Relaties

Wat je sterrenbeeld zegt over je liefdesleven deze week: 14 oktober 2019

Wat je sterrenbeeld zegt over je liefdesleven deze week: 14 oktober 2019We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Aan het begin van de week zullen we ons door de energie gevoelig voelen en snel beoordelen als de zon Pluto viert

Ego kan snel een meningsverschil oplossen dat een diepere kwestie kan oproepen - een probleem dat voorgoed moet worden opgelost en zaterdag wanneer Mercury sextiles Pluto de perfecte dag zou zijn om dat diepe gesprek te hebben. Vergeet niet, wat mensen over ons denken, voelt heel belangrijk, terwijl het in werkelijkheid niets van ons bedrijf is en slechts een weerspiegeling is van hun overtuigingen.

Zodra de dingen tot rust komen, komt er een meedogende en creatieve energie binnen, terwijl Mercurius in Schorpioen Neptunus trines en je vindt dat emotionele verbindingen gemakkelijker te maken zijn. En met behulp van een sextiel tussen Venus in Schorpioen en Saturnus in Steenbok kun je eindelijk je denk na over wat je nodig hebt om in je kracht te stappen en je eigen bedrijf te creëren of realistisch te worden over je financiële grote beeld.

Zoek inspiratie door films en artistieke evenementen zoals concerten, musea of ​​nog beter, vind de kunst in alles!

Hier is meer over wat de komende week in petto heeft, met dank aan expert-astroloog Suzie Kerr Wright.В

Weegschaal: 23 september - 22 oktober

Je huis opknappen om je klaar te maken voor bezoekers voor de feestdagen, geeft je vreugde - je bent super creatief. Een vervelend gezondheidsprobleem kan u frustreren bij medisch personeel als u op zoek bent naar een oplossing. Gebruik je intuïtie om te luisteren naar wat er in je lichaam gebeurt en oefen jezelf nu niet te veel uit.

Schorpioen: 23 oktober - 21 november

Jezelf uiten is gemakkelijker als je op jezelf blijft focussen. Een dagboek bijhouden en je ware gevoelens naar boven laten komen, kan doorbraken veroorzaken. Venus in je teken in harmonie met Saturnus geeft jou en je liefde een kans om je gedeelde doelen te verstevigen en nu zoveel dichterbij te komen.

Boogschutter: 22 november - 21 december

Je zintuigen staan ​​op scherp en als je goed luistert, kun je op het juiste moment op de juiste plek terechtkomen om iemand te ontmoeten die heel bijzonder is. Romantiek is overal en je hart stroomt over. Steel weg voor wat super gepassioneerde privé-tijd met je partner. De rest van de wereld kan wachten

Steenbok: 22 december - 19 januari

Deze week wordt beter naarmate het vordert. Na een beetje machtsstrijd op maandag, kun je overschakelen op meer gemakkelijke en speelse energie. Hartelijke gesprekken over uw toekomstplannen met uw partner zijn allemaal veel spannender en inspirerender

Waterman: 20 januari - 18 februari

Watermannen voelen misschien de behoefte om iemand op het werk te redden, maar is dit van jou? Neem contact op met jezelf voordat je een federaal geval maakt van iets waar de persoon niet echt om geeft. Anderen verlichten is een geschenk. Maar als het eenmaal is gegeven, is het uw zorg niet wat anderen met de informatie doen. Trouwens, je verlangt naar tijd thuis met je partner en je moet het werk op het werk laten en je liefde je uiterste aandacht schenken. Uw communicatie is perfect deze week.

Vissen: 19 februari - 20 maart

Metafysische en filosofische concepten spreken je aan als je je hand uitstrekt om gelijkgestemde mensen te vinden om mee te praten. Diep graven in wat anderen motiveert, helpt je om voorbij angst te gaan en een diepere intimiteit met je partner te creëren. Dit is een briljante tijd om je horizon te verbreden.

Ram: 21 maart - 20 april

Bezorgd zijn over een verbintenis of iets waarvan je denkt dat je het niet duidelijk aan je partner kunt uitdrukken? Doe alsof tot je het haalt en wacht tot het einde van de week, wanneer de juiste woorden uit je hart stromen en alles goed is.

