Nieuws

Dior deelt alle details achter de trouwdag van Karlie Kloss, inclusief de schoenen!

Dior deelt alle details achter de trouwdag van Karlie Kloss, inclusief de schoenen!We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Model Karlie Kloss huwde Joshua Kushner in een huwelijk dat niemand vorige maand zag aankomen. Het paar was slechts drie maanden verloofd voordat ze de knoop legden, en ondanks het feit dat ze weinig tijd hadden om te plannen, trokken ze een spectaculaire dag af naar de trouwjurk.

Voor de geheime gelegenheid droeg Kloss een Dior couture kanten jurk met lange mouwen. En op woensdag deelde het modehuis een kijkje achter de schermen van de jurk en onthulde de ontwerper erachter: artistiek leider Maria Grazia Chiuri van Dior. (Zou je iets minder verwachten voor het supermodel?) Je zou ver moeten zoeken om een ​​bruid te vinden met de gratie, evenwicht en statige aanwezigheid die gelijk is aan die van de prachtige @ KarlieKloss toen het tijd werd om door het gangpad te lopen, Dior's officiële Instagram-account gedeeld naast een schets. • Ontdek de lange mouwen, vegenrok grandeur van de Chantilly kant en tule jurk van de bruid, ontworpen door #MariaGraziaChiuri, zoals hier weergegeven in deze charmante schets tijdens de laatste aanpassingen in onze gevierde couture salons. Nogmaals gefeliciteerd aan de mooie bruid, we waren verheugd deel uit te maken van deze reis met jou!

De korte verloving van Kloss en Kushner betekende ook dat Chiuri ook slechts ongeveer drie maanden de tijd had om de prachtige trouwjurk van kant en tule te ontwerpen. In een tweede post op sociale media deelde Chiuri waarom het zo speciaal was om een ​​jurk te ontwerpen voor de multi-hyphenate mogul. "Ik ben vereerd dat ik het genoegen heb gehad om Karlie te kleden voor haar trouwdag", zei ze onder een trouwfoto van Kloss die haar lange trein en prachtige sluier liet zien. "Ze evolueerde van een model naar een zakenvrouw, een activist en een promotor van vrouwenrechten, ik bewonder enorm het gevoel van toewijding en passie dat voortvloeit uit alles wat ze doet.Ze combineert haar kracht van karakter en vrouwelijkheid in alles wat ze nastreeft en doet dit met een ongelooflijke energie, lichtheid en liefde voor waar ze in gelooft. "

De samenwerking tussen Chiuri en Kloss had niet beter kunnen passen. Spreken tegen Vogue UK in april uitte de ontwerper haar gedachten over mode als dialoog en hoe Dior een merk is voor vrouwelijke empowerment. Toen ik aankwam, besloot ik op een eigentijdse manier over vrouwelijkheid te denken, zei ze. De vrouwen zijn nu anders

Bekijk meer: Je moet deze nieuwe foto's van het huwelijk van Karlie Kloss zien

Chiuri voegde in haar moderne flair aan Kloss's trouwdag helemaal naar de schoenen toe. In een derde bericht deelde het account de eerste foto van Kloss's trouwdagschoenen. De bruid wiegde een paar puntige slingback flats met de woorden 'J'Adior Karlie' versierd op de riem.

Het was een echt sluit-de-cirkel moment voor Dior toen #MariaGraziaChiuri de schoenen ontwierp voor de bruiloft van @KarlieKloss, in de post gelezen. • Met hun puntige pet, pure inzetstukken en platte zolen, werden de zeer vrouwelijke 'J'Adior'-schoenen gepersonaliseerd met de naam van de bruid - die toevallig haar modellencarrière had afgetrapt op geen andere plaats dan Dior!

Praten over de volledige cirkel.


Bekijk de video: UNBOXING MY DIOR BIRTHDAY PRESENT & STYLING DEE, MELANIE & ISHA. JOSHVLOG #201 (Augustus 2022).