Verloving

19 Gedachten die elk meisje heeft als ze op een voorstel wacht

19 Gedachten die elk meisje heeft als ze op een voorstel wachtWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Speel je constant het spel "ze houden van me, ze houden niet van mij" met je innerlijke stem terwijl je angstig wacht op een voorstel? Maak je jezelf gek om elk gesprek en elke beslissing die jullie samen hebben genomen te analyseren in het geheel van je relatie? Ben je jezelf aan het benadrukken hoe je emotioneel en financieel het hoofd zult bieden (huur is duur) wanneer je nog eens jezelf ervan overtuigen dat het niet zo serieus is en de connectie loopt in de richting van zijn grootse ondergang?

Stop hier.

We krijgen het "wachten op een voorstel-depressie" echt en duister is, maar vertel die demonische kleine stem die blijft twijfelen aan de veiligheid en eigenwaarde van je relatie, " vandaag, Onderbewuste satan. "

Als je met je partner (en jezelf) hebt geconcludeerd dat je klaar bent voor een leven samen, gaat het gebeuren. Ademen. En als het wachtende spel minder aanvoelt als een spel, en meer als een martelsessie, neem dan troost in het feit dat u zeker niet de enige bent die hier doorheen gaat. Hier zijn 19 gedachten die bij ons opkomen als we wachten op een voorstel.

1. "Oké, hoe maak ik mijn vingers als belachelijk zo mooi mogelijk? "

Dit is het moment waarop je nagelbijtende gewoonte sterft. Nooit meer experimenteren met rare neon-oranje tinten in de nagelsalon. Oh, en wanneer moet je beginnen met het plannen van reguliere manicures? Nu? Waarschijnlijk nu.

2. "Hmm, ik vraag me af of ze me zullen vragen om hier de komende vakantiebestemming in te voegen."

Idyllische locatie, met voorbedachten rade outfits, plus al uw familie zal er zijn. Ik bedoel, waarom zou jouw ZO het droomvoorstel niet bedenken? Het kostte je slechts 15 seconden om in kaart te brengen hoe je zou doe het als je in de schoenen van je partner staat. Oh, schoenen. Je gaat je gang en inpakken die hakken, weet je, voor het geval dat

3. "Hebben ze met iemand anders over hun grootse plan gesproken?"

Zeker, er is een broer of zus of een beste vriend van wie je kunt extraheren, of naar wie je kunt implanteren, waardevolle informatie. Je zult er zo relaxed over zijn. Gewoon een informele "Hoe gaat het? Hoe gaat het met je fantasieteam?" gevolgd door een vleierij en dan: "Ik weet dat je The Person I Love zichzelf niet zou laten schamen met iets halfbakken of kaasachtigs, Rechtsaf?"

4. "Oh, God, vertel me alsjeblieft dat ze dat echt zijn hebben een plan."

Heb wat vertrouwen! Als uw relatie de status "levenslange verplichting" heeft bereikt, kent uw toekomstige echtgenoot u redelijk goed. Ze gaan waarderen hoeveel een doordacht voorstel voor u zal betekenen. Hier zijn enkele verhalen van echte mensen die doorkwamen, net als je ZO wil wanneer ze goed en klaar zijn om de knie te buigen.

5. "Ik hoop dat ik de ring leuk vind. OH, SUIKER. Wat als ik de ring niet leuk vind !?"

Het is een van de grootste angsten van elke bijna betrokken persoon. Je wordt tenslotte verondersteld dit ding te dragen voor altijd. Het zou zo lastig zijn om je wederhelft te vertellen dat het niet jouw stijl is, en nep maken zou nog erger zijn. Waarom denk je er niet aan om een ​​paar niet-zo-subtiele hints te laten vallen?

6. "Is het eng dat ik door hun spullen blijf zoeken als een gopher?"

Op geen enkele manier zouden ze de ring aan de onderkant van de vuile kleren belemmeren. Dat is walgelijk, je gaat het toch controleren?

7. "Moet ik nu stoppen met het kopen van iets met monogram?"

U wilt uw achternaam voorletter niet in een nieuwe tas graveren als die brief binnenkort zal veranderen. Wanneer mag je het monogram van je getrouwde zelf gaan gebruiken zonder er als een psychopaat uit te zien? Grrr. Nu wil je gewoon winkelen

8. "Serieus kan niet wachten om een ​​vrouw te zijn en te kopen alles ingeschreven met "wifey" of "bruid" of "mevrouw" of een andere relevante titel. "

Je zult waarschijnlijk niet meer dan een paar maanden tops gebruiken, maar wat maakt het uit? Alleen al de gedachte dat je ze eindelijk je verloofde kunt noemen, brengt je duizelig naar binnen als een klein schoolmeisje. Heb je net een hart op een zakelijke memo gekrabbeld? Wat dan ook. Het is schattig.