Stier: 21 april-20 mei

Collega's lijken meer problemen te willen creëren dan ze vroeg in de week op te lossen. Bespreek uw frustratie met uw partner of vertrouwde adviseur en kijk of zij u kunnen helpen bij het verwerken van een creatieve oplossing. Tegen het einde van de week gaat het beter. Huisdieren kunnen wat vreemd gedrag vertonen of een bron van groot comfort zijn. Verwen je pelsbaby's!

Tweeling: 21 mei - 20 juni

Je voelt een touwtrekken tussen je portemonnee en je verlangens. Maar midden in een budgetcrisis stuurt een informeel gesprek met een vreemdeling je op zoek naar een goedkopere manier om je big-ticket-droom werkelijkheid te maken. Aan de andere kant, als het aankomt op snarky worden met de baas, niet doen. Je bent tegenwoordig niet erg subtiel

Kanker: 21 juni - 22 juli

Kinderen (en mensen die zich als kinderen gedragen) hebben deze week een groter deel van jou nodig. Maak plannen voor veel familie- en partnertijd - zelfs iets eenvoudigs als een game-avond, maar zorg ervoor dat dit ook een gesprek bevat. De zegen van het kunnen luisteren op een manier die je al lang niet hebt gedaan, brengt je zoveel dichter bij je meest geliefde dierbaren. Het is prachtig!

Leo: 23 juli-22 augustus

Vermijd het om midden in een geschil op het werk te komen. De situatie zal vanzelf verdwijnen. Naarmate de week vordert, komt er een baan of promotie op je af en zul je blij zijn dat je een confrontatie hebt vermeden. Deze nieuwe functie vereist mogelijk een certificering of verdere opleiding die u graag wilt volgen

Maagd: 23 augustus - 22 september

Prioriteiten verschuiven naarmate u en uw partner zich realiseren dat het hebben van een leven belangrijker is dan werken om dingen te betalen. Een herhaling van uw budget laat u zien wat u moet doen om meer inkomsten te genereren, zodat uw tijd samen kwaliteit is. Een carrièreverandering staat op tafel en het zou een ideale oplossing kunnen zijn

Bekijk meer:В Vrijgezellenfeestideeën op basis van uw sterrenbeeld

Horoscoop voor de week van 7 oktober 2019

Deze week verlicht de Ram volle maan de hemel en verandert Venus van teken en staat tegenover Uranus. Middagdinsdag wordt de stemming in zaken van het hart intenser wanneer Venus de diepten van de onverzettelijke diepte van Schorpioen binnentreedt en we ons concentreren op wat van ons is, wat we van ons willen zijn en hoe we het kunnen krijgen.

Het is niet beperkt tot alleen intieme relaties, relaties opbouwen om onze verlangens te bereiken, is belangrijk. Let maar eens op de manier waarop je anderen behandelt, want deze energie kan soms temperamentvol en manipulatief worden, vooral wanneer Venus zaterdag tegenover Uranus staat. Excentrieke Uranus kan snel van tafel wisselen.

Als iemand je waarde niet ziet, snijd dan het snoer door voordat het gewoon gebeurt. Sommigen van jullie kunnen contact maken met een zeer ongebruikelijke en fascinerende nieuwe liefde, misschien ziet een vriend er plotseling uit als een potentiële partner.

De volle maan van zaterdag in 'first First' Ram geeft je een uitbarsting van energie om jezelf te laten gelden en dingen te beginnen! Wees deze week voorzichtig met wat je wenst, dingen zullen snel gebeuren, dus wees duidelijk over wat je wilt.

Lees verder voor meer van wat de komende week voor u in petto heeft, met dank aan expert-astroloog Suzie Kerr Wright.

Weegschaal: 23 september - 22 oktober

Verzamel je stam en ga naar een museum of escape room-avontuur - iets dat je natuurlijke nieuwsgierigheid zal inspireren en opwekken. Als er weinig geld is, zoek dan een creatieve manier om vreugde in je leven te wekken.

