Nieuws

Jennifer Lopez en A-Rod staan ​​dichter bij elkaar dan ooit

Jennifer Lopez en A-Rod staan ​​dichter bij elkaar dan ooit

Jennifer Lopez en Alex Rodriguez gaan nu iets meer dan een jaar goed en ze komen steeds dichter bij dat altaar. In feite heeft een bron zojuist bekendgemaakt dat "Jenny From the Block" en de professionele honkbalspeler al over het huwelijk hebben gepraat.

"J.Lo en A-Rod staan ​​op dezelfde pagina en willen dezelfde dingen," vertelde de insider Entertainment vanavond van het gesynchroniseerde paar. "Ze hebben het huwelijk besproken en wat hun langetermijnplan is." De bron vervolgt: "Ze vullen elkaar goed aan. Het zijn beiden gedreven zakenmensen met dezelfde achtergrond en gepassioneerd door hun liefdadigheidsinspanningen. Hun families zijn nu gemengd en leven samen."

Met de twee dochters van Rodriguez, Natasha en Ella, en de tweeling van Lopez, Max en Emme, allemaal één grote gelukkige familie onder hetzelfde dak, staat er blijkbaar niet veel in de weg van de liefde van J-Rod, die ze niet graag delen op Instagram.

Een andere bron voegde eraan toe: "Hun relatie blijft bloeien. Ze maken elkaar gewoon beter. Ze duwen elkaar om betere mensen te zijn, en dat werkt voor hen."

Dus wat weerhoudt A-Rod om de vraag te stellen en J.Lo ja te zeggen? We kunnen het niet zeker weten, maar het wel macht hebben iets te maken met de drie ex-echtgenoten van Lopez en haar vijf eerdere voorstellen die uiteraard niet tot het einde van de dood eindigden. Maar ondanks haar eerdere liefdesverdriet staat de drievoudige dreigingsacteur, zangeres en danseres nog steeds open voor liefde.

"Het is gek," vertelde Lopez ET in februari. • We zijn allebei zo blij met ons leven op dit moment en waar we ons zowel professioneel als persoonlijk bevinden. Je weet wel. Gewoon dingen lijken op een heel mooie manier te stromen. We hebben allebei veel steun voor elkaar en veel liefde voor elkaar. "

"Ik geloof echt in het huwelijk," zei Lopez ook in een interview in Harper's Bazaar April nummer. "Ik zou heel graag oud willen worden met iemand in een toegewijde relatie - maar ik dwing op dit moment niets."

Bekijk meer: Jennifer Lopez en Alex Rodriguez woonden samen hun eerste bruiloft bij

Het klinkt alsof we zullen moeten wachten a weinig langer voor alle betrokkenheidsnieuws van deze twee. Ik denk dat we nu gewoon genoegen moeten nemen met hun schattige familiefoto's!

Bekijk de video: FREYA vs RAVENNA: Princess Rap Battle Laura Marano, Derek Theler, Whitney Avalon (September 2020).