Nieuws

Katherine Schwarzenegger overweldigt in twee Armani-jurken tijdens het huwelijk met Chris Pratt

Katherine Schwarzenegger overweldigt in twee Armani-jurken tijdens het huwelijk met Chris Pratt


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Sinds Katherine Schwarzenegger en Chris Pratt op 8 juni de knoop hebben gelegd op een ranch in Californië, schreeuwen we voor elk detail over de ceremonie. En nu hebben we eindelijk de primeur op ons favoriete deel van elke bruiloft - de jurk!

In echte beroemdhedenmode koos Schwarzenegger twee jurken voor de bruiloft, beide ontworpen door Giorgio Armani. Gelukkig voor ons deelde Armani alles wat we moesten weten over de twee prachtige jurken.

"Ik ben er trots op een rol te hebben gespeeld in de bruiloft van dit paar," zei hij in een verklaring, volgens Mensen. Voor hen en voor het bruidsfeest ontwierp ik elegante en verfijnde outfits die hun stralende persoonlijkheden zouden benadrukken.

Voor haar gang door het gangpad koos Schwarzenegger voor een aangepaste Armani PrivГ © witte crinoline kanten bustier kolomjurk. De jurk had ook een volle rok die zich uitstrekte tot een kanten trein. Verscholen tussen haar golvende donkerbruine lokken zat een op maat gemaakte geborduurde sluier, evenals een sluier van tule, die door haar moeder, Maria Shriver, werd gedragen op haar trouwdag. Ze maakte de look af met de oorbellen van haar oma en de witte satijnen Armani PrivГ © hakken. De dag na de bruiloft deelde Schwarzenegger een snap van haar en haar nieuwe echtgenoot op Instagram met het bijschrift: "Gisteren was de beste dag van ons leven! We werden man en vrouw voor God, onze families en degenen van wie we houden. Het was intiem, ontroerend en emotioneel. We voelen ons zo gezegend om aan dit nieuwe hoofdstuk van ons leven te beginnen. We zijn zo dankbaar voor onze families en vrienden die bij ons stonden, en dankbaar voor de heer Giorgio Armani, die een unieke kleding heeft gemaakt voor mij om te dragen, en voor Chris, het perfecte pak. Vanochtend voelen we niets dan gezegend. "

In navolging van haar eenvoudige stijl schakelde Schwarzenegger over op een andere aangepaste Armani PrivГ © -creatie voor de receptie later die avond. De ivoorkleurige satijnen jurk had gedrapeerde mouwen en een diepe rug. Haar beide jurken waren het perfecte compliment voor haar kussenverlovingsring die Pratt haar gaf toen hij in januari 2019 voorstelde.

Pratt zei "I do" in een Giorgio Armani tweeknoppig pak in middernachtblauw met een bijpassend vest. Zijn zoon Jack, die hij deelt met ex-vrouw Anna Faris, droeg een soortgelijk Armani Junior-pak om zijn vader op de grote dag te matchen, volgens Mensen.

Armani ontwierp niet alleen creaties voor de bruid en bruidegom, hij kleedde ook het hele bruidsfeest van het paar. De bruidsmeisjes bedwelmd in theeroze zijden chiffon jurken, met de bruidsmeisje, de zus van Schwarzenegger, droeg een aangepaste Armani PrivГ © imperium jurk met een gedrapeerde rok. Net als Pratt droegen de bruidsjonkers Giorgio Armani klassieke middernachtblauwe pakken.

Volgens meerdere bronnen was de hele avond romantisch en was de locatie versierd met bloemen en groen. Het echtpaar serveerde zelfs lokale gerechten en verse groenten, een lichter menu perfect voor een elegante zomerse aangelegenheid. Schwarzenegger en Pratt leken het perfecte zomerhuwelijk te hebben gehaald en waren gekleed om het te bewijzen. Proost op een leven lang geluk voor de pasgetrouwden!

Bekijk meer: De perfecte trouwjurken voor elke bestemming TrouwlocatieOpmerkingen:

 1. Ovadya

  Sorry dat ik verstoord, maar zou je alsjeblieft wat meer detail kunnen beschrijven.

 2. Lendell

  de oprechtheid van de post omgekocht

 3. Kakree

  Mijn excuses, maar naar mijn mening is het duidelijk.

 4. Oxley

  Ik denk dat ze het mis hebben. Schrijf me in PM.

 5. Stancliff

  Wat een schattig antwoordSchrijf een bericht