Nieuws

Prins William grappen over het nodig hebben van een oppas voor de koninklijke bruiloft

Prins William grappen over het nodig hebben van een oppas voor de koninklijke bruiloftWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Er is minder dan 24 uur te gaan voor de koninklijke bruiloft, en blijkbaar is Prins William net zo gek als jij. Op vrijdag, tijdens een wandeling door Windsor met Prins Harry, vroeg de hertog van Cambridge de bevolking of iemand hem een ​​handje kon geven met kinderopvang. "We zijn op zoek naar een oppas als jullie allemaal vrij zijn!" grapte hij toen hij feliciteerde met de komst van Prins Louis, volgens Mensen.

Het is niet duidelijk of hij alleen bedoeld was voor de koninklijke bruiloft of als een normaal optreden (hoe dan ook, we bieden ons aan als eerbetoon), maar de quip won de menigte. De inwoner van New York, Janena Benjamin, de vrouw die Prins William en Kate Middleton feliciteerde met hun derde kind, vertelde * Mensen * dat we natuurlijk zeiden!

"Ze zijn zulke lieve mannen," vertelde ze de outlet. Ik ben nu zo verliefd op hen. Ze waren zo lief met de menigte en vroegen aan iedereen waar ze vandaan kwamen

Hoewel de hertog duidelijk maar een grapje maakte (we weten zeker dat het Palace A + oppasdienst biedt), hebben hij en Kate Middleton begrijpelijkerwijs hun handen vol na de geboorte van Prins Louis, volledige naam "Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Louis Arthur Charles van Cambridge." Het kind werd net iets meer dan drie weken geleden geboren en met zijn beide ouders op zaterdag het koninklijk huwelijk bijwonen - de baby blijft thuis - dat is een supersnelle ommekeer. Om nog maar te zwijgen van het volledig ingepakte schema dat gasten uit de 'inner circle' morgen moeten verwachten: na de ceremonie hebben ze nog steeds de Queen's Lunche en de privéreceptie van Prins Charles in Frogmore House om naar uit te kijken. Maak dat maar twee oppassers.

Bekijk meer: Alles wat u moet weten over de koninklijke bruiloft


Bekijk de video: Renovatieproblemen Koggeschip (Augustus 2022).