Relaties

4 schoonzusverhalen over schoonzusjes

4 schoonzusverhalen over schoonzusjesWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wees gewaarschuwd: sommige van deze schoonzusverhalen kunnen je tot in het diepst van je stuk brengen. En wees blij: de shenanigans van je eigen schoonzus zullen er in vergelijking bijna engelachtig uitzien.

"Mijn schoonzus heeft ons China gestolen"

Lynn's schoonzus maakte snel werk van het bijwonen van het huwelijk van het paar. "Ze vloog binnen voor onze bruiloft en vloog de volgende dag weg," herinnert Lynn zich. Het was pas nadat ze was vertrokken - toen het paar bij Lynn's schoonmoeder thuiskwam om hun huwelijksgeschenken te openen - dat de familie ontdekte dat er iets heel waardevol ontbrak: hun porselein. "We genoten allemaal van de gloed na de bruiloft totdat we beseften dat al het serviesgoed van onze beide moeders was verdwenen," zegt Lynn. "Geen van onze cadeaus bevatte enig porselein!" Terwijl het gezin haastte om claims in te dienen om de goederen terug te krijgen, onthulde Lynn's schoonmoeder dat haar dochter al lang plakkerige vingers had. "Op dat moment moest ik besluiten mijn schoonzus te vergeven", zegt Lynn, "anders zou ik haar niet meer kunnen spreken."

"Mijn schoonzus zag me naakt"

Met Kerstmis ontving Robyn het gezin van haar man in haar huis, inclusief haar schoonzus die uit New York was gereisd. Toen het paar hun kinderen op een avond naar bed bracht, bood de schoonzus van Robyn aan om te helpen - en Robyn aanvaardde het graag. De vrouwen verzorgden hun respectievelijke kinderen, waarna Robyn zich terugtrok naar haar slaapkamer om zich uit te kleden en zich voor te bereiden om te slapen. "Ik kleedde me nog steeds uit toen mijn schoonzus binnenkwam en me helemaal naakt zag", beschrijft Robyn. "We waren allebei geschokt, maar ze bleef zich verontschuldigen tot ik schreeuwde:" Ga weg! " Pas toen ging ze eindelijk weg. " Maar dit horrorverhaal is nog niet helemaal voorbij. "Als dat niet erg genoeg was," zegt Roby, "vertelde mijn schoonmoeder me de volgende dag dat ik niet tegen haar had moeten schreeuwen en me smerig noemde, wat niet goed overging. Onnodig te zeggen , het was geen goede rest van de reis. "

"Mijn schoonzus probeerde mijn man met een andere vrouw in contact te brengen"

Carol en haar man waren al enkele jaren getrouwd toen zijn moeder ziek werd en hij vloog snel van Virginia terug naar hun woonplaats South Dakota om aan haar zijde te blijven. "Tijdens zijn bezoek," zegt Carol, "probeerde zijn oudere zus hem in contact te brengen met een van haar trashy, tandheelkundige uitgedaagde vrienden - ook al wist ze dat hij met me getrouwd was." Terwijl haar man het ongepaste aanbod afnam, stopte de schoonzus van Carol daar niet. "Ze ging zo ver dat ze deze vrouw ons thuisnummer gaf", zegt Carol, "en ze heeft vaak gebeld. Ik weet niet zeker waarom zijn zus ons dit zou aandoen, want ik heb nooit iets wreeds met haar gedaan."

Horrorverhaal: "Mijn schoonzus houdt een negen jaar oude wrok vast"

Een jaar nadat Alexandra haar eerste kind had gekregen, besloot ze terug te keren naar haar thuiswerkplaats, vergelijkbaar met de baan van haar schoonzus. En haar carrièreverandering ging niet zo goed. "Hoewel ze 70 mijl van ons vandaan woonde, besloot ze een heilige wrok te koesteren die nu al negen jaar duurt", zegt Alexandra. "Deze wrok omvat het verbannen van mijn eerstgeborene, die haar peetdochter is, en ook het creëren van een enorme wig in de familie, zelfs nadat ik me verontschuldigde voor alle misverstanden - op verzoek van mijn schoonmoeder, zou ik kunnen toevoegen." Niets heeft nog gewerkt, meldt Alexandra, en de families praten nog steeds niet. "Het is een schande en ronduit verschrikkelijk," zegt ze.