Nieuws

Meghan Markle is een 'prinses voor het volk' volgens Priyanka Chopra

Meghan Markle is een 'prinses voor het volk' volgens Priyanka ChopraWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als je een essay schrijft voor Tijd namens de bruid komt u in aanmerking om een ​​bruidsmeisje te zijn en meld u Priyanka Chopra aan voor het koninklijk huwelijk. Ter ere van Meghan Markle's plek op Tijd magazine's lijst van '100 meest invloedrijke mensen', die donderdag werd vrijgegeven, schreef Chopra een ontroerend eerbetoon aan haar vriend, de toekomstige koninklijke 'een prinses voor het volk' noemend. Een titel, ongetwijfeld bedoeld om die van prinses Diana te herinneren, bekend als 'de volksprinses'.

In het essay herinnert Chopra zich de eerste keer dat zij en Markle elkaar ontmoetten (als Mensen merkt op, het was om Elle's Women in Television-diner) en legt uit dat terwijl ze contact maakten met' biryani, poutine en eindeloze gesprekken ', besefte Chopra' hoe diep Meghan Markle voor de wereld zorgt '.

"Bij haar is wat je ziet echt, en wat je krijgt is een herkenbare jonge vrouw met haar hart en geest op de juiste plaats," Quantico actrice schrijft. "Haar medeleven, duidelijk in de oorzaken die ze ondersteunt, en haar drive om stereotypen te doorbreken - duidelijk in haar acties - zal haar verbinden met een generatie die veel behoefte heeft aan vriendelijkheid."

Chopra zegt verder dat haar 'vrijgevochten' vriend haar prins heeft gevonden en 'een cynische wereld weer in sprookjes heeft laten geloven'. Maar het belangrijkste is dat ze merkt dat Markle een belangrijke beïnvloeder zal zijn in een wereld waar iemand als zij naar op moet kijken. "Meghan, die schouder aan schouder staat met Harry, zal een prinses zijn voor de mensen."

Dit is niet de eerste keer dat Chopra zo veel over Markle heeft gesproken. "Ik denk niet dat iemand anders het zou kunnen doen zoals ze wil. Ze is er precies goed voor," zei de actrice vorig jaar in een interview over de toekomstige koninklijke rol van haar vriend. "Ze is echt een icoon waar meisjes tegen op kunnen kijken, waar vrouwen tegen op kunnen kijken. Ze is normaal, ze is lief, ze is aardig, ze denkt aan de wereld, wil het veranderen."

Bekijk meer: Alles wat u moet weten over de koninklijke bruiloft

Harry landde ook een plek op Tijd's lijst van beïnvloeders, en werd geroosterd door Sir Elton John, die hem kent sinds hij een kleine jongen was. "Wat een vreugde is het geweest om te zien dat die jonge jongen de warmte, het gevoel voor humor en de moed van zijn moeder heeft geërfd om op te staan ​​en de doelen te verdedigen waar hij echt in gelooft", schrijft hij en gaat verder met een lijst van de vele oorzaken waarin Harry is erbij betrokken, waaronder de Invictus Games, de wereldwijde aids-crisis en geestelijke gezondheid. "Prins Harry heeft dat zeldzame vermogen om een ​​kamer vol vreemden binnen te lopen en iedereen zich op zijn gemak te laten voelen."

Een match, zo lijkt het, werd gemaakt in Tijd mag hemel.