Relaties

7 gewoonten van zeer seksuele paren

7 gewoonten van zeer seksuele parenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Heb je je ooit afgevraagd waarom je geile paar vrienden zo in elkaar opgaan? Het is alsof ze al meer dan tien jaar getrouwd zijn en nog steeds niet van elkaar af kunnen blijven. Hoe onderhoud je zo'n sexy seksleven voor altijd en altijd?

Sterk seksuele stellen worden meestal niet zo per ongeluk. Het maakt deel uit van hun toewijding aan elkaar. Chemie verschuift en verandert in de loop van de tijd, dus het is niet realistisch te verwachten dat ik in die modus kan komen die ik in het begin van je huwelijk gebruikelijk was.

Betekent dit dat je geen geweldig, heet, smerig seksleven kunt hebben? Nee. Dat kan je zeker! Hier zijn enkele gewoonten van zeer seksuele paren. Lees, leer en omhels. We verdienen allemaal goede seks, nietwaar?

Ze verbinden zich tot het voorspel

Koppels die veel seks hebben, zijn niet de koppels die zich haasten door de bewegingen om het over te hebben. Dat is geen seksueel tevreden stel, dat is alleen deprimerend. Een zeer seksueel paar verbindt zich om te voorspellen als onderdeel van een algehele seksuele ervaring.

Vrouwen hebben clitorale stimulatie nodig om een ​​orgasme te krijgen. Dit is het gemakkelijkst met orale seks. Bovendien wordt ze goed gesmeerd en gewekt om te genieten van geslachtsgemeenschap. Koppels die waarde hechten aan hun seksleven waarderen het om elkaar hoofd te geven (of welke voorspel je ook leuk vindt). En geniet ervan.

Ze hebben een seksrooster

Paren die een geweldig seksleven hebben, weten dat wachten om in de stemming te zijn, is hoe je uiteindelijk in een seksuele sleur terechtkomt. Seks is een belangrijk onderdeel van gezonde relaties. Zelfs als je geen zin hebt om het te hebben, zou je het moeten doen. Regelmatig.

Het houdt intimiteit levend en zorgt ervoor dat je je dichtbij voelt. Bovendien, hoe meer je jezelf pusht om seks te hebben, hoe meer je in de stemming zult zijn. Onderhoudsseks is cruciaal voor gezonde koppels.

Ze raken elkaar veel

Sterk seksuele stellen hebben veel intimiteit. En niet alleen seks! We bedoelen handen vasthouden, kussen, regelmatig knuffelen en misschien zelfs af en toe een knijpbeweging. Intieme gebaren houden je verbonden op emotioneel en fysiek niveau.

Een van de dingen waar we het meest naar verlangen, want mensen willen zich gewenst voelen. Laat je partner genegenheid zien, laat ze weten dat je van ze houdt en waardeer ze. Als je je geliefd, gewaardeerd en aantrekkelijk voelt voor je partner, wil je meer seks hebben.

Ze weten dat seks niet altijd perfect is

Seks is niet elke keer perfect. Je moet je er af en toe doorheen haasten, soms ben je gestrest en moe, en andere keren werkt iets gewoon niet voor je in bed. Paren die een geweldig seksleven hebben, weten dit.

Er is geen druk om te presteren of elke keer dat ze seks hebben de beste seks in de geschiedenis van de wereld te maken. Het omarmen van realistische opvattingen over seksualiteit is een groot deel van het hebben van goede seks.

Ze zorgen voor elkaars seksuele en emotionele behoeften

Goede seks betekent niet altijd egoïstisch zijn. Je kunt soms egoïstisch in bed zijn (hey, dominantie is behoorlijk warm), maar niet altijd. Empathie is een sleutelingrediënt in het seksleven van koppels die er veel mee te maken hebben.

Het is cruciaal om te anticiperen op de behoeften van uw partner en ervoor te zorgen. Niet alleen dat, maar het communiceren van die behoeften en hen vragen wat ze willen is een groot deel van goede seks.

Maar al te vaak heeft één persoon een orgasme en is zoiets van "Hm." OK. Nou, seks is nu voorbij. Dat is niet eerlijk. Beide mensen verdienen het om met volle teugen van seks te genieten en, indien mogelijk, een orgasme te hebben. Als je seks niet associeert met plezier, waarom zou je het dan willen doen?

Ze zijn super comfortabel bij elkaar

Om een ​​heet, sexy, vies, geweldig seksleven te hebben, moet je een vertrouwende en liefdevolle relatie hebben. Beide partners moeten zich op hun gemak voelen in hun eigen huid, het gevoel hebben dat ze fantasieën en verlangens kunnen bespreken en zich geen zorgen hoeven maken over de occasionele ongemakken die bij seks horen.

Bekijk meer: 7 ideeën voor ongelooflijk voorspel

Als je je op je gemak voelt bij je partner, ben je bereid meer experimenteel te zijn en nieuwe dingen uit te proberen. Nieuwheid is een groot deel van een heet seksleven. Paren die vertrouwen hebben en voor elkaar zorgen, zijn koppels die gemakkelijk nieuwe seksdingen kunnen verkennen.

Ze zijn beste vrienden

Paren die veel seks hebben, zijn niet alleen partners in het huwelijk, ze zijn beste vrienden. Ze lachen samen en zijn elkaars favoriete mensen. Trouwen met je beste vriend klinkt misschien als een droom, maar dat is het echt niet.

Als je partner niet je beste vriend is en ook de persoon met wie je alle seks wilt doen, wat is dan het punt? Bouw je vriendschap op. Meer gemeenschappelijk hebben dan alleen seks zorgt voor een beter seksleven.

Gigi Engle is een gecertificeerde sekscoach, opvoeder en schrijver die in Chicago woont. Volg haar op Instagram en Twitter op @GigiEngle.


Bekijk de video: Seks in de babykamer! - GÊNANT, MAAR WAAR (Augustus 2022).