9. "Hoe verwacht ik in vredesnaam werk te kunnen doen wanneer mijn kantoor een internetverbinding heeft? Laat me inspireren, Interweb…"

Rings? Jurken? Ceremonie- en receptie-ideeën? Registeritems? Advies? Gewoon zeggen-Brides.com heeft het allemaal.

10. "Is het te vroeg om ze dit bruiloft Pinterest-bord te laten zien dat ik heb gemaakt toen ik 18 was?"

Misschien houd je het gewoon geheim voor nu - complimenten voor privacy-instellingen. Je kunt een jumpstart krijgen bij het plannen van een bruiloft zonder eruit te zien als de gekke persoon zonder ring. Of stoot de haters en pin weg. Wie weet? Het zal je misschien verbazen dat je toekomstige partner met een paar eigen ideeën naar de bruiloftsplanningstafel komt.

11. "En over geheimen gesproken, wie vertel ik het eerst wanneer het gebeurt er dan?"

Wat is de volgorde? Eeuwig dank aan de uitvinder van blinde cc'ing op e-mailthreads omdat jij weten beter dan om een ​​massa-sms te sturen. Al die reacties? Je telefoon zou binnen enkele minuten dood zijn, nog voordat je de social media-post bereikt. (Spoiler alert: dat is de laatste.)

12. "Wat wordt mijn Instagram-bijschrift? Betekent dit dat ik ook ga doorgaan met het uitzoeken van de bruiloftshashtag?"

Eh, waarom niet? Hier is wat hulp.

13. "Heeft hij net een shirt met een kraag aangetrokken voor date night? HET IS VANavond GEBEURD."

Elke keer dat je SO iets leuks plant, word je achterdochtig. Maar je wilt niet te veel hoop krijgen als het niet gebeurt. Nu spreek je jezelf tegelijkertijd uit alle mogelijkheden. Maar nogmaals, het is echt de perfecte gelegenheid

14. "Ha. Zo'n slimme manier om me eraf te gooien. Dit is eigenlijk een goede les om bovenop mijn was te blijven, dus ik heb al mijn favoriete ensembles binnen handbereik (ringvinger) volgende wanneer ze een leuk shirt aantrekken. "

Heb je er zelfs aan gedacht wat je gaat dragen voor verlovingsfoto's?

15. "Ugh, ik zweer het als ik een andere verlovingsaankondiging zie op elk social media platform dat ik ga #puke."

Alsof het wachten op je wederhelft om de vraag te stellen niet moeilijk genoeg is, lijkt het alsof elke keer dat je sociale media bezoekt, iemand anders zich verlooft. Hoe is de beste vriend van je kleine zusje uit de kleuterschool mogelijk oud genoeg om te trouwen? Ze moet maximaal 16 jaar oud zijn.

16. "Nou, als ze hier niet voorstellen door de deadline in te voegen, ben ik hier weg."

Of je nu twee weken of twee jaar geduldig hebt gewacht, het voelt alsof de tijd zo langzaam voorbijgaat als melasse als je eenmaal 'het gesprek' hebt gehad. We weten het, en sturen je figuurlijk rustgevende haarklopjes. Maar doe niets waar je spijt van krijgt: vergeet niet dat ultimatums over het algemeen geen goed idee zijn.

17. "Doe ik zelfs willen hem meer voorstellen? "

Tweede gok is normaal; het huwelijk is een BFD. Maar als u tweeëntwintigste raadt, neem dan even de tijd om echt na te denken over wat de oorzaak van de bezorgdheid is. Ben je eigenlijk ongerust over je toekomst als stel of ben je gewoon een beetje zenuwachtig over de kleinere dingen die op dit moment misschien niet zo klein lijken (zoals het plannen van een bruiloft)?

18. "Misschien moet ik ze gewoon een voorstel doen?"

Misschien zou je! We zijn er allemaal voor om de regels te herschrijven.

19. "Oké, ik ben klaar met dit overdenken. We houden van elkaar. Dat is alles wat ik moet weten. Het zal gebeuren als het gebeurt."

Goed voor je! Een manier om al je ongebreidelde bruidsgedachten in toom te houden. Je bent een mind-warrior godin. Als je er nu achter komt hoe je deze mindset langer dan twee minuten kunt laten duren, vertel ons dan onmiddellijk je geheim.