Verloving

Waarom hebben we engagementaankondigingen?

Waarom hebben we engagementaankondigingen?We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

In de wekelijkse column van Catalyst Wedding Co., redacteur Liz Susong, gewijd aan de feministische bruid, duikt ze headfirst in de gekke geschiedenis achter gemeenschappelijke huwelijkstradities die we als vanzelfsprekend beschouwen. Liz onderzoekt hier.

Misschien kun je hier iets aan doen: er is niets te doen in mijn woonplaats. Tenzij je het leuk vindt om rijtjesfilms te bekijken of misschien drie steden te rijden voor een opwindende bowlingwedstrijd, kun je het beste door het zachte nieuwsgedeelte van de plaatselijke krant bladeren en de gelukshappen bekijken. Er is natuurlijk de politie-blotter-sectie - hier is een voorproefje: een inwoner genaamd politie 25 augustus kort na 23.00 uur. om te melden dat er een vleermuis het huis was binnengekomen. De officier gebruikte een verkeerskegel om de vleermuis te vangen en een deksel om de vleermuis vast te zetten. Het zoogdier is buiten ongedeerd vrijgelaten. Mensen, ik heb dit niet verzonnen. En het andere gedeelte van de krant is altijd een traktatie - het gedeelte 'Leven', waar u de aankondigingen van de verloving kunt vinden.

Hier is een voorbeeldset van gedachten die door mijn hoofd zijn gegaan bij het bekijken van geboortestad in de stad: "Wie is echt oud geworden," ik zag dat helemaal niet aankomen, "ik zag dit helemaal aankomen," Er is een deksel voor elke pot, " en “Wow.”

Emelie uit mijn geboortestad herinnert zich dat ze een klein gevecht met haar moeder had gehad over de aankondiging van de verloving. "Mijn moeder wilde echt een verlovingsaankondiging doen in onze geboortestadkrant, en we waren super ongemakkelijk met het proces omdat ons werd gevraagd om onze prestaties te vermelden." Emelie is een schrijver van humor, dus benaderde ze de aankondiging op de beste manier die ze kende hoe: We hebben echt grappige reacties geschreven over hoe we wilden dat we naar Hogwarts waren gegaan, maar we kregen onze brieven niet, dus gingen we in plaats daarvan op dreuzelscholen zitten, en nu besteden we onze tijd aan werk en proberen we zo geweldig te zijn als mogelijk. Haar moeder was niet geamuseerd. • Uiteindelijk kwamen we tot het feit dat deze aankondiging niet over ons ging; het ging erom dat onze ouders aankondigden dat hun kind ging trouwen, dus we lieten het gaan

Er waren eens verlovingsaankondigingen die niet alleen waren bedoeld om ouders op te scheppen om de buren te laten zien dat hun kind een MBA heeft gekregen en met een advocaat trouwt. • Ooit waren aankondigingen strikt formeel en werden ze om ernstige redenen gedaan ', aldus huwelijkshistorica Susan Wagoner.' In de dagen van gearrangeerde huwelijken, waarbij goederen en goederen van eigenaar wisselden, zorgden formele, zeer openbare aankondigingen ervoor dat het contract niet zou worden verbroken zonder dat het aanstootgevende gezin een aanzienlijk gezichtsverlies lijdt. "Zoals in, oh je trouwt met mijn dochter, maat. Het is hier schriftelijk en de hele stad weet het! Verder werden" kennisgevende leden van de kerkgemeente "geïnitieerd om te geven iedereen met redenen om bezwaar te maken tegen de wedstrijd, ruim de tijd om hun zaak te verklaren. Dus als je enige voorkennis had dat Bartolomea en Bartolomeu in feite nauw verwant waren, had je enige tijd om hen op de hoogte te stellen van dit feit.

Daarom was het vrij cool om je verloving geheim te houden, en het is nog steeds een beetje afgekeurd. "De veronderstelling - vaak bewezen juist - is dat als zaken geheim moeten worden gehouden, er iets mis is," schrijft Wagoner.

Als u op zoek bent naar leuke, creatieve en totaal vervelende manieren om het nieuws dat u bezig bent te delen, heeft elke blog op internet een idee voor u. Plaats de ring op de neus van uw hond. Houd een Starbucks-beker vast met uw linkerhand. Fotografeer je hand met je wazige verloofde onscherp op de achtergrond. U kunt ook handleidingen over etiquette vinden over wie u het eerst moet vertellen over uw verloving en hoe snel. Wanneer moet je trouwens over je verloving online posten? Ik heb me eerlijk gezegd niet herinnerd toen ik de sprong maakte om onze verloving Facebook officieel te maken, maar een snelle 45-minuten durende scroll door mijn tijdlijn laat zien dat ik de relatiestatus ongeveer twee dagen na het voorstel heb gewijzigd, meteen een 'Betrokkenheid:' - op Facebook album, evenals een later album getiteld 'Spring Bling', waarin ik mijn ring rond de stad laat zien en er echt duizelig uitzie. Waarschijnlijk niet de beste aanpak, maar het is goed gelukt.

Helen van Virginia zegt: "We gingen in de tegenovergestelde richting en besloten het helemaal niet openbaar te maken toen we ons verloofden." Waarom, vraagt ​​u? Ik stond op het punt om een ​​week lang op zakenreis te gaan, en toen gingen mijn partner en ik naar het VK om mijn familie te zien zodat we het persoonlijk konden vertellen, dus in eerste instantie hebben we de beslissing om iets te zeggen op de internet en toen we terugkwamen, waren we bijna een maand verloofd en realiseerden we ons dat we het liever aan onze geliefden in ieder geval persoonlijk vertelden en het ons niet konden schelen om het aan iemand anders te vertellen. Het voelde privé en specialer dat we zojuist goede vrienden en familie hadden verteld! Helen, je bent een sterkere vrouw dan ik.

Wat je ook besluit, vergeet niet om al je prestaties terloops te vermelden, en het zou goed zijn om te controleren of je verloofde geen familielid is. Proost!