Nieuws

Ellie Goulding is naar verluidt verloofd met vriend Caspar Jopling

Ellie Goulding is naar verluidt verloofd met vriend Caspar JoplingWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De zomer van liefde (en onverwachte verlovingen) gaat verder: Ellie Goulding en Caspar Jopling, haar vriend van iets meer dan een jaar, zijn naar verluidt verloofd! De dwergpapegaaien namen de traditionele route door het voorstel van Jopling aan te kondigen, een hartelijke Instagram-post te verlaten ten gunste van een formele gedrukte aankondiging in de dinsdag (7 augustus) editie van de Britse krant De tijden, volgens de Dagelijkse mail. "De verloving wordt aangekondigd tussen Caspar, zoon van The Hon. Nicholas Jopling van Yorkshire en mevrouw Jayne Warde-Aldam van Yorkshire, en Elena, dochter van de heer Arthur Goulding van Hertfordshire en mevrouw Tracey Sumner van West Midlands," de aankondiging naar verluidt leest.

Goulding en Jopling gingen voor het eerst naar verluidt uit in 2017, toen De zon meldde dat de zangeres Jopling op een karaoke-avond met haar vrienden had meegebracht, maar dat het paar de dingen "heel casual" hield. Bijna anderhalf jaar later werd Goulding naar verluidt bij Jopling ingetrokken, zei ja tegen zijn voorstel en deelde vorige maand nog dat ze "erg gelukkig" was in haar relatie. "We zijn echt, echt gelukkig samen. Ik hou van mijn leven op dit moment," vertelde ze de Avondstandaard begin juli.

In april sprak Goulding met De waarnemer over hoe het nemen van een pauze van touren haar in staat had gesteld zich te concentreren op het opbouwen van een leven met Jopling. "Ik heb lang gedacht dat ik nooit echt de tijd kon nemen om een ​​relatie te onderhouden, omdat ik er nooit ben. Ik heb het afgelopen jaar niet op tournee geweest, dus ik denk dat dit de eerste keer is dat ik me realiseerde wat het is alsof je een relatie hebt en leert om met iemand samen te zijn, "zei ze destijds, volgens de Dagelijkse mail. "Het helpt ook als je iemand vindt die heel bijzonder is en je werk begrijpt."

Bekijk meer: Alle beroemdheden die zich dit jaar hebben verloofd - tot nu toe!

Volgens zijn LinkedIn-pagina is Jopling, afgestudeerd aan Harvard, gevestigd in New York City en werkt hij in bedrijfsontwikkeling en strategie bij de gerenommeerde kunsthandelaar Sotheby's. Goulding, ondertussen, is een Grammy-genomineerde zanger die onthulde in dat juli-interview met de Avondstandaard dat haar volgende album momenteel in de maak is. Verwacht in principe dat hun bruiloft smaakvolle, stijlvolle inrichting en een geweldige afspeellijst zal hebben. De enige vraag is of Goulding de microfoon oppakt om een ​​beltoon uit te halen op haar eigen bruiloft, zoals ze deed bij de bruiloft van Prins William en Kate Middleton in 2011.


Bekijk de video: Deze celebs staan op de gastenlijst voor het huwelijk van prinses Eugenie (Augustus 2022).