Relaties

6 geslachtsposities voor paren van verschillende hoogten

6 geslachtsposities voor paren van verschillende hoogten


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het is absoluut geweldig om een ​​Amazone-godin of een ongelooflijk hete en lange man mee te nemen naar de stad. Ze maken verbluffend arm snoep en iedereen kijkt jaloers naar jullie twee. Herinner je je trouwfoto's? Je partner zag er zo verdomd sexy uit.

Maar als het op seks aankomt, wordt het niet allemaal als een lappenpop rondgegooid alsof je in een porno zit. Je bent misschien korter dan je partner, maar dat betekent niet dat hij of zij de Hulk is.

Nee, seks met een enorm hoogteverschil is extreem uitdagend. Je lichaamsdelen passen niet goed bij elkaar, waardoor penetratie ingewikkeld en in sommige gevallen ongemakkelijk wordt. Wat kunt u doen als doggy-style gewoon niet zal gebeuren zonder enige hulp?

Gelukkig hebben we manieren rond een hoogteverschil. Sexy manieren. Hier zijn 6 geslachtsposities voor paren van verschillende hoogtes. Hopelijk vind je wat, um, gemeenschappelijke grond.

1. bedstand

Deze kijk op missionaris geeft je een diepe penetratie, zonder dat je partner te maken heeft met armbelasting. Ga op je rug liggen en laat je partner naast het bed staan. Ga naar beneden zodat je kont precies bij de rand is. Laat hem of haar binnenkomen terwijl je staat.

Je kunt je benen om zijn of haar middel wikkelen of ze tegen hun lichaam leggen. Bonuspunten als u uw enkels op hun schouders kunt krijgen! Doe wat voor jou prettig voelt. Dit is een soort van de ultieme luie meisjespositie, waarin je er nog steeds super heet uitziet.

2. Aangepast 69

Dit is een interpretatie van uw beproefde 69, slechts licht aangepast voor hoogteverschil. In plaats van bovenop je partner te klimmen om je goederen in zijn of haar gezicht te stoppen, geef je elkaar orale seks aan je zijde, tegenover elkaar. Omdat je verschillende hoogtes hebt, is deze positie eenvoudig omdat je benen niet in de weg zitten.

Dit is een gemakkelijke positie zonder verstikking, uitputting of gebrek aan orgasmes. Wanneer je verschillende hoogtes hebt, is het nog steeds mogelijk om dichtbij en persoonlijk te zijn met de situatie van je partner beneden, je wilt gewoon zeker zijn dat hun (of je) lange benen je niet verstoren, dus til dat superieure been op!

3. Lotus

Klim op de schoot van je partner, tegenover hem of haar. Laat ze je binnenkomen terwijl je zit. Je kunt je armen om hun schouders of nek slaan voor ondersteuning. Schommel heen en weer voor optimale clitorale stimulatie.

Opnieuw met de benen! Dit is waar het grootste deel van de hoogte in het spel komt. Verdorie, stengels. De lotus zorgt voor face-to-face nabijheid zonder te springen en / of je partner te beklimmen als een boom.

4. Telspellen

Heb je een eiland in de keuken? Een hoge tafel? Maak gebruik van deze geïmproviseerde sexliften. Laat je partner je vergezellen in de keuken.

Laat ze naast het aanrecht staan ​​terwijl u zit. Laat ze je binnenkomen. Dit is een geweldige positie voor diepgaande en gepassioneerde make-upsessies.

Als je partner een ballenzak heeft, wees dan een beetje op je hoede. Je wilt niet dat ze tegen de basis van de toonbank slaan, wat pijnlijk kan zijn. Communiceer en ga langzaam.

5. Flat-doggy-style

Doggy style is extreem heet. Het geeft je al die verbazingwekkende, diepe penetratie waar je naar hunkert, gecombineerd met dierlijke humor. Het probleem? Wanneer je partner aanzienlijk langer is dan jij, kan deze positie een uitdaging zijn. Je heupen zijn gewoon te laag!

Probeer in plaats daarvan de lowdown doggy. Ga plat op je buik liggen en laat je partner je van achteren binnenkomen, plat tegen je lichaam rustend. Hij of zij kan zelfs in de nek en schouders bijten. Deze positie geeft je alles wat doggy-style te bieden heeft, zonder penetratie vanuit een oncomfortabele (en pijnlijke) hoek.

6. De sexy krab

Missionaris is geweldig en alles, maar het mist een bepaalde sex-appeal. Het is een beetje de go-to wanneer je verschillende hoogtes hebt, maar het hoeft niet goed te zijn, niet precies.

Probeer de sexy krab. Ga op je rug liggen met je benen gespreid en knieën gebogen, bijna alsof je in Happy Baby bent. Laat je partner loodrecht op je liggen en ga je van onderaf binnen. Je kunt je benen over hun zij laten draperen voor comfort. Hij of zij heeft toegang tot uw clitoris en heeft een bereikbare afstand tot uw tepels.

Ga voorop door de kussens over te slaan en te investeren in een opgeheven kussen dat is ontworpen voor seks. Probeer de bevrijder. Het is een booster die gemaakt is om freaky te worden. Seksaccessoires zijn hot AF.

Gigi Engle is een gecertificeerde sekscoach, opvoeder en schrijver die in Chicago woont. Volg haar op Instagram en Twitter op @GigiEngle.Opmerkingen:

 1. Diramar

  Is er iets soortgelijks?

 2. Jaycee

  that we would do without your excellent sentence

 3. Tse

  Wanneer de essentie komt - zullen de vragen "hoe te leven eindigen, maar dit is een lange ontwikkeling om door te gaan.

 4. Kegami

  Happiness has changed me!Schrijf een bericht