Nieuws

Beroemdheidstrainer Tracy Anderson is verloofd!

Beroemdheidstrainer Tracy Anderson is verloofd!


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hef uw glas (van groen sap) op. Beroemdheidstrainer Tracy Anderson is verloofd! De fitnessster, die achter het lichaam van sterren als Gwyneth Paltrow staat, heeft aangekondigd dat haar liefde, de Schotse financier Nick Riley, de vraag heeft gesteld.

Normaal gesproken krijg je bij het openen van Anderson's Instagram tientallen videoclips van trainingsbewegingen en heel veel fitnessinspiratie. Maar gisteravond zorgde haar voeding ervoor dat onze harten om een ​​andere reden pompen. Anderson deelde het nieuws van haar verloving met de 'Gram met een speciale momentopname van zichzelf en haar nieuwe verloofde. "De week en de rest van mijn leven ingaan met mijn ware liefdeskus!" ze ondertitelde de foto. "Het is pas drie dagen geleden en ik ben nu al de gelukkigste bruid op aarde!"

Onthullend dat het voorstel plaatsvond in Aspen, Colorado, tijdens de jaarlijkse Vitality Week-top van de fitnessster, voegde Anderson eraan toe: "PS het was extra speciaal om mijn engagement-opwinding te kunnen delen met de #amilie tijdens de Aspen Vitality-week." ›· В ™ ҐпёЏ @ nriley00 love you… ZO VEEL!"

Dit wordt het derde huwelijk van Anderson, en met een 14-jarige zoon en een vierjarige dochter van haar twee vorige vakbonden, zal de bruiloft van Anderson en Riley een opwindende uitbreiding betekenen voor deze familie. Denk je dat de jonge dochter van de bruid een hoofdrol zal spelen in de bruiloft als bloemenmeisje? (We kruisen onze vingers dat Gwyneth Paltrow een bruidsmeisjerol scoort!)

Serveert Anderson ook boerenkool in plaats van cake bij de receptie? Komt er een open reep tarwegrasopnamen? Als er iemand is die het voor elkaar kan krijgen, is het Anderson. Gezien het feit dat ze haar eigen lijn van gezonde shakes en eiwitrepen heeft, zijn we er zeker van dat de huwelijkse neusjes altijd lekker zullen zijn. Ik hoop dat Anderson haar chocolade-eiwitrepen in bruidstaartachtige rijen alleen voor de Insta rangschikt!

Bekijk meer: Hier is je eerste blik op de unieke saffierverlovingsring van Gwyneth Paltrow

Tot nu toe is er nog niets bevestigd over de werkelijke trouwdag van Anderson en Riley. Voor nu geniet het paar gewoon van hun verloving en koesteren ze zich in die post-popped-vraag-gloed. "Tracy, Nick en Tracy's twee kinderen zijn dolblij en genieten van deze speciale tijd samen", vertelde de vertegenwoordiger van de trainer Mensen tijdschrift.

Geniet ervan, jongens! (En Anderson, laat ons weten hoe je die moordenaarabs hebt gekregen als je de kans krijgt, K?)Opmerkingen:

  1. Mazugar

    wonderbaarlijk, zeer nuttige informatie

  2. Hring

    Iets bracht me al op het verkeerde onderwerp.

  3. Ttoby

    Zeker. Ik ben het met je eens.Schrijf een bericht