Nieuws

Morning Joe's Joe Scarborough en Mika Brzezinski zijn Married!

Morning Joe's Joe Scarborough en Mika Brzezinski zijn Married!We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Van harte gefeliciteerd! Goedemorgen Joe's Joe Scarborough en Mika Brzezinski hebben de knoop gelegd!

De pasgetrouwden trouwden op zaterdag 24 november in het National Archives in Washington D.C. en hadden hun huwelijk laten officieren door Maryland-vertegenwoordiger Elijah Cummings, volgens Vanity Fair. De televisieankers zijn de eerste mensen die ooit een bruiloft hebben gehad in de archieven (niemand anders is net naast de grondwet en de onafhankelijkheidsverklaring getrouwd).

Hoewel de twee bekend zijn met roem, hielden ze hun ceremonie privé en intiem. "We wilden dat het heel klein en eenvoudig was en niet wat je van Mika en Joe verwachtte," vertelde de bruid, 51, Vanity Fair. "Alles wat we doen is blootgesteld, en alles voelde blootgesteld bij elke stap, dus we willen dat dit privé blijft totdat het voorbij is."

En dat deden ze precies. Volgens het tijdschrift waren er slechts vijf gasten aanwezig voor hun ceremonie, samen met hun kinderen: de vier kinderen van Scarborough plus de twee van Brezezinski. Het paar stuurde niet eens formele huwelijksuitnodigingen, en ze hielden de locatie en namen van hun locatie en verkopers achter de hand. Voor haar grote dag droeg Brezezinski een witte thee-lange Milly-jurk met gestippelde kanten mouwen.

Hoewel hun receptiediner iets groter was dan de ceremonie, hield het paar hun feest toch intiem. Het tijdschrift meldde dat gasten genoten van Caesarsalade, eikelpompassasoep, gebraden kip, gnocci en andere gerechten. Na het diner trakteerden de jonggehuwden hun gasten op een 20-laags crêpe cake.

Bekijk meer: Alle beroemdheidsparen die de knoop hebben gelegd in 2018, tot nu toe!

55, Scarborough, legde uit waarom het paar ervoor koos om hun "ik doe" te zeggen voor de historische documenten. "Het is nu logischer dan ooit, gezien waar we voor staan ​​als een paar, wat we doen voor de kost en waar we ons zorgen over maken als land."