Nieuws

Ashley Iaconetti en Jared Haibon onthullen nieuwe trouwplannen (en babyplannen!)

Ashley Iaconetti en Jared Haibon onthullen nieuwe trouwplannen (en babyplannen!)

Het zure liefdesverhaal tussen Bachelor in het paradijs sterren Ashley Iaconetti en Jared Haibon werden eindelijk lief nadat het stel zich vorige maand verloofde, en ze gaan op volle snelheid vooruit met de bruiloftsplanning.

In een recente Goedemorgen Amerika interview, onthulden de realitysterren enkele van hun nieuwste trouwplannen. Iaconetti zei dat ze het geluid van augustus 2019 leuk vinden voor de bruiloft en neigen naar het knopen van de knoop in de staat van Haibon, Rhode Island. Ze zei ook dat ze er naar uitkijkt binnenkort trouwjurken voor het eerst te passen.

Het echtpaar bracht (nogmaals) de mogelijkheid op om hun huwelijk te laten zien op televisie zodat heel Bachelor Nation er deel van kan uitmaken. Vertelde Haibon GMA, "De reden dat ik de liefde van mijn leven heb ontmoet is vanwege 'Bachelor'. En daarom ben ik hen daar altijd dankbaar voor. "

Deze aanstaande bruidegom heeft veel dankbaar te zijn voor het tumultueuze liefdesverhaal van hij en Iaconetti. De twee ontmoetten elkaar voor het eerst op Bachelor in het paradijs in 2015, met veel van hun ontmoetingen eindigend in tranen, was Iaconetti ongegeneerd in Haibon, die tot voor kort Iaconetti alleen als een vriend zag. Iaconetti ontmoette eindelijk iemand nieuw tijdens Bachelor Winterspelen.

"Ik dacht nog steeds, 'deze man moet uitzoeken of dit uit jaloezie is.' En ik verdien het ook om na al die jaren met iemand anders te daten, en al die tranen stort ik over hem heen, "zei Iaconetti. "Ik had zoiets van: 'Deze andere persoon met wie ik aan het daten ben, is erg op me ingegaan, en wil dit graag willen, zich hier vanaf het begin toe verbinden.'"

Hoewel ze de verandering van tempo verwelkomde, lukte het uiteindelijk niet en gaf Iaconetti Haibon nog een laatste kans. De timing was deze keer duidelijk goed, omdat hun liefdesverhaal eindigde met een romantisch strandvoorstel in Mexico tijdens het filmen voor het komende seizoen van Bachelor in het paradijs.

"Ik denk dat een van de grootste dingen die ik opzij moest zetten in mijn streven naar Ashley, alle schaamte en schuld was die volgens mij mijn leven de afgelopen jaren echt heeft verteerd," zei Haibon. Het was heel moeilijk om te zeggen of ik het juiste deed en of ik de juiste beslissingen nam. We hadden echt veel gesprekken met volwassenen, moeilijke gesprekken over wat we voor elkaar betekenden, wie we zijn in elkaars leven.

Hoewel het Haibon iets langer duurde om te beseffen dat zijn verloofde zijn gelukkig ooit was, blijft Iaconetti weten dat hij degene vanaf het begin. "Ik wist het jongens!" Zei ze. "Zie ik wist dat er iets meer was."

Bekijk meer: Ashley Iaconetti Dishes on Her Top-Secret Offer with Jared Haibon

Nu ze op dezelfde pagina zijn, verspilt dit paar geen tijd. Naast huwelijksplanning zijn ze gezinsplanning. De twee onthulden dat ze twee of drie kinderen willen.

"We kennen de naam van een van hen, maar ik leg het niet daarbuiten," zei Iaconetti. "Het is een jongensnaam, maar als we naar ons derde kind gaan en het is een derde hetero meisje, gebruiken we het zeker."

Haibon zei: "Het is een naam die heel belangrijk voor haar is en die ik ook heel leuk vind."

Tot dat gebeurt, zijn Iaconetti en Haibon enthousiast om hun leven samen te delen. "Ik voel me ongelooflijk gelukkig en dankbaar dat alles is gelukt, omdat ik verloofd ben en niet gelukkiger kan zijn met de liefde van mijn leven, met de meest verbazingwekkende mens op deze wereld," zei Haibon. "En dus voel ik me gewoon een heel, heel gelukkige man."

"Ik heb zoveel geluk," voegde Iaconetti eraan toe. "Serieus, elke dag heb ik zoiets van: 'Ik weet niet hoe gelukkig ik ben. Ik ben zo gezegend.'"

Bekijk de video: Como se Ponen los Brackets - InstalaciĆ³n de Frenillos Paso a Paso - Ortodoncia (Oktober 2020).