Huwelijk

Ademhalingsoefeningen Bruiden moeten proberen wanneer de bruiloft Stress toeslaat

Ademhalingsoefeningen Bruiden moeten proberen wanneer de bruiloft Stress toeslaatWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wanneer je toekomstige schoonmoeder je verrast met een lijst met last-minute toevoegingen aan je gastenlijst, je officiant afhaakt en je trouwjurk nog een andere pasvorm nodig heeft, is het begrijpelijk dat je door de stress vóór de bruiloft kortademig wordt. We zijn er allemaal geweest. Het is eerlijk gezegd moeilijk om eraan te denken adem in Adem Uit met een miljoen bruiloftsdetails die door je hoofd razen - maar het is oh zo belangrijk als je je niet overweldigd wilt voelen als je grote dag nadert. Gelukkig zijn er enkele nuttige ademhalingsoefeningen die bruiden kunnen proberen wanneer de stress vóór het huwelijk toeslaat. En ademhalingsdeskundige Poppy Jamie is hier om ze af te breken!

Poppy Jamie heeft pas op 25-jarige leeftijd geleerd hoe ze goed kon ademen. Dat lijkt misschien onmogelijk - zoals zij is levend, maar Jamie, zoals negen van de tien mensen, ademde verkeerd. "Ik ging twee jaar geleden naar een ademwerkcursus en het heeft mijn leven totaal veranderd", vertelde de oprichter van de mindfulness-app Happy Not Perfect Bruiden. "Ik kon er gewoon niet overheen komen hoe ik me daarna voelde, omdat ik al 25 jaar helemaal verkeerd ademde."

Deze ontdekking was letterlijk een verademing voor Jamie, die het vervolgens met de wereld wilde delen. Ze werd een ademhalingsinstructeur om andere mensen op hun reis te helpen hun eerste juiste adem te halen. "Het is zo bevrijdend", zegt ze. "Het gebruikt gewoon onze lichamen goed."

Dus wat is een goede ademhaling? Brides zat op een workshop met Jamie, samen met Breathe Right, om erachter te komen. Wanneer we ademen, snijden de korte ademhalingen die we meestal door onze borst nemen niet echt. Jamie beveelt een "buikademhaling" aan, wat inhoudt dat je door je neus inademt en je buik vult voor een adem met vijf tellen.

"Oefen met het nemen van volle, diepe 'buik' door je neus," zegt Poppy. "Oefen tijdens het inademen door je maag te laten uitzetten. Laat bij het uitademen je buik naar de wervelkolom bewegen. Vergeet niet je schouders te ontspannen en vijf seconden langzaam door je neus te ademen, adem dan langzaam uit gedurende vijf seconden. tenminste 30 seconden lang of totdat je je kalm voelt. "

Jamie gaat verder, “Wat een geweldige neus- en buikademhaling doet, helpt het je lichaam te gebruiken om je hersenen te vertellen dat je geen gevaar loopt. Het haalt je uit de vecht- of vluchtmodus en naar het rust- en relaxsysteem. En met het rust- en relaxsysteem kunt u betere beslissingen nemen. Het helpt het emotionele centrum te kalmeren en het is de beste bio-hack in de hele wereld

Dit soort ademhalingsoefeningen is geweldig voor ontstressen, die elke bruid op een bepaald punt in het planningsproces zou kunnen gebruiken. "Ademhaling is de beste truc ter wereld om zenuwen te verminderen en u te helpen ontspannen te voelen en u te helpen meer van de grote dag te genieten", zegt Jamie. "Negen van de 10 mensen ademen slecht, dus leren ademen voor je trouwdag is een geweldig cadeau dat je jezelf kunt geven."

Naast een goede ademhaling raadt Jamie aan om haar app Happy Not Perfect op de dag van gebruik te gebruiken om last-minute kriebels te verminderen. Ze lanceerde de meditatie- en mindfulness-app in 2018 met de hulp van een neurowetenschapper, om andere mensen te helpen baat te hebben bij ademhalingsoefeningen. "Ik ben gewoon zo gepassioneerd over het vinden van manieren waarop we kunnen helpen bij het ontwapenen, beter slapen en ons meer in balans voelen, omdat we niet zo gestresst zouden moeten zijn", zegt ze. • We moeten een beetje meer van het leven genieten, maar het is gemakkelijk om de dingen te vergeten waarvan we zouden moeten genieten zonder ons overweldigd te voelen.

Jamie beveelt aan om de zevenstapsvernieuwing van de app te doen, die de oprichter beschrijft als een gelukstraining, op de ochtend van je bruiloft.

1. Je identificeert de emoties die je momenteel voelt.
2. Adem-goed!
3. Maak een dagboek en brand uw negatieve gedachten digitaal weg.
4. Schrijf een dankbaarheidsdagboek om je geest te herformuleren en opnieuw te bedenken om na te denken over de positieve punten.
5. Speel een snel spel om nerveuze gedachten af ​​te leiden.
6. Voltooi een compassieoefening.
7. Neem de aandacht van jezelf af en zorg dat iemand zich goed voelt door hem een ​​positieve sfeer of aanmoedigende woorden rechtstreeks via de app te sturen.

Bekijk meer: 6 dingen die u kunt doen om stress bij de bruiloft te bestrijden

Hoewel deze stappen eenvoudig genoeg moeten zijn om met de app te volgen, kunnen bruiden zichzelf vinden een beetje bezig in de bruidssuite voordat je door het gangpad loopt. Als je trouwdag geen tijd laat voor deze routine, volgt Jamie haar advies haal gewoon adem.


Bekijk de video: Wenkbrauw spieren trainen. LINDA. (Augustus 2022).