Verloving

16 van onze favoriete verhalen over beroemdheden

16 van onze favoriete verhalen over beroemdhedenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Knal de champagne! Het is de nationale dag van het voorstel! We worden nooit ziek van het horen van verhalen van geknalde vragen, sprankelende verlovingsringen, piepende verrassingen en tranen van vreugde - vooral van de met sterren bezaaide variëteit. Wat is een betere manier om onze favoriete vakantie te vieren dan door herinneringen op te halen aan de voorstellen van een paar van onze favoriete beroemdheden? Deze schattige momenten zijn niet alleen speciaal vanwege de epische verlovingsbling waar ze meestal mee gepaard gaan. Met uitgestrooide rozenblaadjes, champagne en over-the-top verrassingen zijn deze celeb-voorstellen onvergetelijk voor veel meer dan alleen oogverblindende diamanten.

Mike Coppola / Getty Images

George en Amal Clooney

Het voorstel van Clooney aan Amal veranderde in een romantische komedie waarin hij zijn geliefde niet lang genoeg kon laten zitten om de vraag te stellen. Toen hij eindelijk Amals aandacht trok, instrueerde Clooney zijn aanstaande verloofde om een ​​kaars aan te steken met de doos lucifers achter haar. "Ze reikt rond, haalt de doos eruit en ik heb alleen de ring die erin zit", legde hij uit De Ellen DeGeneres-show. "Ze trekt het eruit en ze kijkt ernaar en ze is als: 'Het is een ring'-achtig alsof iemand het daar een andere keer had achtergelaten!'

Eva Longoria en Jose Antonio Baston

Baston veegde Longoria van haar voeten met een oogverblindend woestijnvoorstel tijdens het reizen in Dubai. De televisiemanager maakte een romantische lounge met gedessineerde kussens en Perzische tapijten midden in de woestijnzandduinen, waar hij Longoria voorstelde met een adembenemende robijnrode ring geschikt voor een koningin.

Mike Coppola / Getty Images

Gisele BГјndchen en Tom Brady

De NFL quarterback haalde alles uit de kast toen hij het supermodel in 2008 voorstelde. Op kerstavond nam Brady BГјndchen mee voor een ritje in een privéjet met tientallen witte rozen en champagne aan boord. Nog een verrassing? De ouders van Gisele waren ook in het vliegtuig om het gedenkwaardige moment van hun dochter te zien.

Getty Images

Will en Jada Pinkett Smith

Het voorstel van Will Smith was schokkend ingehouden, maar dat maakte het alleen maar romantischer. 'We lagen daar gewoon te slapen. Ik keek naar haar en zei:' Hé, misschien zijn we echt goed getrouwd. Wassup? Wil je met me trouwen? ' Niet gepland. Geen bel. Niet het klassieke voorstel. Ze zei ja, "vertelde hij Mensen over hoe hij de vraag aan Jada stelde, nu zijn vrouw van meer dan 21 jaar. "Het is echt raar als je leeft zoals wij leven: eenvoud wordt het juweel."

Giuliana en Bill Rancic

Giuliana besteedt haar dagen aan het interviewen van beroemdheden op de rode loper, dus het is volkomen logisch dat haar voorstelverhaal net zo glamoureus is. Om de vraag te stellen, verraste haar man Giuliana met een helikoptervlucht boven Chicago, compleet met champagne en haar favoriete diepe pizza. (Je had ons bij pizza, Bill!) Toen ze hoog boven waren en neerkeken op de romantische skyline van Chicago, verlichtte Bill de vraag.

Christian Vierig / Getty Images

Dwyane Wade en Gabrielle Union

Zeggen dat deze twee groot zijn voor familie is een understatement. Zelfs Wade's voorstel aan de Mary Jane zijn actrice was een familieaangelegenheid, want hij liet zijn drie zonen een bord omhooghouden met de tekst: "Wil je met ons trouwen?" Union kon zeker geen nee zeggen tegen die gezichten!

Getty Images

Meghan Markle en Prins Harry

Het recept voor het informele voorstel van de koninklijke dwergpapegaaien was een echt recept: de klassieke gebraden kip van Ina Garten, om precies te zijn. In hun eerste gezamenlijke interview na de aankondiging van hun verloving, onthulden Meghan en Harry dat ze samen aan het koken waren toen Harry, niet in staat te wachten om te gaan zitten om te eten, zijn co-chef verraste door op een knie te gaan zitten en te presenteren haar met dat prachtige aangepaste sterretje.

Kim Kardashian en Kanye West

Het veelbesproken paar heeft misschien een extravagant huwelijk gehad en kan nu ouders zijn van drie kleine kleuters (met een vierde onderweg), maar dat begon allemaal toen de rapper op haar 33ste verjaardag de realityster voorstelde en haar zwaaide weg naar een ballpark waar hij haar verraste met een 15-karaats verlovingsring, al haar familie en vrienden, en de woorden "Please Marry Me!" het scorebord verlichten.

Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty

Joe Manganiello en Sofia Vergara

De magische Mike star nam de Colombiaanse roots van zijn aanstaande bruid in zijn voorstel op. "Ik had een grote toespraak in het Spaans, en daar was ik nerveus over", onthulde hij tijdens een verschijning op Leven! Met Kelly en Michael. "Het laatste wat je wilt doen is de Spanjaarden verknoeien met het voorstel aan de Colombiaanse vrouw." Manganiello legde uit dat hij het Vergara had verteld Eres mi todo, wat zich in het Engels vertaalt naar "Jij bent alles". Hij was misschien nerveus, maar met hun pasgetrouwde status als bewijs moet het voorstel een hit zijn geweest.

Jason Merritt / Getty Images

Neil Patrick Harris en David Burtka

In 2007 vroeg David Burtka Neil Patrick Harris om hem te trouwen met een lief en eenvoudig voorstel dat bewees dat doordachte, intieme momenten tot de meest bijzondere behoren. Op weg naar huis van een evenement vroeg Burtka hun limousine om de exacte straat waar ze elkaar voor het eerst hadden ontmoet, te stoppen. Hij ging op één knie zitten en stelde meteen voor.

Bekijk meer: Dit is de reden waarom al je favoriete beroemdheden vergelijkbare verlovingsringstijlen hebben

Getty Images

Emmy Rossum en Sam Esmail

De Mr. Robot het voorstel van de regisseur aan zijn actrice was iets dat rechtstreeks uit een gekke rom-com kwam: hij had hun liefdesverhaal afgedrukt in een namaakversie van De New York Times'Modern Love' gedeelte, dat ze elk weekend samen lezen. Maar toen Esmail Rossum vroeg hem het voor te lezen, ging het niet zo goed als hij had gepland. "Ik zei: 'Ik heb een rugkramp. Ik ga eigenlijk een bad nemen en een glas wijn drinken, maar als je het echt wilt horen, lees ik het je voor uit de badkuip,'" Vertelde Rossum Mode. "Toen ik me realiseerde wat het was en dat het voorstel gebeurde, dacht ik op de een of andere manier:" Wel, het verhaal kan niet zijn dat ik in bad zat toen het gebeurde. " Dus kwam ik uit het bad gewikkeld in een handdoek, kreeg het koud en ging terug in het bad omdat de verhalen vrij lang zijn. En toen ik het verhaal af had, lag hij op een knie in de badkamer, bij mij in het bad."

Maksim Chmerkovskiy en Peta Murgatroyd

Wat een betere plek voor de Dansen met de sterren pro voor te stellen aan zijn pirouetting-prinses dan op het podium? Chmerkovskiy ging op één knie zitten en stelde Murgatroyd voor tijdens een dansvoorstelling, waarbij zijn aanstaande bruid werd verrast en het publiek.

Pink en Carey Hart

De onconventionele popster besloot van de traditie af te zien toen ze de motorcrosser Hart zelf voorstelde. (Je gaat, meisje!) Tijdens een van Hart's wedstrijden stond ze aan de zijlijn met een whiteboard met de tekst: "Wil je met me trouwen?" terwijl Hart voorbij snelde. In zijn tweede ronde over de baan snelde hij recht naar Pink en viel uit de race om zijn toekomstige vrouw te kussen!

Kate Middleton en Prins William

De royals gaan altijd groot, vooral met hun voorstellen. Prins William vroeg de toekomstige hertogin van Cambridge met hem te trouwen tijdens een Afrikaanse safari van 10 dagen in Kenia. "Het was heel romantisch," vertelde Middleton verslaggevers van het moment, waaronder de verlovingsring van wijlen prinses Diana en saffier.

John Stamos en Caitlin McHugh

McHugh is een Disney-superfan, dus er waren slechts een paar echte opties voor waar Stamos zou voorstellen: Disneyland, Disney World, Disneyland Parijs, Tokyo Disneyland - je snapt het wel. Stamos koos het originele Disneyland en maakte een montage van romantische scènes uit Disney-films, eindigend met De kleine Zeemeermin'Kiss the Girl', waarna hij op één knie ging zitten en waarschijnlijk het zeer slimme advies van Sebastian opvolgde.

Axelle / Bauer-Griffin / Getty Images

Ciara en Russell Wilson

Het voorstel van Wilson was verrassing na verrassing voor Ciara. Eerst heeft hij haar meegesleurd op "reizen-roulette", en haar een lijst gegeven van 30 mogelijke plaatsen waar ze naartoe konden gaan, voordat hij uiteindelijk landde in een exclusief resort op de Seychellen (hetzelfde waar Will en Kate op huwelijksreis waren!). Maar de grootste verrassing van allemaal kwam toen hij op één knie ging zitten op het privéstrand Honeymoon, voor een laaiend kampvuur en een prachtige zonsondergang. Helemaal niet verwonderlijk: Ciara zei meteen ja.