebrek aan met sterren bezaaide klanten (van Barack Obama tot Johnny Depp), beschikt het eiland over een van 's werelds meest exclusieve en dure uitjes, de Brando. Gezien het feit dat Eugenie en Brooksbank's nuptials al op grote schaal zijn gepubliceerd, zou het de twee misschien wat goed doen om zich terug te trekken op dit afgelegen privé-eiland, vooral als het uitgebreide familiale banden heeft.

3. Balmoral Castle, Schotland

Free Agents Limited / Getty Images

Als Eugenie en Brooksbank kiezen voor een meer informele minimum om onmiddellijk te ontstressen na hun koninklijk huwelijk, is er een perfecte plek dicht bij huis - Balmoral Castle, de residentie van de koninklijke familie in Schotland. Bovendien zouden ze niet de eerste koninklijke pasgetrouwden zijn die profiteren van deze woning voor een ontsnapping na de bruiloft. Prinses Diana en prins Charles wendden zich voor hun eigen huwelijksreis in 1981 naar het kasteel.

4. Nicaragua

Ines Arnshoff / EyeEm

Brooksbank onthulde in een gezamenlijk interview met Eugenie via BBC dat hij de vraag stelde in Nicaragua, wat een even pittoreske huwelijksreislocatie zou blijken te zijn. Vol met een regenwoud met primaire groei, zes actieve vulkanen en 550 mijl kustlijn, landde dit Midden-Amerikaanse land zelfs een plekje op de vorig jaar Brides Huwelijksreis Awards.

5. Amalfikust, Italië

Sharon Lapkin

Spiegel meldt dat de 28-jarige koninklijke en haar verloofde eerder dit jaar de kust van Amalfi hebben verlaten en dat ze net zo goed kunnen kiezen om terug te keren als ze getrouwd zijn. Met veel wijn, Italiaanse gerechten en stranden om rond te gaan, is dit een veelbelovende kanshebber.

6. Necker Island

Ken Gillham / robertharding

Last but not least heeft Sir Richard Branson, oprichter van de Virgin Group, naar verluidt een uitnodiging gedaan om de jonggehuwden op zijn luxe privé-Caribische eiland onder te brengen. Bransons zoon Sam heeft nauwe vriendschappen onderhouden met Princes Harry en William, evenals Eugenie en haar zus Beatrice, zodat de koninklijke bruid waarschijnlijk het genereuze aanbod kon accepteren.

Bekijk meer: Leef als koningen in deze hotels met koninklijke banden

Overal waar het paar besluit te wagen, kunnen ze een richtsnoer nemen van Prins Harry en Meghan Markle en de locatie volledig achter zich houden, zelfs achteraf. Maar na wat een ongelooflijk openbare bruiloft zal zijn, verdienen prinses Eugenie en Brooksbank het om een ​​toevluchtsoord onder de radar te vinden.

Bekijk de video: The Stunning Transformation Of Princess Eugenie (Oktober 2020).