Schorpioen: 23 oktober - 21 november

Anderen zullen de echte femme fatale Schorpioen nu in je zien terwijl Venus door je huis van eerste indrukken glijdt. Single Scorps kunnen zich afwisselend aangetrokken voelen tot of afgestoten door potentiële partners - het is extreem. En bijgevoegde Schorpioenen zullen de hitte hoger willen zetten als de dingen een beetje oud zijn geworden in je relatie.

Boogschutter: 22 november - 21 december

In plaats van je te concentreren op je beperkingen, kun je deze week je gedachten uitbreiden tot 'waarom niet?' En alle opties rond een grote beslissing overwegen. Je denkt misschien te zwart en wit als er een heleboel wazig tussendoor is dat echt opwindend kan zijn om te ervaren.

Steenbok: 22 december - 19 januari

Leiderschap betekent niet alle antwoorden hebben. Soms lijkt het alsof je alleen je beste oplossingen aanbiedt. Nauwe banden die al lang afhankelijk zijn van uw logische advies, kunnen een zachte duw uit het nest nodig hebben. Ga terug met een aantal open vragen om hen te helpen dingen uit te zoeken.

Waterman: 20 januari - 18 februari

Houd lijsten bij zodat u uw prioriteiten niet uit het oog verliest, want deze week kan vol staan ​​met veranderingen in richting en afleiding. Hoewel het uiteindelijk allemaal goed is, voel je je soms een hamster op een wiel. Het zal duidelijk zijn waar uw werk / privé-balans tekortschiet van wat u wenst.

Vissen: 19 februari - 20 maart

Je passie en enthousiasme zijn nu hoog als het gaat om een ​​zaak die je na aan het hart ligt. Hoewel je midden in de week misschien wat conflicten ervaart, zullen de dingen in het weekend soepel verlopen en een uitje of een winkeltherapie brengt je terug in harmonie met je eigen energie en iedereen die misschien zijn veren heeft verstoord.

Ram: 21 maart - 20 april

De drang om uit te geven krijgt je te pakken. Super creatief worden met financiën en samenwerken met je partner kan een grote droom heel snel waarmaken. Teamwerk met financiële adviseurs of uw partner is de sleutel om dit allemaal uit te werken.

Stier: 21 april-20 mei

Je hebt een sterk verlangen om een ​​emotioneel probleem uit te zoeken dat je in relaties verhindert. Je bereidheid om je open te stellen voor degenen die er het meest toe doen, zal helpen bij het creëren van een nieuwe basis. Doe een stapje achteruit om uw perspectief duidelijk te houden.

Tweeling: 21 mei - 20 juni

Medewerkers kunnen ontwijkend of geheimzinnig lijken. Blijf zelfverzekerd en weet dat het waarschijnlijk niets met jou te maken heeft. Tegen het einde van deze week heb je de kans om op te stappen en de dag te redden, en kom je tot het uiterste. Wacht gewoon op je beurt.

Kanker: 21 juni - 22 juli

В Een plotselinge aantrekkingskracht brengt u uit balans terwijl u worstelt om uw perspectief te behouden. Stel veel vragen en wees bereid de waarheid te zien. Op het werk is iedereen bereid aan boord te gaan om taken efficiënter te voltooien. Bied uw input aan - het wordt nu goed ontvangen.

Leo: 23 juli-22 augustus

U zult vastbesloten zijn om klusjes rond het huis af te maken en uitkijken naar dat gevoel van voldoening. Een vlaag van telefoontjes en berichten van invloedrijke mensen houdt je bezig aan het einde van de week. Bied aan om te helpen waar u kunt, maar houd uw eigen doelen / behoeften duidelijk in beeld.

Maagd: 23 augustus - 22 september

Wat moeilijk lijkt, is helemaal niet zo slecht. Schilferige mensen werken op je laatste zenuwen, maar de oplossing is heel eenvoudig. Stop met proberen ze te veranderen. Aan de andere kant kan een ontmoeting met een financieel adviseur onder deze aspecten u geruststellen over uw toekomst. Je bent beter in vorm dan je denkt.