Mode schoonheid

Wat te dragen voor een bruidsmeisjekleding

Wat te dragen voor een bruidsmeisjekleding

Nadat de bruid zorgvuldig de stijl, de stof of zelfs alleen de kleur van de bruidsmeisjekleding heeft gekozen die ze graag op haar grote dag zou hebben, is het jouw taak om naar de winkel te gaan en het te passen. Dus voordat je voet in die polyester of chiffon-jurk stapt, moet je weten wat je aan een bruidsmeisjekleding moet dragen om het meeste uit deze belangrijke pre-trouwervaring te halen. Je hebt waarschijnlijk meerdere bruidsmeisjekledingfittingen nodig, maar je kunt je in het begin als een professional gedragen door voorbereid te zijn met deze zeven benodigdheden.

1. Passende onderkleding

Als je niet weet wat je aan een bruidsmeisjekleding moet dragen, begin dan met het basisondergoed. "Een bruidsmeisje moet precies het ondergoed dragen dat ze van plan is op de dag van de bruiloft te dragen aan haar kleding," zegt Gabriella Risatti van Gabriella New York Bridal Salon. Maar omdat je niet zeker weet hoe de jurk past, neem je een aantal verschillende bh-opties mee, vooral een strapless-versie, om te zien welke het meest comfortabel is en het beste bij de jurk past. Houd het simpel en simpel door vast te houden aan naadloze stijlen en naakttinten, omdat niemand je cheetah-print beha wil zien uitsteken. Als de jurk een lage of open rug heeft, kunnen er zelfs cups in worden genaaid, maar bh-variaties zijn nog steeds nuttig, voor het geval dat.

2. Schoenopties

De bruid kan je vragen om een ​​speciaal paar schoenen met een bepaalde stijl of kleur op te halen, maar neem voor nu een paar verschillende schoenopties mee om de jurk aan te passen. Op die manier kun je haar een idee geven over welke schoenen je denkt dat het beste zal werken terwijl je bruidsmeisjekleding probeert. Jurken zijn meestal ontworpen voor een 5'10 "bruidsmeisje, dus neem schoenen met een vergelijkbare hakhoogte als degene die je op de grote dag zou kunnen dragen. Dit zal bepalen hoeveel zomen moet worden gedaan of, als je een beetje groter bent , of je extra lengte aan de jurk wilt toevoegen. "Als het bruidsfeest geen schoenen heeft voor de jurk en de jurk een lange jurk is, moet het bruidsmeisje zeker wachten tot ze de werkelijke schoenen heeft voordat ze de zoom doet, "zegt Risatti." De naaister kan de jurk bijna volledig veranderen en de zoom gewoon laten voor een andere pasvorm. Het is gewoon te riskant om te proberen de zoom te maken zonder de echte schoen. "

3. Make-up

Omdat je op de dag van de bruiloft helemaal opgewonden raakt met een gezicht van make-up en je haar vastgemaakt is, kun je vooruit springen in hoe de jurk er echt uit zal zien door op wat lippenstift te spatten en te blozen als je gaat proberen de aankleden. "Ik raad aan om de tijd te nemen om je haar te maken en er vóór de aanpassing mooi uit te zien, zodat je een goed idee kunt krijgen van hoe je er op de dag zelf uit zult zien", zegt Risatti. "Je zult zeker minder van de jurk HOUDEN als je net uit bed rolt en bij de fitting verschijnt."

4. Lichaamshapers

Shapewear kan wonderen verrichten op je figuur en je helpen je zelfverzekerder te voelen, dus vergeet niet om een ​​set Spanx in te pakken voor het passen van jurken, vooral als je van plan bent om het tijdens de eigenlijke bruiloft te dragen. Sommige vormen van lichaamsvormsets worden ook aan je beha bevestigd, dus het is nog beter om een ​​paar verschillende paren bij de hand te hebben.

5. Sieraden

Als de bruid het bruidsfeest cadeau heeft gegeven met nieuwe oorbellen of kettingen waarvan ze wil dat haar ploeg op de grote dag gaat sporten, of als ze al een specifieke sieradenvisie in gedachten heeft, neem dan die accessoires mee om het volledige ensemble te visualiseren terwijl je ' probeer de jurk aan. Bovendien zal de aanstaande bruid blij zijn wetende dat je aan boord bent met haar accessoire-keuzes. Stuur selfies van de volledige look, sieraden en zo, om haar goedkeuring te krijgen en bruidsmeisje browniepunten te verdienen. "Zelfs als de bruid nog geen sieraden heeft geselecteerd, is het vaak een goed idee om op zijn minst een paar mooie oorbellen aan de jurk te dragen, gewoon om de look te krijgen," zegt Risatti.

6. Haarelastiekje / Clip

Je haar opdragen op de bruiloft? Neem een ​​haarelastiekje of clip mee om een ​​beter idee te krijgen van hoe de jurk eruit zal zien in combinatie met een opsteekkapsel. Dit geeft je ook meer visuals van de halslijn en de achterkant van de jurk.

7. Een goede houding

"Belangrijker nog, als de bruid aanwezig is bij het passen, vergeet dan niet om dingen positief te houden," zegt Risatti. Zelfs als je niet verliefd bent op de jurk die de bruid heeft uitgekozen, houd je gedachten voor jezelf. Ga naar binnen wetende dat je je eigen vleugje persoonlijkheid aan de jurk kunt toevoegen met make-up en accessoires.

Jen Glantz is een "professioneel bruidsmeisje" en de oprichter van Bridesmaid for Hire. Zij is de auteur van Al mijn vrienden zijn betrokken en draagt ​​vaak oude bruidsmeisjekleding naar de supermarkt en op eerste dates.